• Üres a kosara!

Faszenes grillsütők

Faszenes grillsütők

Faszén grill TRAPANI 46cm

Cikkszám: 13028

22.990Ft
"

Csinos, téglalap alakú TRAPANI grill kertbe vagy teraszra.

A konstrukció kiváló minőségű acéllemezből készült, zománcozott felülettel. A fogantyúk strapabíró műanyagból készültek, és elegendő hely van a fogáshoz. A mobilitást négy fémláb biztosítja, alul megerősítő kerettel kiegészítve. Ezenkívül a grillsütő műanyag kerekekkel van felszerelve, amelyek garantálják a megfelelő mobilitást.

A grill állítható szellőzéssel és ráccsal, valamint krómozott acélból készült tárolóhellyel van felszerelve a melegért finomságainak elkészítése.

Csomag méretei (szállítási méretek) 47 x 48 x 15 cm.

Műszaki adatok
grillhely43 x 40 cm
grill / tárolási magasság57/66 cm
grillméret44 x 52 x 75 cm
mobiligen, 2 x kerék
felületkezelészománcozás
rostélykrómacél
"
"Csinos, téglalap alakú TRAPANI grill kertbe vagy teraszra.A konstrukció kiváló minőségű acéllemezből készült, zománcozott felülettel. A fogantyúk strapabíró műanyagból készültek, és elegendő hely van a fogáshoz. A mobilitást négy fémláb biztosítja, alul megerősítő kerettel kiegészítve. Ezenkívül a grillsütő m...
22.990Ft
22.990Ft

Faszén grillBARI 46cm

Cikkszám: 13027

16.990Ft
"

Szép BARI grillsütő kertbe vagy teraszra.

A konstrukció kiváló minőségű acéllemezből készült, zománcozott felülettel. A fogantyúk strapabíró műanyagból készültek, és elegendő hely van a fogáshoz. A mobilitást három fémláb biztosítja, alul megerősítő kerettel kiegészítve. Ezen kívül a grillsütő műanyag kerekekkel van felszerelve, amelyek garantálják a megfelelő mobilitást.

A grill állítható szellőzéssel és egy tállal van felszerelve a hamu vagy a csepegő olaj számára.

A grill fedele teljesen kivehető és a belső kampóval felakasztható.

A grillsütő krómozott acél ráccsal is fel van szerelve a finomságok tényleges elkészítéséhez.

Műszaki adatok
grill helyátmérő 44 cm
grill magasság60 cm
grillméret46 x 50 x 75 cm
mobiligen, 2 x kerék
felületkezelészománcozás
rostélykrómozott acél
"
"Szép BARI grillsütő kertbe vagy teraszra.A konstrukció kiváló minőségű acéllemezből készült, zománcozott felülettel. A fogantyúk strapabíró műanyagból készültek, és elegendő hely van a fogáshoz. A mobilitást három fémláb biztosítja, alul megerősítő kerettel kiegészítve. Ezen kívül a grillsütő műanyag kerekek...
16.990Ft
16.990Ft

Faszén grill BARBECUE 60cm 230V motorral

Cikkszám: 13036

65.990Ft

"

Faszén grill robusztus BARBECUE konstrukcióval, ételforgató motorral.

A 82 x 65 x 34 cm-es acélszerkezet tartós színnel van ellátva. Finomságai meleg elkészítéséhez a grill kétrészes acélrácstal van felszerelve, melynek teljes mérete 56 x 30 cm. Az alsó részen a grill masszív oldalsó lyukakkal van felszerelve a légáramlás érdekében. A fém lábak biztosítják az egység nagy stabilitását.

A grillt egy erőteljes motor egészíti ki 230 V-os tápegységgel az ételek 2 ford./perc sebességű megforgatásához. Legfeljebb 8 kg élelmiszer rakható a villákra - a motorra.

A grill különösen alkalmas nagyszámú hús és egyéb étel grillezésére.

Csomag méretei (szállítási méretek) 61 x 20,5 x 35 cm.

