• Üres a kosara!

Hálózsákok, matracok

Hálózsákok, matracok

Önfújható matt párnával MIDNIGHT 188x66x6cm

Cikkszám: 13325

10.800Ft
"

A szőnyegek a sátrazás, a kempingezés és a szabadban való tartózkodás elengedhetetlen részei. A legjobb szigetelő- és kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így tavasztól őszig alkalmasak.

Az önfelfúvódó szőnyeg rendkívül porózus habmaggal rendelkezik, amely át nem eresztő szövetre van laminálva. A szelep kinyitása után ez a habanyag felszívja a levegőt és gyorsan kitágul, így a szőnyeg jellegzetes formáját adja.

Az önfelfújó szőnyeg összecsukásakor először a szelep elenged, és a levegőt a szőnyeg megnyomásával kinyomja. Ennek köszönhetően sokkal kisebb méretei vannak a csomagolásban, mint a hagyományos habszőnyegeknél.

A szőnyeg színe ezüst, a szőnyeg párnával is fel van szerelve, így minden körülmények között kényelmet biztosít. Mérete 180 x 66 cm, vastagsága 4 cm. Ekkor a csomag mérete 68 x 14 cm, súlya pedig 1160 g.

Műszaki adatok
méretek 180 x 66 x 4 cm
csomag méretei 68 x 14 cm
termikus együttható R2 - R4
súly 1160 g
szín ezüst
párna igen, felfújható
"
"A szőnyegek a sátrazás, a kempingezés és a szabadban való tartózkodás elengedhetetlen részei. A legjobb szigetelő- és kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így tavasztól őszig alkalmasak.Az önfelfúvódó szőnyeg rendkívül porózus habmaggal rendelkezik, amely át nem eresztő szövetre van laminálva. A szelep kinyitása ut...
10.800Ft
10.800Ft

Hálózsák múmia NAVY 10°C

Cikkszám: 13412

7.980Ft
"

A Navy mummy hálózsák egy olyan hálózsák, amely tökéletesen másolja a testet, így a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

A Navy hálózsák, mint minden múmia típusú hálózsák, különösen alkalmas hosszabb tartózkodás a természetben. A hálózsák belsejében a komfortérzetet és a hőmérsékletet a ruházat befolyásolja. Aludni csak fehérneműben vagy pólóban javasolt. Fontos, hogy a hálózsákot melegítse fel, és ne melegítse fel feleslegesen a ruháit.

A Navy hálózsák három réteggel van felszerelve, a külső és belső anyaga poliészter taft 170T és egy szigetelő réteg poliészter szálak súlya. 200g / m2.

A hálózsákokat elsősorban a hőmérsékleti határaik alapján választjuk, ahol a komfort azt a hőmérsékletet jelenti, amelyen jól érezzük magunkat, a határ az a hőmérséklet, amelyen még melegünk lesz, és nem utolsósorban , ott van a szélsőséges hőmérséklet, ami a maximálisan elviselhető hőmérsékletet jelzi

Hőmérséklethatárok Navy hálózsákhoz lásd. asztal alatt. Az egyes hálózsákok határértékei mindig a termék címkéjén vannak feltüntetve.

Műszaki adatok
méretek230 x 80/55 cm
méretek a csomagban18 x 37 cm
súly1,1 kg
hőmérsékleti határ (Kényelem)20°C
hőmérsékleti határ (Limit)15°C
hőmérsékleti határ (Extrem)10°C
"
"A Navy mummy hálózsák egy olyan hálózsák, amely tökéletesen másolja a testet, így a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.A Navy hálózsák, mint minden múmia típusú hálózsák, különösen alkalmas hosszabb tartózkodás a természetben. A hálózsák belsejében a komfortérzetet és a hőmérsékletet a ruházat be...
7.980Ft
7.980Ft

Felfújható párna 42x28x12cm kék

Cikkszám: 13319

3.890Ft
"

Önfelfújó, kényelmes dupla kempingpárna.

Mérete 42 x 28 cm és magassága 12 cm, így a párna kényelmes és kellemes kelléke a kempingezésnek, különösen ha hálózsákban töltjük az éjszakát. A párna azonban kényelmes, ülőpárnaként is használható szigetelő párnaként.

