• Üres a kosara!

Campingaz 4 Series Woody LX gázgrillsütő


Bruttó 159.990Ft 178.900Ft

Akció vége: Határozatlan ideig
  • Kód: 2000015645

Oszd meg mással is

 

A 3D képet teljes képernyőn is megtekintheti a legalsó ikon segítségével.

A nagy zománcozott öntöttvas főzőfelülettel ez a grillsütő könnyedén gondoskodik a nagyobb társaságkról is. Mind a négy rozsdamentes acél égő külön állítható, eltérő hőmérsékletekre is, hogy minden alkalommal tökéletesen főzött ételeket biztosítson. 

 

Két összecsukható oldalsó asztal tökéletesen alkalmas a fűszerek és edények tárolására, és a sütő rendelkezik a kulináris modul rendszerrel is.

 

 

A Culinary Modular System segítségével készíthet pizzát, grillcsirkét, paella-t vagy süthet WOK sütőben is.  A világ minden tájáról származó ízeket varázsolhat kertjébe. Ennek megkönnyítése érdekében egyszerűen cserélje ki az öntöttvas rács központi részét az egyik választható kulináris modul kiegészítővel: Paella tál, Wok, Pizza kő vagy akár grillcsirkesütő mely a szaftban párolja a köretet.

 

 

A Campingaz barbecue tisztítása soha nem volt könnyebb, mint a szabadalmaztatott Campingaz InstaClean® rendszerrel. 

 

Élvezze a több időt szórakozással a családdal és a barátaival, ahelyett, hogy a grillsütő tisztogatásával bajlódna. Az InstaClean rendszer lehetővé teszi, hogy az összes tisztítandó alkatrészt kevesebb mint 1 perc alatt kiszedje és betegye a mosogatógépbe.  A méretek úgy vannak kialakítva, hogy egy standard mosogatógéphez illeszkedjenek.

 

Ez az új szabadalmaztatott rendszer minden Campingaz 3 és 4 sorozatú grillezőn található.

 

A tökéletes közvetlen grillezéshez és steak sütéshez 250°C és annál magasabb hőmérséklet ajánlott.

 

Fontos, hogy a beállított hőmérséklet az egész főzőfelületen egységes legye. Több, mint bosszantó, amikor az élelmiszer egy része már kész a többi része pedig még nyers.

 

A 3. és 4. Sorozat grillek képesek a 250°C feletti hőmérsékletre, és ez legalább a főzőfelület 90% -án kiegyenlített. Így a grillsütő sokkal hatékonyabban használható. A kezelőgombok lehetővé teszik a barbecue szakács eldönthesse, mely részeken szeretné, a nagyon nagy hőt, de ha azt akarja, hogy kevesebb hővel is egyenletesen dolgozhat.

A 3D kép melletti ikonok legalsójának segítségével teljes képernyőn tekintheti meg a 3D felvételt!

A 4-es sorozatú Woody LX grillező a kert és a terasz stílusos kiegészítőjeként tökéletes társ a szabadtéri főzéshez, grillezéshez. 

A nagy zománcozott öntöttvas főzőfelülettel könnyedén gondoskodik a sokféle étel elkészítéséről, mind a négy rozsdamentes acél égő önállóan állítható, hogy minden alkalommal tökéletesen grillezett ételeket biztosítson. 

Két összecsukható oldalsó asztal tökéletesen alkalmas a fűszerek és edények tárolására. Ez a sokoldalú modell kompatibilis a Campingaz Culinary Modulal System rendszerével. A világ minden tájáról származó ételek, ízek elkészítése érdekében egyszerűen cserélje ki az öntöttvas rács központi részét az egyik választható barbecue kiegészítőkkel, így süthet pizzát, készíthet paella-t, vagy sütheti húsait zöldségeit WOK sütőben. A könyebb hordozhatóság kedvéért a grillsütő nagy kerekekkel rendelkezik. Az új Campingaz InstaClean ™ rendszernek köszönhetően könnyű a gázgrillsütő tisztántartása.

