• Üres a kosara!

Campingaz 3 Series Woody LD gázgrill


Bruttó 109.900Ft 137.900Ft

Akció vége: Határozatlan ideig
  • Kód: 2000029252

Oszd meg mással is

Nézze meg 3d-ben is!

 

Mozgathatja nagyíthatja az egérrel vagy a mellette lévő gombokkal.

A legalsó gombbal teljes képernyőre nagyíthat.

 

Kattintson a képre!

Campingaz® EvanTemp® - egyenletes hőelosztás

A tökéletes közvetlen grillezéshez 250°C és annál magasabb hőmérséklet ajánlott.

Fontos, hogy az ilyen hőmérsékletek a főzőfelület nagy részénél ne legyenek - semmi sem bosszantó, mint az, hogy az ételek egy része már jó állapotban van, míg a többi még nyers.

A 3 és 4-es sorozatú rácsok a főzési felület legalább 90% -nál 250°C fölötti hőmérsékletet érnek el, így a grill hatékonyabban használható. A vezérlőgombok lehetővé teszik, hogy eldönthesse, hol szeretne igazán forró területeket használni, és hol van kevesebb hőre szüksége.

A Campingaz barbecue tisztítása soha nem volt könnyebb, mint a szabadalmaztatott Campingaz InstaClean® rendszerrel. 

Élvezze a több szabadidőt, töltse szórakozással a családdal és a barátaival. Nem kell órákat súrolással töltenie, időt takaríthat meg a grillezés után egy kellemes grillparti után.  A méretek úgy vannak kialakítva, hogy egy standard mosogatógéphez illeszkedjenek.

Stainless Steel Burner System

Az új, erős és tartós rozsdamentes acélcsövek élvezetes BBQ élményt nyújtanak!

Élje át a nagyszerű grillezési élményt az intelligens égőrendszerrel, melyet kifejezetten a különböző húsok és zöldségek sütésére képeztek ki. 

A közvetlen grillezés kezdetétől a sütés végéig a közvetett hő felhasználásával az égő sokoldalú felhasználást tesz lehetővé:

• Egyenletes hőelosztás a sütőfelületen

• Erőteljes hő a közvetlen grillezéshez

• Állítható hő még alacsony hőmérsékletekre is, ideális közvetett főzéshez

• A tartós anyagok hosszú élettartamot biztosítanak az égők számára

Hogyan működik a Stainless Steel Burner System?

• A speciálisan kialakított égők V-alakú lángokat hoznak létre, amelyek a főzőháló felé irányulnak, és egyenletesen elosztják a hőt a főzőfelületen

• A csöves égők úgy állíthatók be, hogy kisebb lángokat hozzanak létre, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy alacsony hőt biztosítsanak a kiterjedt közvetett grillezéshez

• Az újonnan kialakított égő sátor védett szellőzőnyílásokkal támogatja a hő egyenletes eloszlását és megakadályozza a begyulladást

 

A 3 series Woody erős és megbízható rozsdamentes acél égőivel és szemet gyönyörködtető fával kombinált megjelenésével tökéletes kiegésztője a kertnek, hogy bármikor tökéletes grillezett vacsorát adjon családjának.

Három, rozsdamentes acélból készült égője egyenletesen elosztott hővel rendelkezik, és önállóan állítható a főzési hőmérséklet könnyű szabályozásához. Zománcozott acél főzőfelülete ideális hús, hal vagy zöldség grillezésére.

A Campingaz InstaClean ™ rendszere azt jelenti, hogy a belső oldalfalak könynen kiszedhetőek, így nagyon egyszerű a grillsütőt tisztán tartani.

Jellemzői:
Főzési felület mérete 2 800 cm2,
Égő rozsdamentes acélcsövek,
Az égők száma 3,
Teljesítmény 9,6 kW,
Gázfogyasztás 698 g/óra,
Campingaz InstaClean ™ rendszer,
Főző felületi anyag Zománcozott bélyegzett acél,
Főzési felület konfiguráció Grid/Griddle,
Készen áll a kulináris modulokra Opcionális,
Melegítő állvány,
Rotisserie opció,
Főzési magasság 85 cm,
Gyújtás Piezo,
Hőmérő,
Oldalasztal,
Összecsukható oldalasztal 2,
Fedél anyaga Acél és alumínium öntvény,
Kocsi anyaga Acacia Wood fa,
Kerekek száma 2,
Súlya 41 kg,
Méretek (hossz x mélység x magasság) 1245 x 642 x 1151mm

 

 

A futárszolgálatok (DPD, MPL)  40 kg fölött nem szállíthatnak csomagot. Amennyiben házhozszállítást kér úgy a "Túlsúlyos" kiszállítási lehetőségek közül választhat. 40 kg+ csomagokat is ki tudunk szállíttatni (kétemberes, vagy raklapos), de ez a szállítási forma drágább, ezért lehetőséget biztosítunk személyes átvételre Törökbálinton. A doboz bármelyik 5 ajtós személyautóban elfér, csak a lépcsőshátúakkal lehet gond. 

 

Cégünk a Campingaz hazai disztribútora, így a magyar piacra gyártott és a hazai szabványoknak megfelelő grillsütőket forgalmazunk. Továbbá a garanciális ügyintézést és a későbbi alkatrészellátást is mi oldjuk meg.

A gázgrill csomagolása nem tartalmazza a reduktor szettet, mivel a reduktor csatlakozása eltérő lehet attól függően, hogy milyen gázpalackkal fogják használni. Erre még országon belül is több lehetőség van. Szívesen segítünk a választásban. Hívjon!

Figyelem!  Egyes webáruházak külföldi importból származó, más ország piacára gyártott grillsütőket árulnak (ugyanezzel a típusnévvel), melyek nem a magyarországi piacra és használatra készültek. Vegye figyelembe a következőket ha máshonnan vásárol Campingaz terméket:
Bizonytalan garanciális ügyintézés és a későbbi alkatrészellátás
Nincs magyar nyelvű tájékoztató
Nincs vásárlás utáni támogatás
Eltérő lehet a készülék és a reduktor üzemi nyomása
Eltérő a gázcső csatlakozása és ha adnak is hozzá megfelelő üzemi nyomású nyomásszabályzót annak tömítési megoldása eltérő a hazai gázpalackoktól. Azoknál a grillsütőknél a hazai használhatóság csak valamilyen átalakítással valósítható meg, ami már eltér a gyári kialakítástól.

 

Járványügyi eljárásmenet a személyes átvételhez!
Tekintettel a járványhelyzet által megkövetelt óvintézkedésekre a személyes átvétel lehetőségét a 40 kg feletti grillsütők átvételére korlátozzuk.
A grillsütők átvétele jelenleg csak átutalással lehetséges (előreutalás, vagy mobil applikáció).


A személyes vásárlás menete a következő:
A grillsütőt és a szükséges tartozékokat tegye be a kosárba és rendelje meg webáruházunkban.
A megrendelés végén válassza a "Grillsütő személyes átvétele Törökbálinton"
A megrendelése után felhívjuk egyeztetünk és küldünk egy visszaigazolást, mely alapján elutalhatja a vételárat (mobil applikációval akár itt a helyszínen is megteheti, csak akkor lehet, hogy kicsit várnia kell.)
Az átvétel időpontját egyeztetjük telefonon.
A grillsütőt és a tartozékokat a megbeszélt időpontra kikészítjük, Ön betolat és betesszük az autójába.
Vásárlóink biztonsága fontos nekünk is.