Önfelfújó párna, olyan technológiával, ahol a habszivacs mag a felfújószelep kinyitása után kezd megtelni levegővel, majd a párna a tágulás következtében visszanyeri hagyományos formáját.

Az összeszerelés menete megegyezik a hagyományos felfújható kiegészítőkével, azaz a maradék levegő benyomásával és összenyomásával

Műszaki adatok
méretek42 x 28 x 12 cm
csomagolás méretei30 x 11 cm
tömeg290 g
színsötétkék
"
"Önfelfújó, kényelmes dupla kempingpárna.Mérete 42 x 28 cm és magassága 12 cm, így a párna kényelmes és kellemes kelléke a kempingezésnek, különösen ha hálózsákban töltjük az éjszakát. A párna azonban kényelmes, ülőpárnaként is használható szigetelő párnaként.Önfelfújó párna, olyan technológiával, ahol a hab...
3.890Ft
3.890Ft

Hálózsák ROMA +10°C

Cikkszám: 13401

5.990Ft
"

A Roma takarós hálózsák 220 x 75 cm-es hálózsák, sokrétű felhasználású és magas fokú kényelem.

Ideális természetjáráshoz, csónakázáshoz vagy túrázáshoz. Sokoldalúsága miatt pokróc helyettesítésére is alkalmas, például kempingben, lakókocsiban, nyaralóban.

Azonban széles körben elterjedt, mint könnyen hordozható hálózsák, amit a hálózsákja biztosít. kis méretek mindössze 17 x 35 cm-es csomagban. A Roma hálózsák három réteggel van felszerelve, a külső és belső anyaga poliészter taft 170T, a szigetelő réteg pedig 200g/m2 tömegű poliészter szál.

A hálózsákokat elsősorban hőmérsékleti határaik alapján választjuk , ahol a komfort azt a hőmérsékletet jelenti, amelyen jól érezzük magunkat , limit, az a hőmérséklet, amelynél még melegünk lesz, és nem utolsósorban ott van a hőmérsékleti extrém, amely a maximálisan elviselhető hőmérsékletet jelzi.

A roma hálózsák hőmérsékleti határértékei, ld asztal alatt. Az egyes hálózsákok határértékei mindig a termék címkéjén vannak feltüntetve.

Műszaki adatok
méretek220 x 75 cm
csomag méretei35 x 17 cm
súly0,92 kg
hőmérsékleti határ (Kényelem)20°C
hőmérsékleti határ (Limit)15°C
hőmérsékleti határ (Extrem)10°C
"
"A Roma takarós hálózsák 220 x 75 cm-es hálózsák, sokrétű felhasználású és magas fokú kényelem.Ideális természetjáráshoz, csónakázáshoz vagy túrázáshoz. Sokoldalúsága miatt pokróc helyettesítésére is alkalmas, például kempingben, lakókocsiban, nyaralóban.Azonban széles körben elterjedt, mint könnyen hordozható...
5.990Ft
5.990Ft

Izoterm fólia SOS zöld 210 x 130 cm

Cikkszám: 13741

1.990Ft
"

Az SOS izoterm fólia minden természeti kirándulás elengedhetetlen kelléke.

Alapvető funkciója, hogy megakadályozza a víz testfelületről történő elpárolgásából eredő hőveszteséget. A maximális hatás érdekében a személyt körös-körül szellőzőnyílások nélkül kell beburkolni.

A hipotermiást fel kell öltöztetni, le kell takarni, a hideg talajtól egy betéttel szigetelni, végül fóliába csomagolni.

Az áldozat lefedésére alkalmas kialakítás.

Műszaki adatok
méretek210 x 130 cm
formatakaró a csomagoláshoz
színzöld
"
"Az SOS izoterm fólia minden természeti kirándulás elengedhetetlen kelléke.Alapvető funkciója, hogy megakadályozza a víz testfelületről történő elpárolgásából eredő hőveszteséget. A maximális hatás érdekében a személyt körös-körül szellőzőnyílások nélkül kell beburkolni.A hipotermiást fel kell öltöztetni, le k...
1.990Ft
1.990Ft

Önfújható matt 195x60x5cm kék-szürke

Cikkszám: 13324

13.890Ft
"

A szőnyegek a sátrazás, a kempingezés és a szabadban való tartózkodás elengedhetetlen részei. A legjobb szigetelő- és kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így tavasztól őszig alkalmasak.

