• Üres a kosara!

Sátorfűtés

Sátorfűtés
Sátorfűtések 1-4 kW teljesítményig. Az eldobható palackos kis kerámia hősugárzó a kis sátrakba, a Pb palackra szerelhető a nagyobb sátrakba vagy akár szabad téri használatra. A HPV sátorfűtések pedig lesfűtésnek vagy akár faház vagy nyaraló fűtésként is használható gáz hősugárzó. A mobil gázfűtések teljesítménye szabályozható.

Siesta gázkályha oxigénőrrel, reduktorral, üzemkészen

Cikkszám: 8707

31.880Ft

- Tartozékokkal szereve szállítjuk!  Működtetéséhez további tartozékra nincs szükség, a gázrendszer gyárilag szerelve van gázcsővel és nyomáscsökkentővel. Csak a gázpalack kell hozzá.

- Ebben elfér a hazai háztartási, 11,5 kg-os PB alupalack!   (lásd a saját képeket)
Kevesen tudják, hogy a hazai 11,5 kg-os alupalack pár centivel magasabb mint a környező országokban használatos PB palackok.Ez az általunk forgalmazott siesta kályha kifejezetten a hazai piacra készült, a hazai gázpalackok mérete miatt (69 cm), megnövelt gázpalacktartórésszel.
Több webáruházban is kínálnak siesta kályhákat melyek ránézésre ugyanígy néznek ki, de azokban nincs megsüllyesztve a palacktartó rész, és ezért nem fér bele a magyarországi pb. palack.
Saját képeinken is megmutatjuk, a készülék alsó felén látható, hogy a nagyobb hazai gázpalack miatt a fenéklemez süllyesztve van

 

- Tegye a kosarába most, és garantáltan ezen az áron kapja meg.
A nyomáscsökkentő meghúzásához gázkulcsot is rendelhet (alul a kapcsolódó termék).

-Megbízható
Már tíz éve forgalmazzuk ennek a gázkészülékgyártónak a termékeit és mi csak olyan termékeket szeretünk forgalmazni melyekkel a későbbiekben nincs semmi problémánk. Ennél a típusnál rendkívül ritka a meghibásodás és ha előfordul akkor hazai szervíz intézi..
A vásárlók elégedettsége jól látható az árukereső vásárlói értékeléseken is. ertekeles-csillagok

 

Ismertető:

Biztonságos és könnyen kezelhető siesta kályha.

Ez a Fornello ECO a Fornello siesta legújabb típusa.
Behajtható oldalakkal kis helyen tárolható. Kinyitva viszont elfér benne a háztartási PB palack, A kerekeinek köszöngetően a palackkal együtt is könnyen mozgatható. A Fornello nagyon jó értékelést kapott az Árukeresőn. 

Nyomásszabályzó gázreduktorral gyárilag szerelve! Csak egy gázpalack kell hozzá, és máris fűthet vele.

Alacsony gázfogyasztás! 3 fokozatban állítható teljesítmény.

A szieszta kályha teljesítménye - fogyasztása - üzemeltetési ideje 11,5 kg-os háztartási gázpalackról.

1. fokozat: 1,5 kW - 0,11  kg/h  - kb. 105 óra
2. fokozat: 2,8 kW - 0,20  kg/h  - kb. 57 óra
3. fokozat: 4,2 kW - 0,31  kg/h  - kb. 38 óra

Vagyis: egy normál PB gázpalackkal (11,5 kg) egyes fokozaton több mint 4 napig üzemelhet folyamatosan éjjel-nappal. Mivel nagy a teljesítménye és nagyon gyorsan felfűt, általában nincs is szükség folyamatos üzemeltetésre.

Sokkal nagyobb teljesítményt ad mint az elektromos hősugárzók, ráadásul jóval olcsóbb az üzemeltetése is.

