• Üres a kosara!

Ooni Karu 12 vegyes tüzelésű pizza kemence


Bruttó 149.890Ft

  • Kód: UU-P0A100

Oszd meg mással is

Nézz be hozzánk és beszélgethetünk is a sütőkről és a pizzakészítésről is.
Hívj minket! Törökbálinton várunk!

 

A gázégő nem tartozék, de ha gázégőt is rendelsz hozzá a nyomáscsökkentő szettet ajándékba adjuk, amivel a hazai háztartási alupalackra lehet csatlakoztatni, és garantáltan elegendő lesz az áteresztőképessége ehhez a nagyteljesítményű kemencéhez is. (30 mBar 1,5 kg/h)

Kérésére akár állítható nyomáscsökkentőt is adhatunk (20-60 mBar) szettben. Ezzel még nagyobb lángot érhet el, és még hamarabb felfűtheti a kemencét.

 

Miért érdemes ezt a típust választani?
Fatüzelés hangulata és a füst illata az autentikus kemence hangulatot adja.
A Faszénnel egyszerűbben tudsz tüzelni.
A gázégővel pedig élvezheted a gáz kényelmét és az egyszerű, gyors hőszabályozást.
Mindig az aktuális helyszan vagy hangulatnak megfelelő üzemeltetéssel tudod használni.
Kisebb méretének köszönhetően könnyedénm magaddal viheted egy kertipartira vagy akár kempingezésekre is.Légy a tűz mestere az Ooni Karu 12 pizzakemencével! Fűtsd fával, vagy faszénnel és süss bárhol autentikus, fatüzeléssel készült, kövön sült pizzát mindössze 60 másodperc alatt. Hordozható, vegyes tüzelésű pizzakemence.
Az egyedi tervezésű tűztér biztosítja a tökéletes légáramlást és az erőteljes lángokat – töltsd fel fával, vagy faszénnel, így nagyon kevés hamu keletkezik.
Súlya mindössze 12kg, így ez az Ooni kemence tényleg hordozható amellett, hogy tudásban és hőleadásban vetekszik a nagyobb kemencékkel.
Rozsdamentes teste kerámia rostokkal szigetelt, a kemencét extra vastag Ooni pizzakővel és szabadalmaztatott “flame keeper” ajtóval szereltük fel a maximális hőmegtartásért. Anyaga szálcsiszolt 430-as rozsdamentes acél, üvegszálas műanyag, hőálló gumi talp.

 

Kültéri használatra!

Jellemzői:
Pizzakő mérete 33x33 cm.
Mérete 80x40x73
Doboz mérete: 50x35x75 cm.
Súlya 18,1 kg.
Anyaga szálcsiszolt 430 rozsdamentes acél.
Fogyasztása 5 kWh.
Üzemanyaga fa, szén, gáz.
Üzemanyag fogyasztása 1,5 kg 10 pizzához.