• Üres a kosara!

Alkatrészrendelés

Tisztelt Vásárlónk!

 

Alkatrészek, részegységek megrendelését csak írásbeli megrendelésre (email) és előre utalás esetén áll módunkban teljesíteni. Az alkatrész kifejezetten a megrendelő kérése, megbízása alapján kerül behozatalra, és nem minősül webáruház terméknek. Nem vonatkoztatható rá az elállási jog. Várható teljesítés általában 1-5 hét, de előfordulhat több hónap is. (attól függően, hogy melyik gyári raktárból érkezik, vagy éppen utángyártás alat van). Mivel ez a határidő nem rajtunk múlik, ezért határidő garanciát nem tudunk vállalni.

Amennyiben ez így megfelel Önnek, kérjük, hogy emailben vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi menet szerint.

 

Az alkatrészek rendelésének a menete a következő:

1. Ki kell választania a szükséges alkatrészt és annak cikkszámát a robbantott ábrán.

Az alábbi linkeken a gyártók alkatrészes weboldalára tud kattintani:

- Campingaz: https://www.campingaz.cz/en/after-sales-eu.html

- Sevylor: https://www.sevylor-europe.com/after-sales.html

- Coleman termékek esetében kérjük írja meg nekünk pontosan milyen termék melyik alkatrészéről van szó, és megkérdezzük a gyártót.

A gyártó weboldalán válassza ki pontosan az Ön termékét a legördülő menük segítségével.

Ha kiválasztotta a terméket, akkor a jobb oldalon megjelennek pdf fájlok, és a legfelső az adott termék robbantott ábrájának linkje,  "Exploded View & Spare Parts"  Ebben megtalálja a keresett alkatrész cikkszámát.

 

2. A cikkszámot küldje el nekünk emailben az info@kempingmotyo.hu emailcímre.

3. A cikkszám alapján tudunk árat mondani az alkatrészekre.

4. Amennyiben házhozszállítással kéri, úgy annak költségét itt tudja kiválasztani: https://www.kempingmotyo.hu/cms/szallitas-es-garancia  vagy átveheti személyesen, a Törökbálinti címünkön.

5. Az alkatrész árát a szállítási költséggel együtt, kérjük az alábbi számlaszámra szíveskedjen utalni: Kempingmotyó Kft.  OTP 11742173-20163219 A megjegyzés mezőbe kérjük írja bele hogy "alkatrész" és annak "cikkszám"-át, plusz kiszállítás.

6. Írja meg nekünk emailben a számlázási adatait, hogy kiállíthassuk a számlát. Továbbá a telefonszámát is, hogy elérhessük. Amennyiben kiszállítással kéri úgy az ahhoz szükséges címet is.

7. Az alkatrészt megrendeljük a gyártótól. Az alkatrészek valamelyik havi szállítmányunkhoz lesznek hozzárakva. Ezért nem rakódik rá plusz nemzetközi szállítási költség. Azonban a beérkezés idejét nem tudjuk előre.

8. Amint megérkezett hozzánk az alkatrész, haladéktalanul értesíteni fogjuk. Ha szállítással kérte akkor elküldjük futárral.

 

 

Alkatrész rendelések egyeztetése írásban az info@kempingmotyo.hu emailcímen történik. Kérjük, hogy a levélben mindig hagyja benne az előzményeket!

Megértését köszönjük!