• Üres a kosara!

Campingaz Classic sorozat

Campingaz Classic sorozat
Kipróbált és sokat tesztelt 4 és 3 Classic sorozatú grillsütőik a hagyományos füstös grillezési élményeket nyújtják mindenki számára. Az égősátorra lecsöppenő szaft elpárolgásával és lobbanásaival adja a grillhúsok füstös illatát, ízét és a grillezés hangulatát. A hatékony és nagyteljesítményű rozsdamentes acélcsőégőkkel, valamint a nagy sütőfelülettel ellátott grillek tökéletesek a szabadban történő étkezések széles választékának elkészítéséhez. Even Temp ® technológia garantálja az egyenletes hőelosztást. A takarítás gyors és egyszerű a Campingaz InstaClean ® rendszernek köszönhetően . A Culinary Modular rendszer az itt található sütők mindegyikével használható, így növelve a grillsütők sokoldalúságát.

Campingaz 4 Series Classic LS Plus D gázgrillsütő

Cikkszám: 2000031360

199.900Ft 209.490Ft

 

A 3D kép melletti ikonok legalsójának segítségével teljes képernyőn tekintheti meg a 3D felvételt!

A 4-es sorozatú Classic LS D grillezővel ízletes ételeket készíthet családi ünnepeken vagy hétköznap a szabadban. A nagy teljesítményű és teljesen állítható, rozsdamentes acélból készült égők gyors és egyenletes hőt biztosítanak. 

Mind a négy égő önállóan állítható, így egyidejűleg számos különféle étel készíthető, és a további oldalsó égő biztosítja, hogy ne kelljen vissza mennie a konyhába, hogy elkészítse a mártásokat. A praktikus rotisserie opciónak, valamint az innovatív Culinary Modular Systemnek köszönhetően, a 4-es sorozatú Classic LS barbecue-val, változatosan főzhet akár minden nap! 

Az új Campingaz InstaClean ™ rendszernek köszönhetően a barbecue tisztítása gyors és egyszerű.

Jellemzői:
Főzési felület mérete 3500 cm², (78*45 cm)
Az égők száma 4,
Teljesítmény 12,8 + 2,3 kW,
Gázfogyasztás 931 + 167 g/óra,
Campingaz InstaClean ™ rendszer,
Főzési felület zománcozott öntöttvas
Kompatibilis a Campingaz Culinary Modular System kiegészítőivel,
Melegítő állvány,
Rotisserie opció,
Főzési magasság 90,5 cm,
Piezzo gyújtás,
Hőmérő,
Oldalasztal,
Összecsukható oldalasztal 1,
Oldalsó égő 1,
Fedél anyaga acél és alumínium öntvény,
Kocsi anyag acél,
Kocsi elülső 2 ajtó,
4 görgős kerék,
Méretek (hosszúság x mélység x magasság) 1603 x 598 x 1156 mm.
Súly 60 kg.

 A Doboz mérete: 90 x 70 x 50 cm  (széles x mély x magas)

A futárszolgálatok (DPD, MPL)  40 kg fölött nem szállíthatnak csomagot. Amennyiben házhozszállítást kér úgy a "Túlsúlyos" kiszállítási lehetőségek közül választhat. 40 kg+ csomagokat is ki tudunk szállíttatni (kétemberes, vagy raklapos), de ez a szállítási forma drágább, ezért lehetőséget biztosítunk személyes átvételre Törökbálinton. A doboz bármelyik 5 ajtós személyautóban elfér, csak a lépcsőshátúakkal lehet gond. 

 

Cégünk a Campingaz hazai disztribútora, így a magyar piacra gyártott és a hazai szabványoknak megfelelő grillsütőket forgalmazunk. Továbbá a garanciális ügyintézést és a későbbi alkatrészellátást is mi oldjuk meg.

Figyelem! 
Egyes webáruházak külföldi importból származó, másik ország piacára gyártott grillsütőket árulnak (akár ugyanezzel a típusnévvel is), melyek nem a hazai piacra és használatra készültek.
Ha máshonnan vásárol Campingaz vagy egyéb márkájú grillsütőt vegye figyelembe a következőket:
A hazai gázszerelvényekhez képest
- Eltérő lehet a gázcső csatlakozása a nyomáscsökkentőhöz
- Eltérő lehet a nyomáscsökkentő csatlakozása a gázpalackhoz
és ha adnak is hozzá megfelelő nyomásszabályzót annak tömítési megoldása is eltérő a hazai gázpalackoktól.
- Bizonytalan garanciális ügyintézés
- Nincs alkatrészellátás 
- Nincs magyar nyelvű tájékoztató
- Nincs vásárlás utáni támogatás
- Eltérő lehet a készülék és a reduktor üzemi nyomása (kormoló rossz égés)

Azoknál a grillsütőknél a hazai használhatóság csak valamilyen átalakítással valósítható meg, ami már eltér a gyári kialakítástól.