 

Ez a Fornello siesta gázkályha nem csak szép és takarékos, de ez a legbiztonságosabb siesta gázkályha. A legmodernebb biztonsági érzékelők vannak beépítve, az Ön és családja biztonságának érdekében: 

- oxigénőr figyeli a helyiség oxigéntartalmát  (ha csökken az oxigénszint kikapcsolja a kályhát, szellőztetés szükséges)

- lángőr figyeli az égést, a robbanásveszély elkerüléséért (ha kialszik a láng, lezárja a gázt)

- borulásérzékelő a gyulladásveszély elkerüléséért (ha eldől a készülék, azonnal elzárja a gázt)

- piezoelektromos gyújtás  a kényelemért, és a begyújtás biztonságáért

- kerámiasugárzó a takarékos és kellemes infrasugárzásért

- kicsi, de masszív kerekek a könnyű és biztonságos helyváltoztatásért

- nyomásszabályzóval és gáztömlővel együtt szerelve, üzemkészen  szállítjuk, hogy biztonságos legyen a gázbekötés.

 

-Magyar nyelvű használati útmutató.

-Garancia.

-EU előírások szerint. Tökéletes minőség, magasfokú biztonság.

 

Méretei (nyitva/összecsukva)
mélysége 45/16 cm
magassága 73/66 cm
szélessége 42/42 cm

Súlya 8 kg

Doboz mérete: 70x43x18cm

 

A gázrendszer, az érzékelők és a nyomáscsökkentő is fixen gyárilag szerelve van. Üzembehelyezéshez csak oldalfalakat kell kihajtani, rögzíteni és a kerekeket a helyükre csavarni.

Az első összeszerelése kb 10 perc.
2 szárnyasanya és 6 csavar betekerése az oldalfalak rögzítéséhez, és 4 db anyacsavar a görgőkhöz.
A szereléshez szükséges csavarhúzó és villáskulcs is megtalálható a csomagban.

A használati útmutató ezt az összeállítászt is bemutatja.

Tavasszal egyszerűen újra összecsukható, és kis helyen tárolható.

 

A siesta kályha használata:

A Piezzo gyújtásnak köszönhetően ez is nagyon egyszerű. Kinyitja a gázpalackot, lenyomja a szieszta szabályzó gombját és megnyomja a begyújtás gombot. 

A kerámiapanel infrasugárzása kellemes vörös fénnyel biztosítja az otthon melegét. Lobogó láng nélkül, infrasugárzással fűt. Olyan mint a napsütés.
Nagy teljesítményének köszönhetően a nagyobb szobákat is hamar befűti. A bekapcsoláskor azonnal lehet érezni, ahogy árad a meleg.

A szieszta kályha használatakor időnkénti szellőztetés szükséges.
Javasolt szellőztetési mód: intenzíven, rövid ideig, nagyra tárt nyílászárókon keresztül. Így a levegő gyorsan kicserélődik felfrissül, de a bútorok falak nem hűlnek le és a friss levegő hamar visszamelegszik. 

 

Modern

Ez a legújabb technikával felszerelt gázkályha sokkal biztonságosabb és energiatakarékosabb mint a hagyományos szieszta kályhák. Az oxigénfigyelő a biztonságot,  a kerámia infrasugárzó pedig a takarékos fűtést garantálja ebben a siesta gáz hősugárzóban.
A régi siesta kályha egy hőpaplanon égette el a gázt és ennek volt némi szaga is, de ez a kerámiasugárzó ahhoz képest szagtalanul működik.

A helység levegőjének oxigénszintjét egy beépített oxiprotector figyeli, és ha szükséges, automatikusan kikapcsolja a készüléket. Így tökéletesen biztonságos a szieszta. A szobai fűtés mellett kiváló előstátor fűtés is, és
Az oxién ellenőrzőnek köszönhetően használható szobai fűtésként, és mivel kerekeken gurítható ezért könnyen át lehet gurítani egyik helyiségből a másikba.