Az önfelfúvódó szőnyeg rendkívül porózus habmaggal rendelkezik, amely át nem eresztő szövetre van laminálva. Ez a habanyag a szelep kinyitása után magába szívja a levegőt, és gyorsan kitágul, így elnyeri jellegzetes formáját.

Az önfelfújó szőnyeg összecsukásakor először a szelep elenged, és a levegő nyomás hatására kiszorul. Ennek köszönhetően sokkal kisebb méretei vannak a csomagolásban, mint a hagyományos habszőnyegeknél.

A szőnyeg színe kék, szürke csíkkal. A szőnyeg 195 cm-es hosszának és 60 cm-es szélességének köszönhetően nagyobb emberek számára is ideális. A 6 cm-es vastagság a használat során is magas kényelmet garantál. A csomag kis méretei, 64 x 15 cm, súlya 1600 g, így nem okoz gondot, ha kézipoggyászként mindig magunknál van a természetben.

Műszaki adatok
méretek 195 x 60 x 5 cm
csomag méretei 64 x 15 cm
termikus együttható R2 - R4
súly 1600 g
szín kék-szürke
"
"A szőnyegek a sátrazás, a kempingezés és a szabadban való tartózkodás elengedhetetlen részei. A legjobb szigetelő- és kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így tavasztól őszig alkalmasak.Az önfelfúvódó szőnyeg rendkívül porózus habmaggal rendelkezik, amely át nem eresztő szövetre van laminálva. Ez a habanyag a szelep ...
13.890Ft
13.890Ft

Hálózsák múmia SOFIE 10°C

Cikkszám: 13411

6.880Ft
"

A Sofia múmia hálózsák egy olyan hálózsák, amely tökéletesen másolja a testet, így a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és egy visszahúzható kapucnival van felszerelve, amely védi a fejet.

A Sofia mummy hálózsák a , mint minden múmia hálózsák, különösen alkalmas hosszabb természeti tartózkodásra. A hálózsák belsejében a komfortérzetet és a hőmérsékletet a ruházat befolyásolja. Aludni csak fehérneműben vagy pólóban javasolt. Fontos, hogy a hálózsákot melegítse fel, és ne melegítse fel feleslegesen a ruháit.

A Sofia hálózsák három réteggel van felszerelve, a külső és belső anyaga poliészter taft 170T, a szigetelő réteg pedig poliészter szál súlyú 200g / m2.

A hálózsákokat elsősorban a hőmérsékleti határaiknak megfelelően választjuk, ahol a kényelem azt a hőmérsékletet jelenti, amelyen jól érezzük magunkat, a határ az a hőmérséklet, amelyen még melegünk lesz, de nem legalább ott van az extrém hőmérséklet, ami a maximálisan elviselhető hőmérsékletet jelöli.

Hőmérséklethatárok Sofia hálózsákhoz lásd. asztal alatt. Az egyes hálózsákok határértékei mindig a termék címkéjén vannak feltüntetve.

Műszaki adatok
méretek230 x 80/55 cm
méretek a csomagban34 x 18 cm
súly1 kg
hőmérsékleti határ (Kényelem)20°C
hőmérsékleti határ (Limit)15°C
hőmérsékleti határ (Extrem)10°C
"
"A Sofia múmia hálózsák egy olyan hálózsák, amely tökéletesen másolja a testet, így a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és egy visszahúzható kapucnival van felszerelve, amely védi a fejet.A Sofia mummy hálózsák a , mint minden múmia hálózsák, különösen alkalmas hosszabb természeti tartózkodásra. A hál...
6.880Ft
6.880Ft

Felfújható matt CRYSTAL 195x58x5cm szürke

Cikkszám: 13330

14.880Ft
"

A szőnyegek a sátrazás, a kempingezés és a szabadban való tartózkodás elengedhetetlen részei. A legjobb szigetelő- és kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így tavasztól őszig alkalmasak.

A Crystal szőnyeg felfújható, és formájának köszönhetően nagyon kényelmes használatot kínál.

A szőnyeg színe szürke. A felfújt szőnyeg 195 cm hosszú és 58 cm széles, 5 cm vastag.