 

A gázgrill csomagolása nem tartalmazza a reduktor szettet, mivel a reduktor csatlakozása eltérő attól függően, hogy milyen gázpalackkal fogják használni. Ezt vásárláskor egyeztessük hogy olyat vegyen amire tényleg szüksége lesz. Még országon belül is több lehetőség van.
Szívesen segítünk a választásban. Hívjon!

Campingaz 4 Series Classic LS Plus D gázgrillsütő
Akció
 Öntöttvas rács (culinary) és kétoldalas vaslap, oldalégő, ajtós szekrény
  A 3D kép melletti ikonok legalsójának segítségével teljes képernyőn tekintheti meg a 3D felvételt! A 4-es sorozatú Classic LS D grillezővel ízletes ételeket készíthet családi ünnepeken vagy hétköznap a szabadban. A nagy teljesítményű és teljesen állítható, rozsdamentes acélból készült égők gyors és egyenletes ...
199.900Ft 209.490Ft
199.900Ft 209.490Ft

Campingaz 3 Series Classic LS Plus D gázgrill

Cikkszám: 2000031359

169.990Ft 174.900Ft

Háromégős, nagy kétrészes öntöttvas sütőfelülettel (rács és sütőlap), oldalsó gázégővel és kiváló teljesítménnyel rendelkező kerti gázgrill. Ideális nagyobb eseményekhez, családi vagy baráti összejövetelekhez, bármilyen grillezett étel elkészítésére. A legújabb gyorstisztítási és konyhai modulrendszerrel is fel van szerelve. Könnyedén kezelhető, tetszetős designnal és rengeteg extrával.

 

Jellemzői:
Három külön-külön szabályozható rozsdamentes acélból készült égőcső: három különböző sütési hőmérsékletet igénylő ételt készíthet egyszerre,
Külön kezelhető oldalsó gázégő az egyik oldalasztalba építve: így a sütéssel párhuzamosan könnyedén főzhet levest, szószt, köreteket, előételeket,
Modern design, rozsdamentes acélból készült vázzal, acél és alumínium öntvényből készült fedéllel,
A négykerekű grillkocsis szerkezetnek köszönhetően nagyon könnyen mozgatható,
Két részre osztott nagy sütőfelület: öntöttvasból készült, az egyik része grillrács, a másik sütőlap,
Új konyhai modul rendszer (Culinary Modular System): a grillrács középső köralakú része egyszerűen kivehető, és ennek a helyére többféle edény is beilleszthető. Csirkesütő, serpenyő, pizzasütő kő, wok - ezáltal rengeteg féle ételt elkészíthet ezen a grillen,
Lehetőség van forgónyársak egyszerű rögzítésére is, csirke és egyéb szárnyasok grillezéséhez,
Egyszerűen kezelhető és kényelmesen használható, új gyorstisztítási rendszerrel,
Könnyen kezelhető: Piezo-gyújtás és nagyméretű kezelőgombok,
Új gyorstisztítási rendszer (InstaClean System): ez lehetővé teszi az alkatrészek gyors és egyszerű kiszerelését, ezek az alkatrészek (rácsok, sütőlapok, zsírfogó edény) úgy vannak méretezve, hogy beleférjenek a szabványos mosogatógépekbe,
Beépített hőmérő a megfelelő sütésfok ellenőrzésére,
Melegen tartó rács, hogy az elkészült étel sokáig forró maradjon,
Az egyik oldalán rakodó asztalka akasztókkal, hogy az összes segédeszköz kéznél legyen,
Az elülső részén 2 acélból készült ajtó, oldalt acél fedőlap.

 

Technikai jellemzői:
Grillfelülete összesen: 2800 cm2,
Gázfogyasztása 698 g/h + 167 gh oldalsó égő,
Teljesítménye 9,6 kW + 2,3 kW oldalsó égő,
Mérete 143,8 cm szélesség x 59,8 cm mélység x 115,6 cm magasság,
Sütési magassága 90,5 cm,
Súlya 53 kg.