A mobil fűtés további felhasználási lehetőségei :
- sátorfűtés
- műhelyfűtés,
- elősátorfűtés
- lakókocsi elősátor fűtés

Az oxigénfigyelő biztosítja a védelmet, de a helyiség méretétől függően időszakonkénti légcsere szükséges, amiről a használónak kell gondoskodni. Különben a gázkályha kikapcsol.

 Kerekeken gördíthető, mobil gázfűtés, így könnyedén lehet odatolni ahol éppen szükséges.

Minden nyílt égésterű készülékre (tehát mindenfajta siesta kályhára is) vonatkozóan tudni kell, hogy nem elsődleges fűtésre való.
Kérjük olvassa el a csatolmányként letölthető használati útmutatót.

 

Szállítási tudnivalók:

Csomagautomatába nem fér be!


Mivel nagyméretű doboz ezért nem csomagolható össze más termékekkel, külön csomagnak tekintendő. Kettő darab siestát egymáshoz tudunk fóliázni, tehát több siesta rendelés esetén kettesével küldhető, de más terméket nem tudunk hozzárögzíteni. Ezért amennyiben kettőnél több darabot rendel, vagy ezen a terméken kívül mást is rendel, akkor sajnos külön szállítási költség merül fel, melyet minden további csomagra még fel kell számítanunk.
A plusz csomagok szállítási költsége kedvezményesen + 1.300.- Ft/csomag. 
A rendelése után kapott automatikus visszaigazoló e-mailben 1 db csomagra vonatkozó szállítási díj szerepel, melyet az itt leírtak szerint módosítanunk kell.

Szíves megértésüket köszönjük!

 

 

Készleten
- Tartozékokkal szereve szállítjuk!  Működtetéséhez további tartozékra nincs szükség, a gázrendszer gyárilag szerelve van gázcsővel és nyomáscsökkentővel. Csak a gázpalack kell hozzá.- Ebben elfér a hazai háztartási, 11,5 kg-os PB alupalack!   (lásd a saját képeket) Kevesen tudják, hogy a hazai 11,5 kg-os alupalack p...
31.880Ft
31.880Ft

Fornello piccolo PB gázpalackra rögzíthető hősugárzó

Cikkszám: PICCOLO1

23.990Ft

Nagyon jó minőségű, masszív, mobil infra hősugárzó!

 

3,4 kW-os teljesítményének és a kerámia infra sugárzó hőjének köszönhetően nagyon kellemes hőérzetet biztosít, nagyobb felületen is.

Ez a PB palackra szerelhető hősugárzó remek sátorfűtés, vagy akár a szabadban is használható mobil hősugárzó teraszfűtés.  A hőmérséklet fokozatmentesen és jól szabályozható, így takarékosan üzemeltethető. 

Jó szolgálatot tesz bármikor, ha kültéri fűtésre van szükség: horgászáskor, téli sportokhoz melegedés céljára, csarnokokban, árusítóhelyeken, vagy bármilyen szabadtéri tartózkodás esetén.  A gáz infrasugárzó hője jól irányítható, így akár a hátunkra is irányíthatjuk, míg ülünk egy kempingszéken.

Ez az infraégős kültéri hősugárzó a nagyobb sátrakban kellemes meleget biztosít, emiatt nagyon kedvelt horgász hősugárzó. Kis sátrakba pedig a palackos hősugárzónkat ajánljuk.

 

FIGYELEM!
A készülék használatához 30mBar-os nyomáscsökkentő és PB gázpalack szükséges, melyek nem tartozékok. Ez a gázhősugárzó használható többféle gázpalackkal is, és a nyomáscsökkentők csatlakozása mindig a palackhoz kell, hogy igazodjon.
Az általánosan használt háztartási alumínium gázpalackra a rögzítése stabil és nagyon egyszerű, egy szárnyasanya segítségével szerszám nélkül megoldható. Így a gázpalackkal együtt mozgatható.