Műszaki adatok
grillméretek 82 x 65 x 34 cm
grillrács kétrészes acél
grillezési terület 56 x 30 cm
a villa egy része grillezéshez 60 cm
tápegység 230V / 4W
tápkábel hossza 120 cm
motorfordulatszám 2 / perc
forgóvillák teherbírása 8 kg

"

" Faszén grill robusztus BARBECUE konstrukcióval, ételforgató motorral. A 82 x 65 x 34 cm-es acélszerkezet tartós színnel van ellátva. Finomságai meleg elkészítéséhez a grill kétrészes acélrácstal van felszerelve, melynek teljes mérete 56 x 30 cm. Az alsó részen a grill masszív oldalsó lyukakkal van felszerelve a légáraml...
65.990Ft
65.990Ft

Faszén grill BARREL (99512)

Cikkszám: 13044

64.990Ft
"

Nagyméretű faszén kerti grill nagy grillezővel és sokféle tárolóhellyel.

Ez a grill krómozott grillsütővel van felszerelve, a grill belsejében levegőkeringetéssel szabályozható, amely lehetővé teszi a grillezés szabályozását a fedél zárva. Alul egy kivehető hamutartó található, amely lehetővé teszi a hamu könnyű ürítését.

Csomag méretei (szállítási méretek) 78 x 27 x 42 cm.

Műszaki adatok
grillsütő típusafaszénhez
csuklós fedéligen
mobiligen, 2 kerék
méret108 x 70 x 103 cm
grillező73 x 37 cm
magassági rács (a talajtól)81 cm
anyagacél 0,8 mm
súly16 kg
"
"Nagyméretű faszén kerti grill nagy grillezővel és sokféle tárolóhellyel.Ez a grill krómozott grillsütővel van felszerelve, a grill belsejében levegőkeringetéssel szabályozható, amely lehetővé teszi a grillezés szabályozását a fedél zárva. Alul egy kivehető hamutartó található, amely lehetővé teszi a hamu könnyű ür...
64.990Ft
64.990Ft

Faszén grill MESSINA 46cm

Cikkszám: 13033

29.990Ft
"

Grill MESSINA kertekbe és teraszokra.

A szerkezet kiváló minőségű, zománcozott acéllemezből készült. A fedél fogantyúja fából készült, és elegendő helyet biztosít a fogáshoz.

A grill stabilitását fém lábak biztosítják, amelyeket alul megerősítő keret egészít ki, az alsó rész műanyag kerekekkel is fel van szerelve, amelyek megfelelő mobilitást garantálnak.

A grill szabályozható szellőzéssel és kihúzható hamutartóval van felszerelve. A fedél teljesen levehető, és a belső oldalán kampóval van ellátva a grill oldalára akasztáshoz.

A finomságok tényleges sütéséhez a grill krómozott acélráccsal van ellátva. A tárolóhelyet két 31 x 21 cm-es fa polc biztosítja a grill oldalán.

A csomagolás méretei (szállítási méretek) 47 x 48 x 23 cm.

Technikai adatok
grillezőhelyátmérő 45 cm
grill magassága78 cm
grill mérete93 x 102 x 47 cm
mozgathatóigen, 2 x görgőkkel
felület kidolgozása öntözés
rácskrómozott acél
"
"Grill MESSINA kertekbe és teraszokra.A szerkezet kiváló minőségű, zománcozott acéllemezből készült. A fedél fogantyúja fából készült, és elegendő helyet biztosít a fogáshoz.A grill stabilitását fém lábak biztosítják, amelyeket alul megerősítő keret egészít ki, az alsó rész műanyag kerekekkel is fel van szerelve, ...
29.990Ft
29.990Ft

Faszén grill SMOKIE füstölővel

Cikkszám: 13048

59.990Ft
"

Kerti grill füstölővel, faszén szerkezetű.

A grill zárható csappantyús kéménnyel, tágas grillezővel, krómozott acélrácstal, fedéllel és másodlagos grillsütővel van felszerelve közvetett grillezésre vagy füstölésre alkalmas hely.

A fedél beépített hőmérővel van felszerelve a hőmérséklet szabályozására, a nagy grillezőfelület króm ráccsal és a grill előtt található praktikus tárolópolc biztosítja a kényelmes elkészítést. finomságokat.

A légáramlás szabályozásához beállíthatja a kéményre a csappantyút, és ezzel egyidejűleg kinyithatja a levegőellátást a másodlagos grillező rész oldalán.

