• Üres a kosara!

Campingaz Powerbox Plus 28L 12/230V hűtőbox


Bruttó 48.900Ft

  • Kód: 2000030253

Oszd meg mással is

 

Vastag, prémium PU szigetelés

Az új modellek a fedélen (Icetime Plus Extreme & Powerbox Plus) és az alaplemezen fokozott szigetelést és az oldalak szigetelésének csökkentését eredményezik, ami kisebb külső méreteket eredményez, mégis megtartva a belső kapacitást és a teljesítményt.

A piacon elérhető legmagasabb minőségű szigetelőanyagot poliuretánt használja a Campingaz.

 

Antimikrobiális bélés - ellenáll a szagnak, a penésznek és a penésznek

 

Az antimikrobiális adalékanyag van a hűtőbox anyagában, és nincs veszélye annak, hogy lemosódik. Nagyon erős, és idővel sem gyengül a hatása. Az antimikrobiális gát biztosítja, hogy a termék ellenáll a penész és a penészgomba növekedésének, és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

Teljesen biztonságos. Az antimikrobiális anyag hatóanyagát például a korpás samponokban és mesterséges élelmiszer-adalékokban is alkalmazzák. A fogyasztók naponta érintkezésbe kerülnek az anyaggal, lenyelés esetén kellemetlen mellékhatások nélkül megemésztik. Az antimikrobiális felület környezetbarát.

 

 

Zárva és lezárva

A hűtő a fedélen lévő szegély tökéletesen záródik a tömítéshez. Kattintási és zárolási rendszerünk megnyugtató „kattanás” hangot hallat, mikor bezárja a fedelet, így tudja, hogy a hűtő szilárdan lezárt!

 

Csuklós fedél és széles fedélnyílás

A csuklós fedelek illeszkednek a hűtőládába, míg a bail-style fogantyú tökéletesen mögé simul. A hűtő a tetején szélesre nyílik, hogy az élelmiszer elhelyezése gyors és egyszerű legyen. A fedél tökéletes szögben van kialakítva, így a hűtő nem fog felborulni sem üres, sem teli állapotban.

Hűtőláda, mely egyaránt működtethető szivartyújtó töltőről és 230V-os csatlakozásról. Kiváló Pu szigeteléssel, penész- és szagképződés elleni védelemmel ellátva. A hűtőbox teljesítménye és hatékonysága állítható, valamint lehetóség van éjszakai, ECO és MAX üzemmód beállítására is.
Campingaz Powerbox Plus 28L 12/230V hűtőbox kiránduláskor, nyaraláskor kiváló útitárs.

Jellemzői:
Űrtartalma 28 l.
Színe szürke/kék.
PU habszigetelés.
A környezeti hőmérséklethez képest 18°C-kal kevesebbet hűt.
Áramellátás 12/230V.
Szag és penész elleni védelemmel ellátva.
Mérete 43x41x31 cm.
Súlya3,6 kg.

 

Figyelem! A hűtőláda akkumulátor védelemmel van ellátva, annak érdekében nehogy lemerítse az autó akkumulátorát.
Ez azonban a Start/Stop rendszerű autóknál probléma lehet. A hűtőláda üzemeltetésekor a Start/Stop rendszert érdemes kikapcsolni, mert különben a motor újraindítások után a hűtőt a szivargyújtó aljzatból ki kell húzni és vissza kell dugni.