• Üres a kosara!

Campingaz Powerbox Plus 28L elektromos hűtőbox


Bruttó 32.900Ft

  • Kód: 2000024956

Oszd meg mással is

 

 

 

Vastag, prémium PU szigetelés

Az új modellek a fedélen (Icetime Plus Extreme & Powerbox Plus) és az alaplemezen fokozott szigetelést és az oldalak szigetelésének csökkentését eredményezik, ami kisebb külső méreteket eredményez, mégis megtartva a belső kapacitást és a teljesítményt.

A piacon elérhető legmagasabb minőségű szigetelőanyagot poliuretánt használja a Campingaz.

Antimikrobiális bélés - ellenáll a szagnak, a penésznek és a penésznek

 

Az antimikrobiális adalékanyag van a hűtőbox anyagában, és nincs veszélye annak, hogy lemosódik. Nagyon erős, és idővel sem gyengül a hatása. Az antimikrobiális gát biztosítja, hogy a termék ellenáll a penész és a penészgomba növekedésének, és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

Teljesen biztonságos. Az antimikrobiális anyag hatóanyagát például a korpás samponokban és mesterséges élelmiszer-adalékokban is alkalmazzák. A fogyasztók naponta érintkezésbe kerülnek az anyaggal, lenyelés esetén kellemetlen mellékhatások nélkül megemésztik. Az antimikrobiális felület környezetbarát.

 

 

 

Zárva és lezárva

A hűtő a fedélen lévő szegély tökéletesen záródik a tömítéshez. Kattintási és zárolási rendszerünk megnyugtató „kattanás” hangot hallat, mikor bezárja a fedelet, így tudja, hogy a hűtő szilárdan lezárt!

 

Csuklós fedél és széles fedélnyílás

A csuklós fedelek illeszkednek a hűtőládába, míg a bail-style fogantyú tökéletesen mögé simul. A hűtő a tetején szélesre nyílik, hogy az élelmiszer elhelyezése gyors és egyszerű legyen. A fedél tökéletes szögben van kialakítva, így a hűtő nem fog felborulni sem üres, sem teli állapotban.

 

 

A Powerbox® Plus 28L elektromos hűtőbox 30% -kal több prémium szigeteléssel van ellátva, mint elődje. Szivargyújtótöltőn keresztül működtetve 20°C-os hőmérsékletet tart a környezeti hőmérséklethez képest. A csendes ventilátor legfeljebb 39 dB-t bocsát ki, mely biztosítja éjszakai nyugalmát, működés közben nem ébreszti fel!
Használaton kívül a tápkábel és a dugó könnyen eltávolíthatók és kényelmesen tárolhatók a hűtőboxban.  Antimikrobiális béléssel rendelkezik, mely megakadályozza a penész és a kellemetlen szag keletkezését. Az új, korszerű, erős és vastag polipropilénből kialakított hűtőboxban tárolt élelmiszerek órákig hűvös maradnak, még akkor is, ha kihúzza a szivargyújtótöltőből.
Működtethető 12 V gépjármű szivargyújtóról és 230 V-os hálózatról egyaránt (a szükséges 230 V-os adapter külön megvásárolható, nem tartozéka a hűtőtáskának). Jégakkuk segítségével fokozható a hűtőhatás (nem tartozék).

Jellelmzői:
Lekerekített forma a modern megjelenésért és az élelmiszer könnyebb elhelyezéséért, valamint a legnagyobb hűtési teljesítményért.
A fedél szilárdan rögzíthető. Zajcsökkentett ventilátor. Szag-, penész- és folt ellenálló antimicrobal bélés.
Kapacitása 28 liter.
Befogadó képessége  8x1,5 literes palack.
Szigetelése PU.
Szorosan záródó fedél, mely „szorul”.
Hűtési teljesítménye 20°C (külső hőmérséklethez képest).
Súlya 3,7 kg.
Mérete 41x472x32 cm.