• Üres a kosara!

Üzletszabályzat

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken is rendelkezésére állunk !

Üzemeltetői adatok:
Cégnév: Kempingmotyó Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Alapítva: 2011.02.18
Székhely: 2045 Törökbálint, Liliom utca 4.
Adószám: 23150962-2-13
Statisztikai számjel: 23150962-4799-113-13
Cégjegyzék szám: 13-09-144475 Vezetve a Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróságnál
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: info@kempingmotyo.hu
Telefonos elérhetőség: +36-20/972-72-72
Ügyvezető: Mészárosné Bencsik Katalin
Bankszámlaszám: OTP 11742173-20163219

 

Tárhelyszolgáltató: Web-Server Kft
A cég székhelye:4025 Debrecen, Pásti u. 2. I/5
Cégjegyzékszám:09-09-011599
Bejegyezte:Debreceni Törvényszék Cégbírósága
Cégbejegyzés kelte:2005/05/04
Postacím:WEB-SERVER Kft. 4001 Debrecen Pf. 526
Ügyfélszolgálati iroda:4025 Debrecen, Pásti u. 2. I/5 Térkép
Ügyfélfogadás: H-P, 9.00-17.00 (előzetes egyeztetés esetén 8 órától 19 óráig)
Telefon:52 541-346
Mobil:20 335-11-62
Fax:52 998-452
Web címwww.web-server.hu
Bankszámla:OTP 11738008-20248945
Nemzetközi bankszámla:HU16 1173 8008 2024 8945 0000 0000
SWIFT: OTPV HU H
BAdószám:13498454-2-09
Adatkezelés nyilvántartási száma:NAIH – 64601/2013.

 

 

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre A megjelenített termékek on-line, házhoz szállítással rendelhetőek meg.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:

Kemping felszerelések (pl.: bútorok, konyhafelszerelés, hűtők, gázfőzők, grillsütők, gázpalackok, stb.),
Lakójármű felszerelések (pl.: kemping WC, víztartály, generátorok, munka akkumlátorok, stb.),
Horgász felszerelések (horgászbotok, orsók, zsinórok, bottartók, csalik, lámpák, halradarok, kiegészítők, lámpák, stb.),
Sátorozás (sátrak, hálózsákok, matracok, stb.),
Csónakok, kajakok (csónakok, kajakok, kiegészítők, stb.)

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Rendelési információk A vásárlás csak regisztrációval lehetséges, melyhez név, lakcím, mobil telefonszám és E-mail cím szükséges. Böngészni regisztráció nélkül is lehet az weboldalunkon.

A megrendelések feldolgozása A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik, 9.00 – 17.00 óráig.

A megrendelések leadására a megjelölt időszakon kívül is van lehetőség. Ügyfélszolgálatunk minden esetben visszaigazolja a rendelést, egyezteti a megrendelést, a szállítási és számlázási címet. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2-5 munkanap. Amennyiben valamilyen oknál fogva ez nem lehetséges úgy a kiszállítás várható időpontját telefonon egyeztetjük. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt.

Fenntartjuk a jogot az automatikusan visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén 5 munkanapon belül visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.

Rendelés menete:
Webáruházunkban elektronikus megrendelésre regisztráció nélkül is lehetősége van. Ez esetben csak a számlázáshoz és a kiszállításhoz szükséges adatokra lesz szükség.
Lehetősége van regisztrálásra is, így a későbbiekben már nem kell újra az adatokat megadnia. Regisztrálnia csak az első megrendelésnél szükséges. Ehhez szükség lesz az Ön nevére, címére, mobil telefonszámára, E-mail címére és egy Ön által megadott, csak Ön által ismert jelszóra. Regisztrációját egy automatikus válasz E-mail igazolja vissza. Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a regisztráció során hibásan megadott mobil telefonszám vagy E-mail cím meghiúsíthatja a kapcsolatfelvételt, valamint a megrendelés teljesítését. Sikeres regisztráció, majd az oldalra való bejelentkezés után lehetősége van a „Saját adatok” gomb segítségével adatai módosítására. Változtathat a vásárlói adatokon, címjegyzék bejegyzésén, jelszaván, valamint fel- vagy leiratkozhat hírlevélről, illetve lehetősége van az eddigi megrendeléseinek listázására is.