Műszaki adatok
grillsütő típusafaszénhez
csuklós fedéligen, 2x
mobiligen, 2 kerék
hőmérőigen, a fedélen
méret100 x 55 x 113 cm
grillező61 x 30 cm
rostély magassága (a talajtól)77 cm
"
"Kerti grill füstölővel, faszén szerkezetű.A grill zárható csappantyús kéménnyel, tágas grillezővel, krómozott acélrácstal, fedéllel és másodlagos grillsütővel van felszerelve közvetett grillezésre vagy füstölésre alkalmas hely.A fedél beépített hőmérővel van felszerelve a hőmérséklet szabályozására, a nagy gril...
59.990Ft
59.990Ft

Grill - füstölő faszénen PISA 3in1 40cm

Cikkszám: 13032

29.990Ft
"

A PISA egy többfunkciós faszén grill, amely a klasszikus grillezést a vízfürdő feletti grillezés lehetőségével ötvözi, füstölőként is használható.

A szerkezet három fő részből áll, amelyek magas fűtőtestből állnak. -minőségi acél, tartós fekete felülettel. Az egyes részek teljesen eltávolíthatók, a grill két szénnek, de víznek is alkalmas edénnyel (tállal) is fel van szerelve, melyek a vízfürdő feletti korszerű grillezéshez használhatók

A fogantyúk a strapabíró műanyagból készültek és elegendő hely van a fogáshoz. A grill fedele hőmérővel van felszerelve, amely megkönnyíti a grillezési terület ellenőrzését.

Az egyéb felszerelések közé tartozik az állítható szellőzés és az ajtók a tankoláshoz vagy az étel ellenőrzéséhez. A grillsütő krómozott acél ráccsal van felszerelve a finomságok hőkészítéséhez.

Csomag méretei (szállítási méretek) 44,5 x 24,5 x 44,5 cm

Műszaki adatok
grillezőátmérő 38 cm
grill magasság40/62 cm
grillméret40 x 80 x 40 cm
tartós felületfekete
rostélykrómacél
"
"A PISA egy többfunkciós faszén grill, amely a klasszikus grillezést a vízfürdő feletti grillezés lehetőségével ötvözi, füstölőként is használható.A szerkezet három fő részből áll, amelyek magas fűtőtestből állnak. -minőségi acél, tartós fekete felülettel. Az egyes részek teljesen eltávolíthatók, a grill két sz...
29.990Ft
29.990Ft

Faszén Grill ROYAL CLASIC öntöttvas rostély

Cikkszám: 13040

69.990Ft
"

A robusztus ROYAL felépítésű faszénrács az igényes felhasználók grillezője.

Az acélszerkezet durva fekete színnel van ellátva. A fogantyúk és a fém kezelőszervek kellő méretűek a kényelmes fogáshoz és a pontos vezérléshez. A kétoldalas szellőzésszabályozás tökéletesen illeszkedik a szerkezethez. További előnye a faszénrács, melynek magassága 9-21 cm-ig állítható a grillfelülettől, egy fogantyú segítségével az elején. A grill elülső részén található ajtó megkönnyíti a szén utántöltését.

A finomságok tényleges elkészítéséhez a grill háromrészes, kerek középpontú öntöttvas ráccsal van felszerelve, ahol lehetőség van például grillserpenyők és hasonlók elhelyezésére. A készételek hőmérsékletének fenntartása érdekében tárolóállvánnyal is fel van szerelve. A csuklós fedél hőmérővel van felszerelve a grillen belüli állandó hőmérsékletszabályozás érdekében.

A mobilitást fém lábak és két kerék együttesen biztosítják, kiegészítve a grill alján található megerősítő kerettel, amely egyben egy tárolóhelyet. Oldala összecsukható asztallal van felszerelve, különböző grillezési eszközök tárolására, vagy maguknak az edényeknek a tárolására.

Csomag méretei (szállítási méretek) 64 x 50,5 x 37 cm.