A hősugárzó tömlővéggel van ellátva így azt szabványos gáztömlővel lehet csatlakoztatni a gázpalackra szerelt reduktorhoz. Amennyiben nincs nyomáscsökkentője és/vagy gáztömlője azokat is megrendelheti nálunk. Legolcsóbban a szettben:  PB nyomáscsökkentő reduktorok szettek 

Ha nem háztartási alumíniumpalackkal szeretné üzemeltetni akkor az acélból készült kemping gázpalackokat és a hozzájuk tartozó gázcsapokat és nyomáscsökkentőket is megtalálja nálunk. Kérdés esetén szívesen segítünk.

 

Ez a készülék kültéri hősugárzó. Amennyiben zárt térben használja, gondoskodni kell a légcseréről (részletek a használati utasításban).

Műszaki adatok:
Névleges teljesítmény: 3,4 kW,
Energiahordozó gázfajta: propán-pután
Üzemi nyomás: 30 mbar
Fogyasztás: kb. 0,3 kg/h
A kerámia rács legnagyobb üzemi hőmérséklete: 1183˚K (910˚C)
A készülék önsúlya:3,4 kg

3,4 kW, egyszerű használat
Nagyon jó minőségű, masszív, mobil infra hősugárzó!   3,4 kW-os teljesítményének és a kerámia infra sugárzó hőjének köszönhetően nagyon kellemes hőérzetet biztosít, nagyobb felületen is. Ez a PB palackra szerelhető hősugárzó remek sátorfűtés, vagy akár a szabadban is használható mobil hősugárzó teraszfűtés...
23.990Ft
23.990Ft

HPV sátorfűtés 1.7 kW

Cikkszám: 310025

46.500Ft

Kis méretű de nagy teljesítményű német sátorfűtés. Ideális kempingfűtés sátrak, elősátrak hősugárzójaként. 

Német szabványos acél gázpalackról működő gázkonvektor, német szabványos nyomáscsökkentő szükséges a működtetéséhez, mely külön rendelhető. Mobil gázfűtés, mely kémény nélkül használható.

Horgászfűtésnek is tökéletes, szabadtéri gázfűtésként is használható.

HPV német gyártmány. Menetes csatlakozásokkal.Menetes végű cső a dobozban.

Használatához 50 mBaros nyomáscsökkentő szükséges. A lehetőségek a következők:

- Német palackokhoz egyszerűen csatlakoztatható 50 mBar-os  német reduktorral
vagy
- Tömlővégesre (bilincsesre) alakítható a készülék csatlakozása gáz tömlővég reduktorra segítségével.
vagy
- A saját (menetes végű) gázcsövével a menetes csőcsatlakozású, 50 mBar-os reuktoral csatlakoztatható  a hazai háztartási alupalackhoz vagy a kisebb kemping palackokhoz is.

 

Méretek: 34X8,5X18,5 cm

Súly:0,9 kg

Nyomás 50 mBar

Teljesítmény 1.7 kW

Gázfogyasztás 130 g/h

 

gáz hősugárzó
Kis méretű de nagy teljesítményű német sátorfűtés. Ideális kempingfűtés sátrak, elősátrak hősugárzójaként.  Német szabványos acél gázpalackról működő gázkonvektor, német szabványos nyomáscsökkentő szükséges a működtetéséhez, mely külön rendelhető. Mobil gázfűtés, mely kémény nélkül használható. ...
46.500Ft
46.500Ft

HPV sátorfűtés 4kW

Cikkszám: 310036

99.900Ft

Nagyteljesítményű biztonságos sátorfűtés rozsdamentes acélból.

Fokozatmentesen szabályozható teljesítményű gázkonvektor. Akár falra is szerelhető, de lábakon állva talán a legjobb sátorfűtés és vadászok által használt lesfűtés.

Német gyártmányú gáz hősugárzó termosztát vezérléssel működtethető 2-25 C°között beállítható a kívánt hőmérséklet és automatikusan szabályozza a hősugárzó teljesítményét. A tág beállításnak köszönhetően akár fagyvédelem érdekében is használható.