Megrendelését egy automatikus visszaigazolás E-mail követi, melynek hiányát okozhatja a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége. Amennyiben nem kapná meg ezt a visszaigazolást, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

A megrendelt termék házhoz szállítási díjának megfizetési módja: a terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni.

A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Lehetőséget biztosítunk a csomag értékének előre történő kiegyenlítésére, ebben az esetben a házhoz szállítás díja kedvezőbb. Webáruházunk futárszolgálatos megrendeléseit a DPD Hungária Kft. teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

 
Vételár, fizetési feltételek:
Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk bruttó vételára. Cégünk minden esetben ÁFA-s számlát állít ki.
A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet, ezek között szabadon kiválaszthatja, hogy az Ön számára melyik a legkényelmesebb:
- Magyarország területén a futárszolgálattal történő kiszállítás esetén készpénzben, bankkártyával a futárnak, vagy pedig előreutalással.
- Törökbálinti személyes átvétel esetén előreutalással, vagy készpénben.

 

 


Szerződés tárgya:
A szerződés tárgya a webshop internetes áruházában található valamennyi árucikk. Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó konkrét oldalon tudhatja meg, bizonyos cikkeknél lehetősége van több kép megtekintésére is..

 
Megrendelés lemondása:
Megrendelését lemondhatja a bejelentkezés után megjelenő 'Saját adatok' menüpontban vagy ügyfélszolgálatunknak küldött elektronikus levélben, vagy telefonon, amíg megrendelés nem lett átadva szállításra.


Sikertelen kézbesítés:
Az Ön hibájából meghiúsult kézbesítés miatti újraküldés költségei minden esetben Önt terhelik.


Felelősség korlátozása:
A webshop nem felelős az esetleges károkért az alábbi esetekben:

  • - Olyan működési hiba esetén, amely meggátolja Önt, hogy csatlakozzon a webshop weboldalára, ott megrendelést adjon le.
  • - Az Ön számítógépének bármilyen hardver- vagy szoftverhibájából bekövetkező meghibásodásért, vagy az internet csatlakozás megszakadása miatti károkért.


Kérjük Önt, hogy az internet biztonságos használata érdekében védekezzen az online terjedő vírusok és úgynevezett férgek ellen.

Szállítási információk
A megrendelt termékeket futár alvállalkozóval úton szállítjuk. Egy csomag esetén 1.800 forint. Különösen nehéz csomagok esetén (akkumulátor) 2500 Ft.
A megrendelt termékek ellenértékét és a szállítási költséget, a csomag átvételekor kell rendezni a kézbesítővel.
A csomagban megtalálható a számla, mely tartalmazza a szállítási költséget is, és a termékek részletezését is.


Szállítási határidő:

A megrendelést követően jellemzően 5 munkanapon belül adjuk át a futárnak a csomagot, a futár maximum két munkanap alatt kézbesíti a megadott címre. Amennyiben a terméket nem tudjuk 5 munkanapon belül elindítani, abban az esetben az Ön által megadott telefonos elérhetőségén felhívjuk és egyeztetünk a várható szállítási időponttal kapcsolatban.

 


Garancia:

A Termékekre a hatályos jogszabályok szerinti garanciát vállaljuk.
Részletesen a Szállítás és garancia menüpont alat olvashat erről.


Elállás joga:
Megrendelése során Ön élhet a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben rögzített feltétel nélküli elállási jogával.
Részletesen a Szállítás és garancia menüpont alat olvashat erről.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg vevőszolgálatunkat az info@kempingmotyo.hu  címen.

Bezárás ikon

Szívesen segítünk!

 

Érdeklődjön telefonon

 

06209727272

 

vagy email-ben

 

info@kempingmotyo.hu