• Üres a kosara!

Coleman 60QT Tricolor kerekes hűtőláda


Bruttó 39.990Ft

  • Kód: 3000004944

Oszd meg mással is

 

 

 

Vastag, prémium PU szigetelés

Az új modellek a fedélen (Icetime Plus Extreme & Powerbox Plus) és az alaplemezen fokozott szigetelést és az oldalak szigetelésének csökkentését eredményezik, ami kisebb külső méreteket eredményez, mégis megtartva a belső kapacitást és a teljesítményt.

A piacon elérhető legmagasabb minőségű szigetelőanyagot poliuretánt használja a Campingaz.

 

 

Amikor egy hűtő érintkezik egy forró padlóval, a hő közvetlenül a hűtőbe kerül. Ha a hűtőt a földről emelik, a hő tovább adódik a résen lévő levegőn (a levegő nagy szigetelő). A hűtőnek két integrált, lekerekített lába van, amely tökéletes helyet biztosít a levegő áramlásához.

A kutatások azt mutatják, hogy a hűtő leghatékonyabb alakja gömb alakú, mivel ez nem praktikus, a kiválasztott modellek sarkait szögbe szöget tettük a teljesítmény további fokozása érdekében.

Stílusos Coleman Xtreme® 56 literes passzív hűtőláda poliuretán habszigeteléssel. A két erős kerékkel és egy teleszkópos acélfogantyúval kialakított hűtő ideális hosszú utakhoz, a kempingben töltött napokhoz, valamint ételek és italok szállításához fesztiválok idején. A széles kerekek könnyen mozognak az egyenetlen talajon is.

Fedelén négy italtartó található.

Jellemzői:
Kapacitás: 56 liter.
Hűtőkapacitás 48 óra.
Könnyen tisztítható tető, 4 pohártartóval.
Dugó a jégolvadék könnyű eltávolításához.
Belső méretek: 49x34x35cm.
Külső méretek: 57x44x45cm.
Súlya 5,6 kg.