 

A futárszolgálatok (DPD, MPL)  40 kg fölött nem szállíthatnak csomagot. Amennyiben házhozszállítást kér úgy a "Túlsúlyos" kiszállítási lehetőségek közül választhat. 40 kg+ csomagokat is ki tudunk szállíttatni (kétemberes, vagy raklapos), de ez a szállítási forma drágább, ezért lehetőséget biztosítunk személyes átvételre Törökbálinton. A doboz bármelyik 5 ajtós személyautóban elfér, csak a lépcsőshátúakkal lehet gond. 

 

Cégünk a Campingaz hazai disztribútora, így a magyar piacra gyártott és a hazai szabványoknak megfelelő grillsütőket forgalmazunk. Továbbá a garanciális ügyintézést és a későbbi alkatrészellátást is mi oldjuk meg.

A gázgrill csomagolása nem tartalmazza a reduktor szettet, mivel a reduktor csatlakozása eltérő lehet attól függően, hogy milyen gázpalackkal fogják használni. Erre még országon belül is több lehetőség van. Szívesen segítünk a választásban. Hívjon!

Figyelem!  Egyes webáruházak külföldi importból származó, más ország piacára gyártott grillsütőket árulnak (ugyanezzel a típusnévvel), melyek nem a magyarországi piacra és használatra készültek. Vegye figyelembe a következőket ha máshonnan vásárol Campingaz terméket:
Bizonytalan garanciális ügyintézés és a későbbi alkatrészellátás
Nincs magyar nyelvű tájékoztató
Nincs vásárlás utáni támogatás
Eltérő lehet a készülék és a reduktor üzemi nyomása
Eltérő a gázcső csatlakozása és ha adnak is hozzá megfelelő üzemi nyomású nyomásszabályzót annak tömítési megoldása eltérő a hazai gázpalackoktól. Azoknál a grillsütőknél a hazai használhatóság csak valamilyen átalakítással valósítható meg, ami már eltér a gyári kialakítástól.

 

Járványügyi eljárásmenet a személyes átvételhez!
Tekintettel a járványhelyzet által megkövetelt óvintézkedésekre a személyes átvétel lehetőségét a 40 kg feletti grillsütők átvételére korlátozzuk.
A grillsütők átvétele jelenleg csak átutalással lehetséges (előreutalás, vagy mobil applikáció).


A személyes vásárlás menete a következő:
A grillsütőt és a szükséges tartozékokat tegye be a kosárba és rendelje meg webáruházunkban.
A megrendelés végén válassza a "Grillsütő személyes átvétele Törökbálinton"
A megrendelése után felhívjuk egyeztetünk és küldünk egy visszaigazolást, mely alapján elutalhatja a vételárat (mobil applikációval akár itt a helyszínen is megteheti, csak akkor lehet, hogy kicsit várnia kell.)
Az átvétel időpontját egyeztetjük telefonon.
A grillsütőt és a tartozékokat a megbeszélt időpontra kikészítjük, Ön betolat és betesszük az autójába.
Vásárlóink biztonsága fontos nekünk is.

 

Campingaz 3 Series Classic LS Plus D gázgrill
Akció
 Öntöttvas Culinary rács és vaslap Oldalégő, ajtós szekrény
Háromégős, nagy kétrészes öntöttvas sütőfelülettel (rács és sütőlap), oldalsó gázégővel és kiváló teljesítménnyel rendelkező kerti gázgrill. Ideális nagyobb eseményekhez, családi vagy baráti összejövetelekhez, bármilyen grillezett étel elkészítésére. A legújabb gyorstisztítási és konyhai modulrendszerrel is ...
169.990Ft 174.900Ft
169.990Ft 174.900Ft

Campingaz 3 Series Woody LD gázgrill

Cikkszám: 2000029252

119.900Ft 146.900Ft

A 3 series Woody erős és megbízható rozsdamentes acél égőivel és szemet gyönyörködtető fával kombinált megjelenésével tökéletes kiegésztője a kertnek, hogy bármikor tökéletes grillezett vacsorát adjon családjának.

Három, rozsdamentes acélból készült égője egyenletesen elosztott hővel rendelkezik, és önállóan állítható a főzési hőmérséklet könnyű szabályozásához. Zománcozott acél főzőfelülete ideális hús, hal vagy zöldség grillezésére.

A Campingaz InstaClean ™ rendszere azt jelenti, hogy a belső oldalfalak könynen kiszedhetőek, így nagyon egyszerű a grillsütőt tisztán tartani.