Lángőrrel és oxigénhiányérzékelővel is rendelkezik így probléma esetén azonnal lekapcsolja a készüléket. Használata teljesen biztonságos gáz fűtőtest nyaralókba is.

HPV német gyártmány. Menetes csatlakozásokkal. Menetes végű cső a dobozban.

Használatához 50 mBaros nyomáscsökkentő szükséges. A lehetőségek a következők:

- Német palackokhoz egyszerűen csatlakoztatható 50 mBar-os  német reduktorral
vagy
- Tömlővégesre (bilincsesre) alakítható a készülék csatlakozása gáz tömlővég reduktorra segítségével.
vagy
- A saját (menetes végű) gázcsövével a menetes csőcsatlakozású, 50 mBar-os reuktoral csatlakoztatható  a hazai háztartási alupalackhoz vagy a kisebb kemping palackokhoz is.

 

 

Teljesítmény: 4 kW

Gázfogyasztás: 280 g/h (max)

Hőfokszabályozó: 2-25 C°

Méret: 49X36X28 cm

Súly: 5,8 kg

Tartozék: 80cm-es 1/4 menetes csatlakozóval ellátott gázcső

 

 

Soha ne használja teljesen lezárt légtérben! Mindig gondoskodjon a megfelelő szellőzésről még akkor is, ha ez által hideg levegő áramlik a légtérbe.

 oxigénérzékelővel
Nagyteljesítményű biztonságos sátorfűtés rozsdamentes acélból. Fokozatmentesen szabályozható teljesítményű gázkonvektor. Akár falra is szerelhető, de lábakon állva talán a legjobb sátorfűtés és vadászok által használt lesfűtés. Német gyártmányú gáz hősugárzó termosztát vezérléssel működtethető 2-25 C°k...
99.900Ft
99.900Ft

Hőlégfúvó PB 15

Cikkszám: 670

35.990Ft

Direkt befúvású hőlégfúvó nagy terek fűtésére, temperálására szárítására, és nagy légterű sátrak fűtéséhez.

- Piezzoelektromos gyújtás

- Thermoelektromos lángérzékelő

Csatlakozási nyomása 700 mBar. Az ehhez szükséges nyomáscsökkentő és a csatlakozótömlő tartozékként a dobozban van.

Használható a kerteskedelmi forgalomban lévő 11,5 és a 23 kg-os PB gázpalackokkal is.

Fogyasztása a 15 kW teljesítményen kb.: 1 kg/h

Tartozékok:

Nyomásszabályozó

Gáztömlő

Elektromos csatlakozókábel (ventillátor hajtásához)

Mértek 390X215X290 mm

Súlya 3.3 kg

 

 

 

 15 kW
Direkt befúvású hőlégfúvó nagy terek fűtésére, temperálására szárítására, és nagy légterű sátrak fűtéséhez. - Piezzoelektromos gyújtás - Thermoelektromos lángérzékelő Csatlakozási nyomása 700 mBar. Az ehhez szükséges nyomáscsökkentő és a csatlakozótömlő tartozékként a dobozban van. Használható a kert...
35.990Ft
35.990Ft

Szieszta gázkályha Fornello ECO oxigénőrrel, reduktorral, üzemkészen

Cikkszám: 3917

31.880Ft

- Tartozékokkal szereve szállítjuk!  Működtetéséhez további tartozékra nincs szükség, a gázrendszer gyárilag szerelve van. Csak a gázpalack kell hozzá.

- Ebben elfér a hazai háztartási, 11,5 kg-os PB alupalack!   (lásd a saját képeket)
Kevesen tudják, hogy a hazai 11,5 kg-os alupalack pár centivel magasabb mint a környező országokban használatos PB palackok.Ez az általunk forgalmazott siesta kályha kifejezetten a hazai piacra készült, a hazai gázpalackok mérete miatt (69 cm), megnövelt gázpalacktartórésszel.
Több webáruházban is kínálnak siesta kályhákat melyek ránézésre ugyanígy néznek ki, de azokban nincs megsüllyesztve a palacktartó rész, és ezért nem fér bele a magyarországi pb. palack.
Saját képeinken is megmutatjuk, a készülék alsó felén látható, hogy a nagyobb hazai gázpalack miatt a fenéklemez süllyesztve van

- Raktárkészleten van! A délelőtti rendeléseket akár holnapra házhozszállítjuk  alacsony szállítási költséggel .