A csomagolás nagyon kicsi, 27 x 9 cm-es, súlya pedig mindössze 500 g, így nem probléma, ha mindig kéznél van, kézipoggyászként a természet számára.

A szőnyeg párnával is fel van szerelve, amely minden körülmények között kényelmet biztosít.

Műszaki adatok
méretek195 x 58 x 5 cm
csomag méretei27 x 9 cm
termikus együtthatóR2 - R4
súly500 g
színszürke
"
"A szőnyegek a sátrazás, a kempingezés és a szabadban való tartózkodás elengedhetetlen részei. A legjobb szigetelő- és kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így tavasztól őszig alkalmasak.A Crystal szőnyeg felfújható, és formájának köszönhetően nagyon kényelmes használatot kínál. A szőnyeg színe szürke. A felfújt ...
14.880Ft
14.880Ft

Izoterm fólia SOS zöld henger 200x92cm

Cikkszám: 13740

3.490Ft
"

Az SOS izoterm fólia minden természeti kirándulás elengedhetetlen kelléke.

Alapvető funkciója, hogy megakadályozza a víz testfelületről történő elpárolgásából eredő hőveszteséget. A maximális hatás érdekében a személyt körös-körül szellőzőnyílások nélkül kell beburkolni.

A hipotermiást fel kell öltöztetni, le kell takarni, a hideg talajtól egy betéttel szigetelni, végül fóliába csomagolni.

Hengeres kialakítás - egyszerűbb módja a burkolatnak hőszivárgás nélkül. A hálózsákhoz hasonlóan fekvésre is alkalmas

Műszaki adatok
méretek200 x 92 cm
formahenger
színzöld
"
"Az SOS izoterm fólia minden természeti kirándulás elengedhetetlen kelléke.Alapvető funkciója, hogy megakadályozza a víz testfelületről történő elpárolgásából eredő hőveszteséget. A maximális hatás érdekében a személyt körös-körül szellőzőnyílások nélkül kell beburkolni.A hipotermiást fel kell öltöztetni, le k...
3.490Ft
3.490Ft

Önfújható matt párnával NAVY 183x58x2,5cm

Cikkszám: 13322

8.590Ft
"

A szőnyegek a sátrazás, a kempingezés és a szabadban való tartózkodás elengedhetetlen részei. A legjobb szigetelő- és kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így tavasztól őszig alkalmasak.

Az önfelfúvódó szőnyeg rendkívül porózus habmaggal rendelkezik, amely át nem eresztő szövetre van laminálva. A szelep kinyitása után ez a habanyag felszívja a levegőt és gyorsan kitágul, így a szőnyeg jellegzetes formáját adja.

Az önfelfújó szőnyeg összecsukásakor először a szelep elenged, és a levegőt a szőnyeg megnyomásával kinyomja. Ennek köszönhetően sokkal kisebb méretei vannak a csomagolásban, mint a hagyományos habszőnyegeknél.

A szőnyeg színe erdei álcázás, a szőnyeg párnával is fel van szerelve, amely minden körülmények között biztosítja a kényelmet. Mérete 183 x 58 cm, vastagsága 2,5 cm. Ekkor a csomag mérete 36 x 18 cm, súlya pedig 960 g.

Műszaki adatok
méretek 183 x 58 x 2,5 cm
csomag méretei 36 x 18 cm
termikus együttható R2 - R4
súly 960 g
szín erdei álcázás
párna igen, felfújható
"
"A szőnyegek a sátrazás, a kempingezés és a szabadban való tartózkodás elengedhetetlen részei. A legjobb szigetelő- és kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így tavasztól őszig alkalmasak.Az önfelfúvódó szőnyeg rendkívül porózus habmaggal rendelkezik, amely át nem eresztő szövetre van laminálva. A szelep kinyitása ut...
8.590Ft
8.590Ft

Hálózsák ARMY 5°C

Cikkszám: 13404

9.900Ft
"

A katonai takaró hálózsák 220 x 80/65 cm méretű, változatos használhatóságú és nagyfokú kényelmi hálózsák.