Jellemzői:
Főzési felület mérete 2 800 cm2,
Égő rozsdamentes acélcsövek,
Az égők száma 3,
Teljesítmény 9,6 kW,
Gázfogyasztás 698 g/óra,
Campingaz InstaClean ™ rendszer,
Főző felületi anyag Zománcozott bélyegzett acél,
Főzési felület konfiguráció Grid/Griddle,
Készen áll a kulináris modulokra Opcionális,
Melegítő állvány,
Rotisserie opció,
Főzési magasság 85 cm,
Gyújtás Piezo,
Hőmérő,
Oldalasztal,
Összecsukható oldalasztal 2,
Fedél anyaga Acél és alumínium öntvény,
Kocsi anyaga Acacia Wood fa,
Kerekek száma 2,
Súlya 41 kg,
Méretek (hossz x mélység x magasság) 1245 x 642 x 1151mm

 

 

A futárszolgálatok (DPD, MPL)  40 kg fölött nem szállíthatnak csomagot. Amennyiben házhozszállítást kér úgy a "Túlsúlyos" kiszállítási lehetőségek közül választhat. 40 kg+ csomagokat is ki tudunk szállíttatni (kétemberes, vagy raklapos), de ez a szállítási forma drágább, ezért lehetőséget biztosítunk személyes átvételre Törökbálinton. A doboz bármelyik 5 ajtós személyautóban elfér, csak a lépcsőshátúakkal lehet gond. 

 

Cégünk a Campingaz magyarországi disztribútora, így a hazai szabványoknak megfelelő grillsütőket forgalmazunk. Továbbá a garanciális ügyintézést és a későbbi alkatrészellátást is mi oldjuk meg.
Jó tudni, hogy országonkét eltérő a gázkészülékek csatlakozása, üzemi nyomása, a gázpalackok csatlakoztatása, azok tömítési megoldása .

Figyelem!  Egyes webáruházak külföldi importból származó, vagyis egy másik ország piacára gyártott grillsütőket árulnak.

Vegye figyelembe a következőket ha máshonnan vásárol bármilyen gázkészüléket.

Eltérő lehet a készülék és a reduktor üzemi nyomása.
Eltérő lehet a készülék és a gázcső csatlakozása.
Eltérő lehet a gáz tömítési megoldása.
Eltérhet a gázpalack csatlakozása.

Bizonytalan garanciális ügyintézés és a későbbi alkatrészellátás.
Nincs magyar nyelvű tájékoztató
Nincs vásárlás utáni támogatás.

Eltérő a gázcső csatlakozása és ha adnak is hozzá megfelelő üzemi nyomású nyomásszabályzót annak tömítési megoldása eltérő lehet a hazai gázpalackoktól.

 

 A gázgrill csomagolása nem tartalmazza a reduktor szettet, mivel a reduktor csatlakozása eltérő lehet attól függően, hogy milyen gázpalackkal fogják használni. Erre még országon belül is több lehetőség van.

Szívesen segítünk a választásban. Hívjon!

 

Campingaz 3 Series Woody LD gázgrill
Akció
 Zománcozott acélrács és zománcozott vaslap
A 3 series Woody erős és megbízható rozsdamentes acél égőivel és szemet gyönyörködtető fával kombinált megjelenésével tökéletes kiegésztője a kertnek, hogy bármikor tökéletes grillezett vacsorát adjon családjának. Három, rozsdamentes acélból készült égője egyenletesen elosztott hővel rendelkezik, és önállóan ...
119.900Ft 146.900Ft
119.900Ft 146.900Ft

Campingaz 3 Series Woody LX gázgrill

Cikkszám: 2000015632

159.900Ft

Kiválóan alkalmas ízletes ételek széles skálájának elkészítésére. A grill három, egymástól függetlenül állítható, rozsdamentes acélból készült égővel rendelkezik, amelyek erőteljes és egyenletes hőt nyújtanak a tökéletesen grillezett ételekhez.
A nagy, zománcozott sütőfelület megkönnyíti a sütést, míg a praktikusan összecsukható oldalsó asztalok ideálisak az edények és ételízesítők tárolására.
A Culinary Modular System lehetővé teszi, hogy Wok ételeket, paella-t, grillcsirkét vagy pizzát süssön. A kocsi nagy kerekeinek köszönhetően a mozgatása kényelmes, míg a Campingaz InstaClean ™ rendszerének köszönhetően a barbecue tisztítása egyszerű.

