• Üres a kosara!

Alkatrészrendelés

Az alkatrészek rendelésének a menete a következő:

 

A gyár weboldalán válassza ki pontosan a terméket a három legördülő menü segítségével.

Campingaz: https://www.campingaz.cz/en/after-sales-eu.html

Sevylor: https://www.sevylor-europe.com/after-sales.html

 

Ha kiválasztotta, akkor a jobb oldalon megjelenik az adott termék robbantott ábrájának linkje,  "Exploded View & Spare Parts" melyben a cikkszámok is szerepelnek.

A cikkszám alapján tudunk árat mondani az alkatrészekre.

 

Coleman termékek esetében kérjük írja meg nekünk pontosan milyen termék melyik alkatrészéről van szó, és megkérdezzük a gyártót.

 

Alkatrész rendelések egyeztetése írásban az info@kempingmotyo.hu emailcímen történik.

 

 

Alkatrészek, részegységek megrendelését csak írásbeli megrendelésre (email) és előre utalás esetén áll módunkban teljesíteni. A megrendelést az utalása beérkezésekor továbbítjuk a gyártó felé. Az alkatrész kifejezetten a megrendelő kérése, megbízása alapján kerül behozatalra, és nem minősül webáruház terméknek. Így nem vonatkoztatható rá az elállási jog. Várható teljesítés általában 1-5 hét, de előfordulhat több hónap is. (attól függően, hogy melyik gyári raktárból érkezik, vagy éppen utángyártás alat van). Mivel ez a határidő nem rajtunk múlik, ezért határidő garanciát nem tudunk vállalni.

Átvétel: Érkezéskor haladéktalanul értesíteni fogjuk. Átveheti Törökbálinton személyesen, vagy elküldhetjük futárral. Amennyiben majd házhozszállítást is kér, úgy annak költségét itt tudja kiválasztani: https://www.kempingmotyo.hu/cms/szallitas-es-garancia

 Amennyiben ez így megfelel Önnek, kérjük, hogy emailben vegye fel velünk a kapcsolatot. A cikkszám alapján mi megadjuk az árat. Küldje el számlázási adatait és telefonszámát.

Az alkatrészek árát (szállítási költséggel együtt) kérjük az alábbi számlaszámra szíveskedjen utalni: Kempingmotyó Kft  OTP 11742173-20163219 A megjegyzés mezőbe kérjük írja bele hogy "alkatrész" és annak "cikkszám"át.

Megértését köszönjük!