Ideális természetjáráshoz, csónakázáshoz vagy túrázáshoz. Sokoldalúsága miatt pokróc helyettesítésére is alkalmas, például kempingben, lakókocsiban, nyaralóban

Széles körben alkalmazzák azonban könnyen hordozható hálózsákként, melyről a kis méretei mindössze 20 x 36 cm-es csomagolásban. Az Army hálózsák három réteggel van felszerelve, a külső és belső anyaga poliészter taft 190T, a szigetelő réteg pedig üreges poliészter szálakból, súlya 250g/m2.

A hálózsákokat elsősorban a méretük alapján választjuk ki. hőmérsékleti határok, ahol a komfort azt a hőmérsékletet jelenti, amelyen kellemesen érezzük magunkat, a határ az a hőmérséklet, amelynél még melegünk lesz, és nem utolsósorban ott van az extrém hőmérséklet, amely a maximálisan elviselhető hőmérsékletet jelzi.

A hadsereg hálózsákjának hőmérsékleti korlátai, lásd asztal alatt. Az egyes hálózsákok határértékei mindig a termék címkéjén vannak feltüntetve.

Műszaki adatok
méretek220 x 80/65 cm
méretek a csomagban20 x 36 cm
súly1,3 kg
hőmérsékleti határ (Kényelem)15°C
hőmérsékleti határ (Limit)10°C
hőmérsékleti határ (Extrém)5°C
"
"A katonai takaró hálózsák 220 x 80/65 cm méretű, változatos használhatóságú és nagyfokú kényelmi hálózsák.Ideális természetjáráshoz, csónakázáshoz vagy túrázáshoz. Sokoldalúsága miatt pokróc helyettesítésére is alkalmas, például kempingben, lakókocsiban, nyaralóbanSzéles körben alkalmazzák azonban könnyen h...
9.900Ft
9.900Ft

Önfújható szőnyeg párnával KILT 190x60x3,8 cm

Cikkszám: 13329

13.900Ft
"

A szőnyegek a sátrazás, a kempingezés és a szabadban való tartózkodás elengedhetetlen részei. A legjobb szigetelő- és kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így tavasztól őszig alkalmasak.

Az önfelfúvódó szőnyeg rendkívül porózus habmaggal rendelkezik, amely át nem eresztő szövetre van laminálva. Ez a habanyag a szelep kinyitása után magába szívja a levegőt, és gyorsan kitágul, így a szőnyeg jellegzetes formáját adja. Ezenkívül a szőnyeg egy másik szőnyeghez is csatlakoztatható csapokkal.

Az önfelfújó szőnyeg összecsukásakor először a szelep elenged, és a levegőt a szőnyeg megnyomásával kinyomja. Ennek köszönhetően sokkal kisebb méretei vannak a csomagolásban, mint a hagyományos habszőnyegeknél.

A szőnyeg színe főként piros, négyzet alakú mintával, a szőnyeg párnával is fel van szerelve, amely minden körülmények között biztosítja a kényelmet. Mérete 190 x 60 cm, vastagsága 3,8 cm. A csomag mérete ekkor 18 x 32 cm, súlya pedig 1530 g.

Műszaki adatok
méretek190 x 60 x 3,8 cm
csomag méretei18 x 32 cm
termikus együtthatóR2 - R4
súly1530 g
színpiros
párnaigen, felfújható
"
"A szőnyegek a sátrazás, a kempingezés és a szabadban való tartózkodás elengedhetetlen részei. A legjobb szigetelő- és kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így tavasztól őszig alkalmasak.Az önfelfúvódó szőnyeg rendkívül porózus habmaggal rendelkezik, amely át nem eresztő szövetre van laminálva. Ez a habanyag a szelep ...
13.900Ft
13.900Ft

Hálózsák múmia OSLO -5°C

Cikkszám: 13416

14.290Ft
"

Az Oslo múmia hálózsák egy olyan hálózsák, amely tökéletesen másolja a testet, így a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, emellett a fejet védő visszahúzható kapucnival is ellátták.

Az Oslo múmia hálózsák olyan, mint minden múmia típusú hálózsák, különösen alkalmas hosszabb természeti tartózkodásra. A hálózsák belsejében a komfortérzetet és a hőmérsékletet a ruházat befolyásolja. Aludni csak fehérneműben vagy pólóban javasolt. Fontos, hogy a hálózsákot melegítsd fel, és ne melegítsd fel feleslegesen a ruháidat.

