• Üres a kosara!

Alkatrészrendelés

Tisztelt Vásárlónk!

 

Alkatrészek, részegységek megrendelését csak írásbeli megrendelésre (email) és előre utalás esetén áll módunkban teljesíteni. Az alkatrész kifejezetten a megrendelő kérése, megbízása alapján kerül behozatalra, és nem minősül webáruház terméknek. Nem vonatkoztatható rá az elállási jog. Várható teljesítés általában több hét, de előfordulhat több hónap is. (attól függően, hogy melyik gyári raktárból érkezik, vagy éppen utángyártás alatt van). Mivel ez a határidő nem rajtunk múlik, ezért határidő garanciát nem tudunk vállalni.

Amennyiben ez így megfelel Önnek, kérjük, hogy emailben vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi menet szerint.

 

Az alkatrészek rendelésének a menete a következő:

1. Ki kell választania a szükséges alkatrészt és annak cikkszámát a robbantott ábrán.

Az alábbi linkeken a gyártók alkatrészes weboldalára tud kattintani:

- Campingaz: https://www.campingaz.cz/en/after-sales-eu.html

- Sevylor: https://www.sevylor-europe.com/after-sales.html

- Coleman termékek esetében kérjük írja meg nekünk pontosan milyen termék melyik alkatrészéről van szó, és megkérdezzük a gyártót.

A gyártó weboldalán válassza ki pontosan az Ön termékét a legördülő menük segítségével.

Ha kiválasztotta a terméket, akkor a jobb oldalon megjelennek pdf fájlok, és a legfelső az adott termék robbantott ábrájának linkje,  "Exploded View & Spare Parts"  Ebben megtalálja a keresett alkatrész cikkszámát.

 

2. A cikkszámot küldje el nekünk emailben az info@kempingmotyo.hu emailcímre.

3. A cikkszám alapján tudunk árat mondani az alkatrészekre.

4. Amennyiben házhozszállítással kéri, úgy annak költségét itt tudja kiválasztani: szállítási költségek >>>  vagy átveheti személyesen, a Törökbálinti címünkön.

5. Az alkatrész árát a szállítási költséggel együtt, kérjük az alábbi számlaszámra szíveskedjen utalni: Kempingmotyó Kft.  OTP 11742173-20163219 A megjegyzés mezőbe kérjük írja bele hogy "alkatrész" és annak "cikkszám"-át, plusz kiszállítás.

6. Írja meg nekünk emailben a számlázási adatait, hogy kiállíthassuk a számlát. Továbbá a telefonszámát is, hogy elérhessük. Amennyiben kiszállítással kéri úgy az ahhoz szükséges címet is.

7. Az alkatrészt megrendeljük a gyártótól. Az alkatrészek valamelyik havi szállítmányunkhoz lesznek hozzárakva. Ezért nem rakódik rá plusz nemzetközi szállítási költség viszont emiatt nem tudunk szállítási határidőt sem.

8. Amint megérkezett hozzánk az alkatrész, haladéktalanul értesíteni fogjuk. Ha szállítással kérte akkor elküldjük futárral.

 

 

Alkatrész rendelések egyeztetése írásban az info@kempingmotyo.hu emailcímen történik. Kérjük, hogy a levélben mindig hagyja benne az előzményeket!

Amennyiben a személyes átvételt választja, és értesítést kap tőlünk, hogy átvehető az alkatrész, kérjük, hogy ezt két héten belül tegye meg. Ellenkező esetben napi 100 Ft tárolási díjat számítunk fel.

 

Megértését köszönjük!