• Üres a kosara!

5 kg-os tölthető gázpalack


Bruttó 15.900Ft

  • Kód: 9076

Oszd meg mással is

Tölthető acél gázpalack normál magyarországi gázcsatlakozóval.

Ez a kisméretű acélpalack remekül használható olyan helyeken ahova a normál háztartási gázpalack nem fér el vagy túl nehéz. A kempingezésen kívül grillsütőhöz, horgászathoz, vadászathoz.

A csatlakozója ugyanolyan mint a normál háztartási alupalacknak, így az álatlánosan használt reduktorokat, nyomáscsökkentőket, vagy a tömlővéges csatlakozót lehet rá csatlakoztatni, gászivárgás nélkül.

A palack tetején elzárószelep, és túlnyomásvédő biztonsági szelep is található.

A csatlakozó menetre való elzárósapka biztosítja, hogy használaton kívül ne jöhessen gáz a palackból valamint véd az esetleges piszkolódástól.

A felső védőkupak biztosítja, hogy szállítás közben véletlenül se nyílhasson ki a gázszelep.

Cseppfolyós probán és bután gázzal tölthető.

 

Üresen szállítjuk! Töltött palackot sajnos tilos szállíttatni a futárszolgálattal és a Posta sem vállalja. A kemping gázpalackok töltését gázcseretelepeken végzik.

 

Súlya üresen 5,5 kg

Magasság: 48 cm

Átmérő: 23 cm

 

Lakókocsikban általában a német típusú kemping gázpalackok használatosak melyeknek más a reduktor tömítése, ezért oda a "lakókocsi gázpalack" való, melyet szintén megtalál webáruházunkban.

 

A termék súlya és formája sajnos nem alkalmas összecsomagolásra más termékekkel, ezért csak külön csomagként és így plusz szállítási költséggel tudjuk elküldeni. Ha más terméket vagy ebből több darabot is szeretne vásárolni, kérjük, hogy egyeztessünk telefonon  a lehetőségekről.