Az Oslo hálózsák négy réteggel van felszerelve, külső anyaga poliészter taft 210T Rip-Stop felületkezeléssel, ami nem tovább növeli az anyag esetleges repedéseit. A következő réteg egy kényelmes belső réteg 35% pamut és 65% poliészter. Az utolsó réteg egy kettős szigetelőréteg üreges poliészter szálból (üreges szál), ahol mind a két réteg tömege 175 g/m2. Az üreges szálak nagy mennyiségű levegőt visszatartanak és gyors nedvességeltávolítást tesznek lehetővé, ugyanakkor kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

A hálózsákokat elsősorban a hőmérsékleti határaik alapján választjuk, ahol a kényelem azt a hőmérsékletet jelenti legyünk kényelmesek, a határ az a hőmérséklet, amelynél még melegünk lesz, és nem utolsósorban ott van az extrém hőmérséklet, amely a maximálisan elviselhető hőmérsékletet jelzi.

Az Oslo hálózsák hőmérsékleti határértékeihez, lát asztal alatt. Az egyes hálózsákok határértékei mindig a termék címkéjén vannak feltüntetve.

Műszaki adatok
méretek230 x 80/55 cm
méretek a csomagban36 x 24 cm
tömeg1,82 kg
hőmérsékleti határ (Kényelem)5°C
hőmérsékleti határ (Limit)0°C
hőmérsékleti határ (Extrem)- 5°C
"
"Az Oslo múmia hálózsák egy olyan hálózsák, amely tökéletesen másolja a testet, így a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, emellett a fejet védő visszahúzható kapucnival is ellátták.Az Oslo múmia hálózsák olyan, mint minden múmia típusú hálózsák, különösen alkalmas hosszabb természeti tartózkodásra. ...
14.290Ft
14.290Ft

Önfújható matt 186x53x2,5cm kék

Cikkszám: 13321

8.880Ft
"

A szőnyegek a sátrazás, a kempingezés és a szabadban való tartózkodás elengedhetetlen részei. A legjobb szigetelő- és kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így tavasztól őszig alkalmasak.

Az önfelfúvódó szőnyeg rendkívül porózus habmaggal rendelkezik, amely át nem eresztő szövetre van laminálva. A szelep kinyitása után ez a habanyag felszívja a levegőt és gyorsan kitágul, így a szőnyeg jellegzetes formáját adja.

Az önfelfújó szőnyeg összecsukásakor először a szelep elenged, és a levegő nyomás hatására kiszorul. Ennek köszönhetően sokkal kisebb méretei vannak a csomagolásban, mint a hagyományos habszőnyegeknél.

A szőnyeg színe kék, méretei 186 x 53 cm, vastagsága 2,5 cm. A csomag kis méretű, 58 x 15 cm-es, súlya 985 g, így nem okoz gondot, ha mindig nálad van a természetben poggyászként.

Műszaki adatok
méretek 186 x 53 x 2,5 cm
csomag méretei 58 x 15 cm
termikus együttható R2 - R4
súly 985 g
szín kék
"
"A szőnyegek a sátrazás, a kempingezés és a szabadban való tartózkodás elengedhetetlen részei. A legjobb szigetelő- és kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így tavasztól őszig alkalmasak.Az önfelfúvódó szőnyeg rendkívül porózus habmaggal rendelkezik, amely át nem eresztő szövetre van laminálva. A szelep kinyitása ut...
8.880Ft
8.880Ft

Hálózsák RIGA 0°C

Cikkszám: 13403

10.490Ft
"

A Riga takaró hálózsák 230 x 80 cm-es hálózsák, sokrétű használhatósággal és magas fokú kényelemmel.

Ideális természetjáráshoz, csónakázáshoz vagy túrázáshoz. Sokoldalúsága miatt pokróc helyettesítésére is alkalmas, például kempingben, lakókocsiban, nyaralóban.

Azonban széles körben elterjedt, mint könnyen hordozható hálózsák, amit a hálózsákja biztosít. kis méretek, mindössze 22 x 38 cm-es csomagban. A Riga hálózsák három réteggel van felszerelve, külső anyaga poliészter taft 220T Rip-Stop felületkezeléssel, aminek köszönhetően az anyagon lévő repedések nem nőnek tovább. A következő réteg a belső, kényelmes selyemre emlékeztet és 170T poliészterből készült. Az utolsó réteg egy 300g/m2 tömegű poliészter szál szigetelő réteg.