Műszaki adatok
grillméretek102 x 60 x 106 cm
grillrácsháromrészes öntöttvas
grillezési terület58 x 42 cm
kivehető rostélyrészátm. 32 cm
grillfelület magassága82 cm
beépített hőmérőigen, a fedélben
a tárolóállvány méretei54 x 20 cm
oldalsó polcakasztókkal összecsukható
polcméret45 x 30 cm
szénbetöltésbejárati ajtó
hamutartóigen, alsó fiók
mobiligen, 2x kerék
"
"A robusztus ROYAL felépítésű faszénrács az igényes felhasználók grillezője.Az acélszerkezet durva fekete színnel van ellátva. A fogantyúk és a fém kezelőszervek kellő méretűek a kényelmes fogáshoz és a pontos vezérléshez. A kétoldalas szellőzésszabályozás tökéletesen illeszkedik a szerkezethez. További előnye a fa...
69.990Ft
69.990Ft

Faszén grill ROYAL PARTNER öntöttvas rostély

Cikkszám: 13039

59.990Ft
"

A ROYAL PARTNER egy új grill a ROYAL sorozatból, faszén grillek a legigényesebb felhasználóknak.

A precíziós megmunkálású acélból készült rendkívül stabil konstrukció tartós, durva fekete színnel van ellátva. A szerkezetet 2 kerék egészíti ki, amelyek megkönnyítik a grill mozgatását. Az alsó keret a stabilitás további növelésére szolgál, és tárolóhelyként is szolgál. Az oldalakat összecsukható polcok egészítik ki a különféle grillezési eszközök vagy maguknak az edényeknek a tárolására.

A fém kezelőszervek és fogantyúk elég nagyok a kényelmes fogáshoz és a könnyű kezeléshez. A kétoldalas acél szellőzővezérlés tökéletesen illeszkedik a szerkezethez. A csuklós fedél felső részén hőmérővel van felszerelve, amely folyamatosan szabályozza a grill belsejében a hőmérsékletet.

A grill masszív, kétrészes, öntöttvas ráccsal van felszerelve a finomságok hőkészítéséhez. Továbbá a grillezőhelyen tárolórács található a készételek hőmérsékletének fenntartásához vagy előmelegítéséhez.

A grill további előnye az állítható magasságú faszén grill, így a grillezési tér az előlapon található mechanikával szabályozható, az edények igényei szerint. A grill elején található ajtó jelentősen megkönnyíti a szén utántöltését. Ezután a grill alján található egy hamutartó a könnyű tisztítás érdekében.

Műszaki adatok
grill méretei97 x 98 x 35 cm
grillrácskét- darab öntöttvas
grillezési terület43 x 31 cm
a grillfelület magassága80 cm
beépített hőmérőigen, a fedélben
oldalsó polcokösszecsukható
betöltő szénbejárati ajtó
hamutartóigen , alsó fiók
mobiligen, 2x kerék
"
"A ROYAL PARTNER egy új grill a ROYAL sorozatból, faszén grillek a legigényesebb felhasználóknak.A precíziós megmunkálású acélból készült rendkívül stabil konstrukció tartós, durva fekete színnel van ellátva. A szerkezetet 2 kerék egészíti ki, amelyek megkönnyítik a grill mozgatását. Az alsó keret a stabilitás további...
59.990Ft
59.990Ft

Faszén grill ROYAL GRANDE XXL öntöttvas rostély

Cikkszám: 13043

134.990Ft
"

A ROYAL GRANDE XXL egy tágas grill a ROYAL sorozatból, faszén grillek a legigényesebb felhasználóknak.

A precíziós megmunkálású acélból készült rendkívül stabil konstrukció tartós, durva fekete színnel van ellátva. A szerkezetet 2 kerék egészíti ki, amelyek megkönnyítik a grill mozgatását. Az alsó keret a stabilitás további növelésére szolgál, és tárolóhelyként is szolgál. Az oldalakon összecsukható polcok találhatók a különféle grillezési eszközök tárolására, vagy magának az ételnek a tárolására.

A fém kezelőszervek és fogantyúk elég nagyok a kényelmes fogáshoz és a könnyű kezeléshez. A kétoldalas acél szellőzővezérlés tökéletesen illeszkedik a szerkezethez. A csuklós fedelet felül egy kémény egészíti ki, és hőmérővel is fel van szerelve a grillen belüli hőmérséklet állandó szabályozására.

