• Üres a kosara!

Sevylor Caravelle KK 105 csónak


Bruttó 39.900Ft 55.900Ft

Akció vége: Határozatlan ideig
  • Kód: 2000009553

Oszd meg mással is

 

Több légkamra a biztonságért és a stabilitásért. Minden Sevylor Caravelle csónak légkamrái tartós PVC-vel vannak megerősítve. A csónak I-Beam alja további védelmet nyújt.

  1. Főlégkamra
  2. Biztonsági légkamra
  3. Stabil alj
  4. Kiváló minőségű PVC anyag

 

Boston szelep

A Boston szelep egy kétirányú szelep, mivel a levegőt tartja a csőben, a visszazáró fedél megakadályozza a levegő kiszivárgását a pumpa eltávolításakor. A leeresztéshez a teljes szelepet ki kell csavarni. A felfújáshoz csavarja le a felső sapkát. A légkontrollnak köszönhetően a felfújás és leeresztés gyors és egyszerű.

 

Sevytest, optimális levegőtartalom

Beépített Sevytest nyomásmérővel van ellátva a Caravelle csónak a pontos felfújás érdekében. A piros sáv jelzi, ha levegőt kell hozzáadni, csökkenteni kell, ha a sáv a zöld területen van, így a légnyomás mindig megfelelő.

Kiárusítás. Kifutó termék.

 

3 felnőtt számára felfújható PVC csónak 4 légkamrával családi vakációra, nyaralásra, kirándulásra. Maximális terhelés: 3 felnőtt, maximum 310 kg. Anyaga nagyon erős. A Caravelle K 105 csónak biztonságos, stabil, miközben könnyű és egyszerűen használható. Boston szeleppel elátva, hogy könnyen lehessen felfújni és leereszteni.
Az evező és a csónakmotor nem tartozéka a Caravelle K 85 csónaknak,  külön rendelhető.

Praktikus hordtáskával szállítjuk!

Jellemzői:
Anyaga UV-álló PVC.
Teherbírása 310 kg.
Mérete 298x135 cm.
Összecsukva: 56x35,5x15 cm.
Súlya: 9,9 kg.