A hálózsákokat elsősorban a hőmérsékleti határaik alapján választjuk, ahol a komfort azt a hőmérsékletet jelenti, amelyen jól érezzük magunkat, a határ a hőmérséklet aminél még melegünk lesz, és nem utolsósorban ott van az extrém hőmérséklet, ami a maximálisan elviselhető hőmérsékletet jelzi.

A Riga hálózsák hőmérsékleti határait ld. asztal alatt. Az egyes hálózsákok határértékei mindig a termék címkéjén vannak feltüntetve.

Műszaki adatok
méretek230 x 80 cm
csomag méretei38 x 22 cm
súly1,68 kg
hőmérsékleti határ (Kényelem)10°C
hőmérsékleti határ (Limit)5°C
hőmérsékleti határ (Extrém)0°C
"
"A Riga takaró hálózsák 230 x 80 cm-es hálózsák, sokrétű használhatósággal és magas fokú kényelemmel.Ideális természetjáráshoz, csónakázáshoz vagy túrázáshoz. Sokoldalúsága miatt pokróc helyettesítésére is alkalmas, például kempingben, lakókocsiban, nyaralóban.Azonban széles körben elterjedt, mint könnyen hordo...
10.490Ft
10.490Ft

Felfújható matt TRACK 215x69cm kék

Cikkszám: 13328

12.900Ft
"

A szőnyegek a sátrazás, a kempingezés és a szabadban való tartózkodás elengedhetetlen részei. A legjobb szigetelő- és kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így tavasztól őszig alkalmasak.

A szőnyeg felfújható, és formájának köszönhetően nagy kényelmet nyújt.

A szőnyeg színe kék. A felfújt szőnyeg hossza 185 cm, szélessége 61 cm, vastagsága 5-7 cm, ami garantálja a magas kényelmet használat közben. A csomag nagyon kicsi, 31 x 12 cm-es, súlya pedig 980 g, így nem okoz gondot, ha kézipoggyászként mindig nálad van a természetben.

Műszaki adatok
méretek185 x 61 x 5 cm
csomag méretei31 x 12 cm
termikus együtthatóR2 - R4
súly980 g
színkék
"
"A szőnyegek a sátrazás, a kempingezés és a szabadban való tartózkodás elengedhetetlen részei. A legjobb szigetelő- és kényelmi tulajdonságokkal rendelkeznek, így tavasztól őszig alkalmasak.A szőnyeg felfújható, és formájának köszönhetően nagy kényelmet nyújt.A szőnyeg színe kék. A felfújt szőnyeg hossza 185 cm, szé...
12.900Ft
12.900Ft

Hálózsák múmia BERGEN 0°C

Cikkszám: 13414

11.900Ft
"

A Bergen múmia hálózsák egy olyan hálózsák, amely tökéletesen másolja a testet, így a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és a fejet védő visszahúzható kapucnival van felszerelve.

A Bergen hálózsák, mint minden múmia hálózsákok, különösen alkalmasak hosszabb természeti tartózkodásra. A hálózsák belsejében a komfortérzetet és a hőmérsékletet a ruházat befolyásolja. Aludni csak fehérneműben vagy pólóban javasolt. Fontos, hogy a hálózsákot melegítsd fel, és ne melegítsd fel feleslegesen a ruháidat

A Bergen hálózsák négy réteggel van felszerelve, külső anyaga poliészter taft 210T Rip-Stop felületkezeléssel, aminek köszönhetően az anyagon lévő repedések nem nőnek tovább. A következő réteg a belső, kényelmes selyemre emlékeztet és 210T poliészterből készült. Az utolsó réteg egy kettős szigetelőréteg üreges poliészter szálból (üreges szál), ahol mind a két réteg tömege 150 g/m2. Az üreges szálak nagy mennyiségű levegőt visszatartanak és gyors nedvességeltávolítást biztosítanak, ugyanakkor kiváló szigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

A hálózsákokat elsősorban a hőmérsékleti határaik alapján választjuk, ahol a kényelem azt a hőmérsékletet jelenti legyünk kényelmesek, a határ az a hőmérséklet, amelynél még melegünk lesz, és nem utolsósorban ott van az extrém hőmérséklet, amely a maximálisan elviselhető hőmérsékletet jelzi.

