Gázérzékelők

Gázérzékelők
Csupán 12 V-os tápfeszültség szükséges a működéséhez. A berendezés egy különleges érzékelővel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a készülékben egy időben mind a gázérzékelő, mind pedig altatógáz-érzékelő rendszer működjön.

KombiAlarm gázérzékelő

Cikkszám: 310867

47.190Ft

KombiAlarm kompakt beépített gáz- és altatógáz|-érzékelővel ellátott gázriasztó készülék.

A rendszer lehetőséget biztosít két további érzékelő beépítésére. A készülék relé kimenetére egy külső riasztó (pl. villanólámpa) is csatlakoztatható. Műszaki adatok: Üzemi feszültség: 12 V DC. Hálózati kapcsoló. Fogyasztás: kb. 90 mA készenléti, 145 mA riasztás. Relé kimenet: 1 A/30 V DC. Riasztási küszöbértékek: kb. 0,4% bután, kb. 0,5% propán, kb. 0,8% metán, kb. 100 ppm altatógáz. Riasztó hangereje: kb. 85 dB. Méretek (SzxMxH): 115x90x30 mm.

 

KombiAlarm kompakt beépített gáz- és altatógáz|-érzékelővel ellátott gázriasztó készülék. A rendszer lehetőséget biztosít két további érzékelő beépítésére. A készülék relé kimenetére egy külső riasztó (pl. villanólámpa) is csatlakoztatható. Műszaki adatok: Üzemi feszültség: 12 V DC. Hálózati kapcsoló....
47.190Ft
47.190Ft

KombiAlarm Compact gázérzékelő

Cikkszám: 310874

36.390Ft

Az AMS KombiAlarm compact egy önálló riasztórendszer| beépített érzékelővel és hangos riasztással.

Csupán 12 V-os tápfeszültség szükséges a működéséhez. A berendezés egy különleges érzékelővel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a készülékben egy időben mind a gázérzékelő, mind pedig altatógáz-érzékelő rendszer működjön. Ideális lakókocsikhoz és lakóautókhoz, amennyiben egy szenzor elegendő a gáz és altatógáz figyelésére. Az AMS KombiAlarm compact az altatógáznak már rendkívül alacsony koncentrációját is érzékeli, még mielőtt az utasok éreznék annak zsibbasztó hatását. Az érzékelő küszöbszintje bután/propán/metán gázok esetén messze elmarad az alsó gyulladási határtól, azaz attól a ponttól, ahol a gáz a levegővel robbanó keveréket alkothat. A rendszerre jellemző a viszonylag alacsony energiafogyasztás. A riasztó kezelése és működése rendkívül egyszerű, így az esetleges működési és működtetési hibák minimálisra csökkenthetők. Az érzékelő rendszer küszöbérzékenységének beállítása teljesen automatikus. Műszaki adatok: Üzemi feszültség 12 V DC. Áramfelvétel: 90 mA nyugalmi, 145 mA riasztási. Riasztási küszöbértékek: kb. 0,4% bután, kb. 0,5% propán, kb. 0,8% metán, kb. 100 ppm altatógáz. Riasztó hangereje: kb. 85 dB. Méretek (SzxMxH): 115x90x30 mm.

Az AMS KombiAlarm compact egy önálló riasztórendszer| beépített érzékelővel és hangos riasztással. Csupán 12 V-os tápfeszültség szükséges a működéséhez. A berendezés egy különleges érzékelővel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy a készülékben egy időben mind a gázérzékelő, mind pedig altatógáz-érzé...
36.390Ft
36.390Ft