- Tegye a kosarába most, és garantáltan ezen az áron kapja meg.

A nyomáscsökkentő meghúzásához gázkulcsot is rendelhet (alul a kapcsolódó termék).

-Megbízható
Már tíz éve forgalmazzuk ennek a gázkészülékgyártónak a termékeit és mi csak olyan termékeket szeretünk forgalmazni melyekkel a későbbiekben nincs semmi problémánk. Ezzel a szieszta kályhával rendkívül ritka a meghibásodás és ha előfordul akkor hazai szervíz intézi..
A vásárlók elégedettsége jól látható az árukereső vásárlói értékeléseken is. ertekeles-csillagok

 

 

Ismertető:
Biztonságos és könnyen kezelhető siesta kályha.

A Fornello ECO a legújabb kivitel. Behajtható oldalakkal kis helyen tárolható. Kinyitva viszont elfér benne a háztartási PB palack, A kerekeinek köszöngetően a palackkal együtt is könnyen mozgatható.

Nyomásszabályzó gázreduktorral gyárilag szerelve! Csak egy gázpalack kell hozzá, és máris fűthet vele.

Alacsony gázfogyasztás! 3 fokozatban állítható teljesítmény.

A szieszta kályha teljesítménye - fogyasztása - üzemeltetési ideje 11,5 kg-os háztartási gázpalackról.

 


1. fokozat: 1,5 kW - 0,11  kg/h  - kb. 105 óra
2. fokozat: 2,8 kW - 0,20  kg/h  - kb. 57 óra
3. fokozat: 4,2 kW - 0,30  kg/h  - kb. 38 óra

Vagyis: egy normál PB gázpalackkal (11,5 kg) egyes fokozaton több mint 4 napig üzemelhet folyamatosan éjjel-nappal. Mivel nagy a teljesítménye és nagyon gyorsan felfűt, általában nincs is szükség folyamatos üzemeltetésre.

Sokkal nagyobb teljesítményt ad mint az elektromos hősugárzók, ráadásul jóval olcsóbb az üzemeltetése is.

 

Ez a legbiztonságosabb siesta gázkályha. A legmodernebb biztonsági érzékelők vannak beépítve, az Ön és családja biztonságának érdekében: 

- oxigénőr figyeli a helyiség oxigéntartalmát, a fulladásveszély elkerüléséért. (ha csökken az oxigénszint kikapcsolja a kályhát, szellőztetés szükséges)

- lángőr figyeli az égést, a robbanásveszély elkerüléséért (ha kialszik a láng, lezárja a gázt)

- borulásérzékelő a gyulladásveszély elkerüléséért (ha eldől a készülék, azonnal elzárja a gázt)

- piezoelektromos gyújtás  a kényelemért, és a begyújtás biztonságáért

- kerámiasugárzó a takarékos és kellemes infrasugárzásért

- kicsi, de masszív kerekek a könnyű és biztonságos helyváltoztatásért

- nyomásszabályzóval és gáztömlővel együtt szerelve, üzemkészen  szállítjuk, hogy biztonságos legyen a gázbekötés.

 

 -Magyar nyelvű használati útmutató a dobozban.

-Garancia.

-EU előírások szerint. Tökéletes minőség, magasfokú biztonság.

 

 

Méretei (nyitva/összecsukva)
mélysége 45/16 cm
magassága 73/66 cm
szélessége 42/42 cm

Súlya 10 kg

Doboz mérete: 70x43x18cm

Csomagautomatába nem fér be!