A Bergen hálózsák hőmérsékleti határértékeihez, lát asztal alatt. Az egyes hálózsákok határértékei mindig a termék címkéjén vannak feltüntetve.

Műszaki adatok
méretek230 x 80/55 cm
méretek a csomagban34 x 21 cm
tömeg1,58 kg
hőmérsékleti határ (Kényelem)10°C
hőmérsékleti határ (Limit)5°C
hőmérsékleti határ (Extrem)0°C
"
"A Bergen múmia hálózsák egy olyan hálózsák, amely tökéletesen másolja a testet, így a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, és a fejet védő visszahúzható kapucnival van felszerelve.A Bergen hálózsák, mint minden múmia hálózsákok, különösen alkalmasak hosszabb természeti tartózkodásra. A hálózsák belse...
11.900Ft
11.900Ft

Felfújható párna 50x30x13cm zöld

Cikkszám: 13320

3.990Ft
"

Önfelfújó, kényelmes kempingpárna.

Mérete 50 x 30 cm és magassága 13 cm, így a párna kényelmes és kellemes kelléke a kempingezésnek, különösen ha hálózsákban töltik az éjszakát. A párna azonban kényelmes, ülőpárnaként is használható szigetelő párnaként.

Önfelfújó párna, olyan technológiával, ahol a habszivacs mag a felfújószelep kinyitása után kezd megtelni levegővel, majd a párna a tágulás következtében visszanyeri hagyományos formáját.

Az összeszerelés menete megegyezik a hagyományos felfújható kiegészítőkével, azaz a maradék levegő benyomásával és összenyomásával

Műszaki adatok
méretek50 x 30 x 13 cm
csomagolás méretei33 x 12 cm
tömeg260 g
színzöld
"
"Önfelfújó, kényelmes kempingpárna.Mérete 50 x 30 cm és magassága 13 cm, így a párna kényelmes és kellemes kelléke a kempingezésnek, különösen ha hálózsákban töltik az éjszakát. A párna azonban kényelmes, ülőpárnaként is használható szigetelő párnaként.Önfelfújó párna, olyan technológiával, ahol a habszivacs ...
3.990Ft
3.990Ft

Hálózsák SAVONA 10°C

Cikkszám: 13402

6.900Ft
"

A Savona takaró hálózsák, 220 x 75 cm méretű, sokrétű felhasználású és magas szintű kényelmi hálózsák.

Ideális természetjáráshoz, csónakázáshoz vagy túrázáshoz. Sokoldalúsága miatt pokróc helyettesítésére is alkalmas, például kempingben, lakókocsiban, nyaralóban.

Azonban széles körben elterjedt, mint könnyen hordozható hálózsák, amit a hálózsákja biztosít. kis méretek mindössze 17 x 35 cm-es csomagban. A Savona hálózsák három réteggel van felszerelve, a külső és belső anyaga poliészter taft 170T, a szigetelő réteg poliészter szál 200g/m2 tömeggel.

A hálózsákokat elsősorban a hőmérsékletük alapján választjuk limits, ahol a komfort azt a hőmérsékletet jelenti, amelyen jól érezzük magunkat , limit, az a hőmérséklet, amelynél még melegünk lesz, és nem utolsósorban ott van a hőmérsékleti extrém, amely a maximálisan elviselhető hőmérsékletet jelzi.

A Savona hálózsák hőmérsékleti határait lásd. asztal alatt. Az egyes hálózsákok határértékei mindig a termék címkéjén vannak feltüntetve.

Műszaki adatok
méretek220 x 75 cm
csomag méretei17 x 35 cm
súly0,95 kg
hőmérsékleti határ (Kényelem)20°C
hőmérsékleti határ (Limit)15°C
hőmérsékleti határ (Extrem)10°C
"
"A Savona takaró hálózsák, 220 x 75 cm méretű, sokrétű felhasználású és magas szintű kényelmi hálózsák.Ideális természetjáráshoz, csónakázáshoz vagy túrázáshoz. Sokoldalúsága miatt pokróc helyettesítésére is alkalmas, például kempingben, lakókocsiban, nyaralóban.Azonban széles körben elterjedt, mint könnyen h...
6.900Ft
6.900Ft