• Üres a kosara!

Hálózsák múmia NAVY 10°C


Bruttó 7.980Ft

  • Kód: 13412

Oszd meg mással is
"

A Navy mummy hálózsák egy olyan hálózsák, amely tökéletesen másolja a testet, így a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

A Navy hálózsák, mint minden múmia típusú hálózsák, különösen alkalmas hosszabb tartózkodás a természetben. A hálózsák belsejében a komfortérzetet és a hőmérsékletet a ruházat befolyásolja. Aludni csak fehérneműben vagy pólóban javasolt. Fontos, hogy a hálózsákot melegítse fel, és ne melegítse fel feleslegesen a ruháit.

A Navy hálózsák három réteggel van felszerelve, a külső és belső anyaga poliészter taft 170T és egy szigetelő réteg poliészter szálak súlya. 200g / m2.

A hálózsákokat elsősorban a hőmérsékleti határaik alapján választjuk, ahol a komfort azt a hőmérsékletet jelenti, amelyen jól érezzük magunkat, a határ az a hőmérséklet, amelyen még melegünk lesz, és nem utolsósorban , ott van a szélsőséges hőmérséklet, ami a maximálisan elviselhető hőmérsékletet jelzi

Hőmérséklethatárok Navy hálózsákhoz lásd. asztal alatt. Az egyes hálózsákok határértékei mindig a termék címkéjén vannak feltüntetve.

Műszaki adatok
méretek230 x 80/55 cm
méretek a csomagban18 x 37 cm
súly1,1 kg
hőmérsékleti határ (Kényelem)20°C
hőmérsékleti határ (Limit)15°C
hőmérsékleti határ (Extrem)10°C
"