Jellemzői:
Főzési felületi méretek 3500cm² (78*45 cm)
Az égők száma 4,
Teljesítmény 12.8 kW,
Gázfogyasztás 931g/h,
Campingaz InstaClean ™ rendszer,
Főzési felület zománcozott öntöttvas,
Melegítő állvány,
Rotisserie opció,
Főzési magasság 85 cm,
Összecsukható oldalasztal 2,
Fedél anyaga zománcozott acél és alumínium öntvény,
A grillkocsi anyaga akácfa,
Súly 52 kg
Méretek (hosszúság x mélység x magasság)1410 x 642 x 1106 mm.

Doboz mérete: 77x60x54 cm

 

 

A futárszolgálatok (DPD, MPL)  40 kg fölött nem szállíthatnak csomagot. Amennyiben házhozszállítást kér úgy a "Túlsúlyos" kiszállítási lehetőségek közül választhat. 40 kg+ csomagokat is ki tudunk szállíttatni (kétemberes, vagy raklapos), de ez a szállítási forma drágább, ezért lehetőséget biztosítunk személyes átvételre Törökbálinton. A doboz bármelyik 5 ajtós személyautóban elfér, csak a lépcsőshátúakkal lehet gond. 

 

Cégünk a Campingaz hazai disztribútora, így a magyar piacra gyártott és a hazai szabványoknak megfelelő grillsütőket forgalmazunk. Továbbá a garanciális ügyintézést és a későbbi alkatrészellátást is mi oldjuk meg.

A gázgrill csomagolása nem tartalmazza a reduktor szettet, mivel a reduktor csatlakozása eltérő lehet attól függően, hogy milyen gázpalackkal fogják használni. Erre még országon belül is több lehetőség van. Szívesen segítünk a választásban. Hívjon!

Figyelem!  Egyes webáruházak külföldi importból származó, más ország piacára gyártott grillsütőket árulnak (ugyanezzel a típusnévvel), melyek nem a magyarországi piacra és használatra készültek. Vegye figyelembe a következőket ha máshonnan vásárol Campingaz terméket:
Bizonytalan garanciális ügyintézés és a későbbi alkatrészellátás
Nincs magyar nyelvű tájékoztató
Nincs vásárlás utáni támogatás
Eltérő lehet a készülék és a reduktor üzemi nyomása
Eltérő a gázcső csatlakozása és ha adnak is hozzá megfelelő üzemi nyomású nyomásszabályzót annak tömítési megoldása eltérő a hazai gázpalackoktól. Azoknál a grillsütőknél a hazai használhatóság csak valamilyen átalakítással valósítható meg, ami már eltér a gyári kialakítástól.

 

Járványügyi eljárásmenet a személyes átvételhez!
Tekintettel a járványhelyzet által megkövetelt óvintézkedésekre a személyes átvétel lehetőségét a 40 kg feletti grillsütők átvételére korlátozzuk.
A grillsütők átvétele jelenleg csak átutalással lehetséges (előreutalás, vagy mobil applikáció).


A személyes vásárlás menete a következő:
A grillsütőt és a szükséges tartozékokat tegye be a kosárba és rendelje meg webáruházunkban.
A megrendelés végén válassza a "Grillsütő személyes átvétele Törökbálinton"
A megrendelése után felhívjuk egyeztetünk és küldünk egy visszaigazolást, mely alapján elutalhatja a vételárat (mobil applikációval akár itt a helyszínen is megteheti, csak akkor lehet, hogy kicsit várnia kell.)
Az átvétel időpontját egyeztetjük telefonon.
A grillsütőt és a tartozékokat a megbeszélt időpontra kikészítjük, Ön betolat és betesszük az autójába.
Vásárlóink biztonsága fontos nekünk is.