Finomságai meleg elkészítéséhez a grill robusztus, háromrészes, kerek középpontú öntöttvas ráccsal van felszerelve. Kivétel helyett a középső rész helyett például grillserpenyőket, pizzakövet és hasonlókat (28-29 cm átmérőjű) helyezhetünk el. Továbbá a grillezőhelyen tárolórács található a készételek hőmérsékletének fenntartásához vagy előmelegítéséhez.

A grill további előnye az állítható magasságú faszén grill, így a grillezési tér az előlapon található mechanikával szabályozható, az edények igényei szerint. A grill elején található ajtó jelentősen megkönnyíti a szén utántöltését. A grillező alján egy hamutartó fiók található a könnyű tisztítás érdekében.

Műszaki adatok
grill méretei154 x 110 x 46 cm
grillrácshárom -rész öntöttvas (kerek középen)
a rostély középső részeátmérő 28 cm
grillfelület73 x 41 cm
a grillfelület magassága85 cm
beépített hőmérőigen, a fedélben
oldalsó polcokösszecsukható
széntöltésbejárati ajtó
hamutartóigen, alsó fiók
mobiligen, 2x kerék
"
"A ROYAL GRANDE XXL egy tágas grill a ROYAL sorozatból, faszén grillek a legigényesebb felhasználóknak.A precíziós megmunkálású acélból készült rendkívül stabil konstrukció tartós, durva fekete színnel van ellátva. A szerkezetet 2 kerék egészíti ki, amelyek megkönnyítik a grill mozgatását. Az alsó keret a stabilitás to...
134.990Ft
134.990Ft

Faszén grill ROYAL GRANDE 3XL

Cikkszám: 13047

159.900Ft
"

A ROYAL GRANDE 3XL egy robusztus grill dupla grillezőhellyel a ROYAL sorozatból, faszén grillek a legigényesebb felhasználóknak.

Rendkívül stabil konstrukció precíziós megmunkálású acélból, tartós, durva fekete színben. A szerkezetet 2 kerék egészíti ki, amelyek megkönnyítik a grill mozgatását. Az alsó keret a stabilitás további növelésére szolgál, és tárolóhelyként is szolgál. Az oldalakon összecsukható polcok találhatók a különféle grillezési eszközök tárolására, vagy maguknak az edényeknek.

A fém kezelőszervek és fogantyúk elég nagyok a kényelmes fogáshoz és a könnyű kezeléshez. A kétoldalas acél szellőzővezérlés tökéletesen illeszkedik a szerkezethez. A csuklós fedél felső részén hőmérővel van felszerelve, amely folyamatosan szabályozza a hőmérsékletet a grill belsejében.

A grill egy robusztus, három részből álló acél ráccsal van felszerelve a finomságok hőkészítéséhez. Továbbá a grillezőhelyen tárolórács található a készételek hőmérsékletének fenntartásához vagy előmelegítéséhez.

A grill további előnye az állítható magasságú faszén rácsok, így a grillezési tér az előlapon található mechanizmusokkal szabályozható, az edények igényei szerint. A grill elején található ajtó jelentősen megkönnyíti a szén utántöltését. A könnyebb tisztítás érdekében a grillező alján hamutartó fiókok találhatók.

Műszaki adatok
méretek grill162 x 108,5 x 64 cm
grillrácsháromrészes acél
grillfelület84 x 42 cm
grillfelület magassága84 cm
beépített hőmérőigen, a fedélben
oldalsó polcokösszecsukható
szén töltésebejárati ajtó
hamutartóigen, 2x fiók
mobiligen, 2x kerekek
"
"A ROYAL GRANDE 3XL egy robusztus grill dupla grillezőhellyel a ROYAL sorozatból, faszén grillek a legigényesebb felhasználóknak.Rendkívül stabil konstrukció precíziós megmunkálású acélból, tartós, durva fekete színben. A szerkezetet 2 kerék egészíti ki, amelyek megkönnyítik a grill mozgatását. Az alsó keret a stabilitás ...
159.900Ft
159.900Ft

Grill COUPLE 2in1 gáz/szén

Cikkszám: 13042

159.900Ft
"

A Grill COUPLE egy kombinált grill, egy hellyel a gázsütéshez és egy hellyel a szénsütéshez. Elsősorban kertekbe és teraszokra tervezték.

