• Üres a kosara!

Gázérzékelők

Gázérzékelők
Csupán 12 V-os tápfeszültség szükséges a működéséhez. A berendezés egy különleges érzékelővel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a készülékben egy időben mind a gázérzékelő, mind pedig altatógáz-érzékelő rendszer működjön.

KombiAlarm gázérzékelő

Cikkszám: 310867

72.900Ft

KombiAlarm kompakt beépített gáz- és altatógáz-érzékelővel ellátott gázriasztó készülék.

A rendszer lehetőséget biztosít két további érzékelő beépítésére. A készülék relé kimenetére egy külső riasztó (pl. villanólámpa) is csatlakoztatható.

Műszaki adatok:
Üzemi feszültség: 12 V DC. Hálózati kapcsoló.
Fogyasztás: kb. 90 mA készenléti, 145 mA riasztás.
Relé kimenet: 1 A/30 V DC.
Riasztási küszöbértékek: kb. 0,4% bután, kb. 0,5% propán, kb. 0,8% metán, kb. 100 ppm altatógáz.
Riasztó hangereje: kb. 85 dB.
Méretek (SzxMxH): 115x90x30 mm.

 

KombiAlarm kompakt beépített gáz- és altatógáz-érzékelővel ellátott gázriasztó készülék. A rendszer lehetőséget biztosít két további érzékelő beépítésére. A készülék relé kimenetére egy külső riasztó (pl. villanólámpa) is csatlakoztatható. Műszaki adatok: Üzemi feszültség: 12 V DC. Hálózati kapcsoló....
72.900Ft
72.900Ft

KombiAlarm Compact gázérzékelő

Cikkszám: 310874

57.135Ft

Az AMS KombiAlarm compact egy önálló riasztórendszer| beépített érzékelővel és hangos riasztással.

Csupán 12 V-os tápfeszültség szükséges a működéséhez. A berendezés egy különleges érzékelővel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a készülékben egy időben mind a gázérzékelő, mind pedig altatógáz-érzékelő rendszer működjön. Ideális lakókocsikhoz és lakóautókhoz, amennyiben egy szenzor elegendő a gáz és altatógáz figyelésére. Az AMS KombiAlarm compact az altatógáznak már rendkívül alacsony koncentrációját is érzékeli, még mielőtt az utasok éreznék annak zsibbasztó hatását. Az érzékelő küszöbszintje bután/propán/metán gázok esetén messze elmarad az alsó gyulladási határtól, azaz attól a ponttól, ahol a gáz a levegővel robbanó keveréket alkothat. A rendszerre jellemző a viszonylag alacsony energiafogyasztás. A riasztó kezelése és működése rendkívül egyszerű, így az esetleges működési és működtetési hibák minimálisra csökkenthetők. Az érzékelő rendszer küszöbérzékenységének beállítása teljesen automatikus.


Műszaki adatok:
Üzemi feszültség 12 V DC.
Áramfelvétel: 90 mA nyugalmi, 145 mA riasztási.
Riasztási küszöbértékek: kb. 0,4% bután, kb. 0,5% propán, kb. 0,8% metán, kb. 100 ppm altatógáz.
Riasztó hangereje: kb. 85 dB.
Méretek (SzxMxH): 115x90x30 mm.

Az AMS KombiAlarm compact egy önálló riasztórendszer| beépített érzékelővel és hangos riasztással. Csupán 12 V-os tápfeszültség szükséges a működéséhez. A berendezés egy különleges érzékelővel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a készülékben egy időben mind a gázérzékelő, mind pedig altatógáz-érzé...
57.135Ft
57.135Ft