BBQ Smokerek, Füstölők

BBQ Smokerek, Füstölők

Broil King Smoker Offset füstölő

Cikkszám: 958050

439.000Ft

Az eszköz minden eleme a füstölést szolgálja. A kiváló anyaghasználat egy robosztus, tartós eszközt eredményezett, amit kerekekkel és  hőmérővel is elláttak.
Ezzel az eszközzel akár a kezdők is képesek a legkiválóbb sült ételek elkészítésére. A Roto-Draft™ adagoló rendszer hatékonyan hajtja a hőt és füstöt át a főzőkamrába. A sütést a nagy teherbírású öntöttvas rácsok hatékonyan segítik. A Broil King Smoker tervezők célja az volt, hogy még kiválóbb ételeket süssünk, és az ételeket még jobban átjárhassa a füstös íz.

Az eszköz minden eleme a füstölést szolgálja. A kiváló anyaghasználat egy robosztus, tartós eszközt eredményezett, amit kerekekkel és  hőmérővel is elláttak.Ezzel az eszközzel akár a kezdők is képesek a legkiválóbb sült ételek elkészítésére. A Roto-Draft™ adagoló rendszer hatékonyan hajtja a hőt és füstöt át a...
439.000Ft
439.000Ft

Broil King Charcoal Grill füstölő

Cikkszám: 948050

329.000Ft

A kiváló anyaghasználat egy robosztus, tartós eszközt eredményezett, amit kerekekkel és hőmérővel is elláttak Ezzel az eszközzel akár a kezdők is képesek a legkiválóbb sült ételek elkészítésére otthon. A sütést a nagy teherbírású öntöttvas rácsok hatékonyan segítik. A Broil King Smoker tervezők célja az volt, hogy még kiválóbb ételeket süssünk, és az ételeket még jobban átjárhass a a füstös íz. Az eszköz minden eleme a füstölést szolgálja.

A kiváló anyaghasználat egy robosztus, tartós eszközt eredményezett, amit kerekekkel és hőmérővel is elláttak Ezzel az eszközzel akár a kezdők is képesek a legkiválóbb sült ételek elkészítésére otthon. A sütést a nagy teherbírású öntöttvas rácsok hatékonyan segítik. A Broil King Smoker tervezők célja az volt, hogy...
329.000Ft
329.000Ft

Broil King Vertical Charcoal füstölő

Cikkszám: 923610

229.000Ft

A sütést a nagy teherbírású öntöttvas rácsok hatékonyan segítik. Ezzel az eszközzel akár a kezdők is képesek a legkiválóbb sült ételek elkészítésére otthon. A Broil King Smoker tervezők célja az volt, hogy még kiválóbb ételeket süssünk, és az ételeket még jobban átjárhassa a füstös íz.
Az eszköz minden eleme a füstölést szolgálja. A kiváló anyaghasználat egy robosztus, tartós eszközt eredményezett, amit kerekekkel és hőmérővel is elláttak.

A sütést a nagy teherbírású öntöttvas rácsok hatékonyan segítik. Ezzel az eszközzel akár a kezdők is képesek a legkiválóbb sült ételek elkészítésére otthon. A Broil King Smoker tervezők célja az volt, hogy még kiválóbb ételeket süssünk, és az ételeket még jobban átjárhassa a füstös íz. Az eszköz minden eleme a...
229.000Ft
229.000Ft

Broil King Gas füstölő

Cikkszám: 923613

269.000Ft

Gázzal működő piezo gyújtóval, kerekekkel és hőmérővel ellátott füstölő, mellyel akár a kezdők is képesek a legkiválóbb sült ételek elkészítésére otthon. A sütést a nagy teherbírású öntöttvas rácsok hatékonyan segítik. A Broil King Smoker tervezők célja az volt, hogy még kiválóbb ételeket süssünk, és az ételeket még jobban átjárhassa a füstös íz. Az eszköz minden eleme a füstölést szolgálja. A kiváló anyaghasználat egy robosztus, tartós eszközt eredményezett.

Gázzal működő piezo gyújtóval, kerekekkel és hőmérővel ellátott füstölő, mellyel akár a kezdők is képesek a legkiválóbb sült ételek elkészítésére otthon. A sütést a nagy teherbírású öntöttvas rácsok hatékonyan segítik. A Broil King Smoker tervezők célja az volt, hogy még kiválóbb ételeket süssünk, és az ...
269.000Ft
269.000Ft