A konstrukció minőségi acélból készült, tartós fekete felülettel. A rozsdamentes acél fogantyúk elegendő helyet biztosítanak a fogáshoz, és növelik a grill eleganciáját. A grill strapabíró műanyagból készült kerekekkel van felszerelve a megfelelő mobilitás érdekében. A grillsütő fedelei hőmérőkkel vannak felszerelve, a grillfelületek oldalait pedig állítható szellőzés egészíti ki.

A tárolóhely egy 46 x 47 cm méretű, a gázgrill alatti részben ajtós szekrényből, a szénsütő alatti részben 2 szintes polcból és a grill oldalain összecsukható polcokból áll. mérete 39 x 28 cm

A gázgrill piezo gyújtással van felszerelve. Mindhárom égő fokozatmentesen állítható az elülső kezelőpanelen található forgatógombbal. A gázgrill teljes teljesítménye akár 8,4 kW.

Az égők FLAME TAMER funkcióval vannak felszerelve - közvetlenül az égők fölé fémprofilok vannak elhelyezve, amelyek megakadályozzák, hogy a zsír a lángok közé csöpögjön és meggyulladjon. Ugyanakkor az égő lángja csak a helyén akadályozza meg a rács közvetlen felmelegedését, ami a teljes grillrács lényegesen egyenletesebb felmelegedését eredményezi.

A grillezett húsról lecsepegő zsír a grillező rész alján lévő polcra ürül. A szénsütőnél az alsó polcot hamutartóként használják. Mindkét polc tisztítható, miután kicsúsztatja a rács hátulját.

Csomag méretei (szállítási méretek) 121 x 51,5 x 42,5 cm.

Műszaki adatok
grillezőhely(2x) 47 x 37 cm
grillmagasság82 cm
grillméret159 x 102 x 49 cm
mobiligen, 2 x kerék
felülettartós fekete
rácskrómacél
gázégő gyújtáspiezo
gázégők száma3x
gázgrill teljesítmény8,4 kW
"
"A Grill COUPLE egy kombinált grill, egy hellyel a gázsütéshez és egy hellyel a szénsütéshez. Elsősorban kertekbe és teraszokra tervezték.A konstrukció minőségi acélból készült, tartós fekete felülettel. A rozsdamentes acél fogantyúk elegendő helyet biztosítanak a fogáshoz, és növelik a grill eleganciáját. A grill strap...
159.900Ft
159.900Ft

Faszén grill PIGLET elektromos nyárson

Cikkszám: 13049

169.990Ft
"

Faszénrács robusztus PIGLET konstrukcióval, ételforgató motorral.

Acélból készült, felületkezeléssel, 138 x 96 x 62 cm méretű. Finomságai meleg elkészítéséhez a grill 102 x 46 cm-es acél ráccsal van felszerelve. A konstrukció nagy stabilitást biztosít.

A grill akár klasszikus módon is használható, vagy az üzemanyag alsó része oldalra billenthető és így kihasználható a nyárson oldalról történő grillezés lehetősége, a csöpögő zsír megfogja az alsó lemezt. A csepegtetőtálca az üzemanyag rész lefedésére is használható.

A grill erős 230 V-os motorral van felszerelve, amely 3 fordulat / perc sebességgel forgatja az ételeket. A villa akár 30 kg ételt is képes megrakni.

A grill különösen alkalmas malacok, több darab csirke, nagyszámú húsétel, de egyéb ételek grillezésére is.

Csomag méretei (szállítási méretek) 125 x 68 x 19 cm.

Technikai adatok
Grill méretei138 x 96 x 62 cm
grillrácsacél
grillezőfelület102 x 46 cm
grillező szekciótálaló
motor tápellátása (energiafogyasztás)230V ~ 50Hz / 15W
tápkábel hosszakörülbelül 120 cm
motor fordulatszám3 rpm
forgóvilla kapacitása30 kg
"
"Faszénrács robusztus PIGLET konstrukcióval, ételforgató motorral. Acélból készült, felületkezeléssel, 138 x 96 x 62 cm méretű. Finomságai meleg elkészítéséhez a grill 102 x 46 cm-es acél ráccsal van felszerelve. A konstrukció nagy stabilitást biztosít. A grill akár klasszikus módon is használható, vagy az üzemanyag al...
169.990Ft
169.990Ft