 

A gázrendszer, az érzékelők és a nyomáscsökkentő is fixen gyárilag szerelve van. Az oldalfalakat kell kihajtani rögzíteni és a kerekeket a helyükre csavarni.

Az összeszerelése kb 10 perc.
2 szárnyasanya és 6 csavar betekerése az oldalfalak rögzítéséhez, és 4 db anyacsavar a görgőkhöz.
A szereléshez szükséges csavarhúzó és villáskulcs is megtalálható a csomagban.

A használati útmutató ezt az összeállítászt is bemutatja.

Tavasszal egyszerűen újra összecsukható, és kis helyen tárolható.

 

 

A kerámiapanel infrasugárzása kellemes vörös fénnyel biztosítja az otthon melegét. Lobogó láng nélkül, infrasugárzással fűt. Olyan mint a napsütés. 

Nagy teljesítményének köszönhetően a nagyobb szobákat is hamar befűti. A bekapcsoláskor azonnal lehet érezni, ahogy árad a meleg.

Ez a legújabb technikával felszerelt gázkályha sokkal biztonságosabb és energiatakarékosabb mint a régi szieszta kályhák. Az oxigénfigyelő a biztonságot,  a kerámia infrasugárzó pedig a takarékos fűtést garantálja ebben a siesta gáz hősugárzóban.
A régi siesta kályha egy hőpaplanon égette el a gázt és ennek volt némi szaga is, de ez a kerámiasugárzó ahhoz képest szagtalanul működik.

A helység levegőjének oxigénszintjét egy beépített oxiprotector figyeli, és ha szükséges, automatikusan kikapcsolja a készüléket. Így tökéletesen biztonságos a szieszta. A szobai fűtés mellett kiváló előstátor fűtés is.
Az oxién ellenőrzőnek köszönhetően használható szobai fűtésként, és mivel kerekeken gurítható ezért könnyen át lehet gurítani egyik helyiségből a másikba.

A mobil fűtés további felhasználási lehetőségei :
- sátorfűtés
- műhelyfűtés,
- elősátorfűtés
- lakókocsi elősátor fűtés

 

Az oxigénfigyelő biztosítja a védelmet, de a helyiség méretétől függően időszakonkénti légcsere szükséges, amiről a használónak kell gondoskodni. Különben a gázkályha kikapcsol.

Kerekeken gördíthető, mobil gázfűtés, így könnyedén lehet odatolni ahol éppen szükséges.

Minden nyílt égésterű készülékre (tehát mindenfajta siesta kályhára is) vonatkozóan tudni kell, hogy nem elsődleges fűtésre való.
Kérjük olvassa el a csatolmányként letölthető használati útmutatót.

 

Szállítási tudnivalók:

Csomagautomatába nem fér be!


Mivel nagyméretű doboz ezért nem csomagolható össze más termékekkel, külön csomagnak tekintendő. Kettő darab siestát egymáshoz tudunk fóliázni, tehát több siesta rendelés esetén kettesével küldhető, de más terméket nem tudunk hozzárögzíteni. Ezért amennyiben kettőnél több darabot rendel, vagy ezen a terméken kívül mást is rendel, akkor sajnos külön szállítási költség merül fel, melyet minden további csomagra még fel kell számítanunk.
A plusz csomagok szállítási költsége kedvezményesen + 1.300.- Ft/csomag. 
A rendelése után kapott automatikus visszaigazoló e-mailben 1 db csomagra vonatkozó szállítási díj szerepel, melyet az itt leírtak szerint módosítanunk kell.

Szíves megértésüket köszönjük!

 

 

- Tartozékokkal szereve szállítjuk!  Működtetéséhez további tartozékra nincs szükség, a gázrendszer gyárilag szerelve van. Csak a gázpalack kell hozzá.- Ebben elfér a hazai háztartási, 11,5 kg-os PB alupalack!   (lásd a saját képeket) Kevesen tudják, hogy a hazai 11,5 kg-os alupalack pár centivel magasabb mint a környező...
31.880Ft
31.880Ft