 

Hogyan működik a Stainless Steel Burner System?
• A speciálisan kialakított égők V-alakú lángokat hoznak létre, amelyek a sütőrács felé irányulnak, és egyenletesen elosztják a hőt a sütőfelületen
• A csöves égők úgy állíthatók be, hogy kisebb lángokat hozzanak létre, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy alacsony hőt biztosítsanak a közvetett (indirekt) grillezéshez
• Az újonnan kialakított égő sátor védett szellőzőnyílásokkal támogatja a hő egyenletes eloszlását és megakadályozza a begyulladást

Élvezze a szabadtéri sütést és étkezést családjával, barátaival!

Jellemzői:
Sütőfelülete 2800 cm²
Öntöttvas rács és vaslap
Campingaz Culinary Modular System-mel kompatibilis.
Égők száma 3.
Teljesítménye 9,6 kW.
Gázfogyasztása 698g/h.
Két oldalsó tároló polc.
Kerekek száma 2.
Mérete 124,5x64,2x110,6 cm

 

 

A futárszolgálatok (DPD, MPL)  40 kg fölött nem szállíthatnak csomagot. Amennyiben házhozszállítást kér úgy a "Túlsúlyos" kiszállítási lehetőségek közül választhat. 40 kg+ csomagokat is ki tudunk szállíttatni (kétemberes, vagy raklapos), de ez a szállítási forma drágább, ezért lehetőséget biztosítunk személyes átvételre Törökbálinton. A doboz bármelyik 5 ajtós személyautóban elfér, csak a lépcsőshátúakkal lehet gond. 

 

Cégünk a Campingaz hazai disztribútora, így a magyar piacra gyártott és a hazai szabványoknak megfelelő grillsütőket forgalmazunk. Továbbá a garanciális ügyintézést és a későbbi alkatrészellátást is mi oldjuk meg.

A gázgrill csomagolása nem tartalmazza a reduktor szettet, mivel a reduktor csatlakozása eltérő lehet attól függően, hogy milyen gázpalackkal fogják használni. Erre még országon belül is több lehetőség van. Szívesen segítünk a választásban. Hívjon!

Figyelem!  Egyes webáruházak külföldi importból származó, más ország piacára gyártott grillsütőket árulnak (ugyanezzel a típusnévvel), melyek nem a magyarországi piacra és használatra készültek. Vegye figyelembe a következőket ha máshonnan vásárol Campingaz terméket:
Bizonytalan garanciális ügyintézés és a későbbi alkatrészellátás
Nincs magyar nyelvű tájékoztató
Nincs vásárlás utáni támogatás
Eltérő lehet a készülék és a reduktor üzemi nyomása
Eltérő a gázcső csatlakozása és ha adnak is hozzá megfelelő üzemi nyomású nyomásszabályzót annak tömítési megoldása eltérő a hazai gázpalackoktól. Azoknál a grillsütőknél a hazai használhatóság csak valamilyen átalakítással valósítható meg, ami már eltér a gyári kialakítástól.

 

Járványügyi eljárásmenet a személyes átvételhez!
Tekintettel a járványhelyzet által megkövetelt óvintézkedésekre a személyes átvétel lehetőségét a 40 kg feletti grillsütők átvételére korlátozzuk.
A grillsütők átvétele jelenleg csak átutalással lehetséges (előreutalás, vagy mobil applikáció).


A személyes vásárlás menete a következő:
A grillsütőt és a szükséges tartozékokat tegye be a kosárba és rendelje meg webáruházunkban.
A megrendelés végén válassza a "Grillsütő személyes átvétele Törökbálinton"
A megrendelése után felhívjuk egyeztetünk és küldünk egy visszaigazolást, mely alapján elutalhatja a vételárat (mobil applikációval akár itt a helyszínen is megteheti, csak akkor lehet, hogy kicsit várnia kell.)
Az átvétel időpontját egyeztetjük telefonon.
A grillsütőt és a tartozékokat a megbeszélt időpontra kikészítjük, Ön betolat és betesszük az autójába.
Vásárlóink biztonsága fontos nekünk is.

Öntöttvas Culinary rács és vaslap, keményfa polcok, fűszertároló
Kiválóan alkalmas ízletes ételek széles skálájának elkészítésére. A grill három, egymástól függetlenül állítható, rozsdamentes acélból készült égővel rendelkezik, amelyek erőteljes és egyenletes hőt nyújtanak a tökéletesen grillezett ételekhez.A nagy, zománcozott sütőfelület megkönnyíti a sütést, míg a prak...
159.900Ft
159.900Ft