• Üres a kosara!

Sevylor Caravelle KK 85 csónak


Bruttó 29.900Ft 39.900Ft

Akció vége: Határozatlan ideig
  • Kód: 2000009551

Oszd meg mással is

 

Több légkamra a biztonságért és a stabilitásért. Minden Sevylor Caravelle csónak légkamrái tartós PVC-vel vannak megerősítve. A csónak I-Beam alja további védelmet nyújt.

  1. Főlégkamra
  2. Biztonsági légkamra
  3. Stabil alj
  4. Kiváló minőségű PVC anyag

 

Boston szelep

A Boston szelep egy kétirányú szelep, mivel a levegőt tartja a csőben, a visszazáró fedél megakadályozza a levegő kiszivárgását a pumpa eltávolításakor. A leeresztéshez a teljes szelepet ki kell csavarni. A felfújáshoz csavarja le a felső sapkát. A légkontrollnak köszönhetően a felfújás és leeresztés gyors és egyszerű.

 

Sevytest, optimális levegőtartalom

Beépített Sevytest nyomásmérővel van ellátva a Caravelle csónak a pontos felfújás érdekében. A piros sáv jelzi, ha levegőt kell hozzáadni, csökkenteni kell, ha a sáv a zöld területen van, így a légnyomás mindig megfelelő.

Kiárusítás. Kifutó termék.

 

 

4 légkamrával ellátott felfújható PVC csónak 2 felnőtt és 1 gyerek számára családi vakációra, kirándulásokra horgászatkor egyaránt. Fogantyú segít a szállításban. Boston biztonsági szeleppel, mely megkönnyíti a felfújást és leeresztést. Stabil, mégis könnyű csónak. A beépített Sevytest segítségével könnyedén állíthatja be az optimális légnyomást. Az evező és a csónakmotor nem tartozéka a Caravelle K 85 csónaknak,  külön rendelhető.

Praktikus hordátskával és javítókészlettel szállítjuk!

Jellemzői:
Maximális terhelése maximum két felnőtt és egy gyerek, maximum 250 kg.
ISO 6185-1 Szabvány.
Csomagmérete 57,5x35,5x13,5 cm.
Súlya 7,1 kg.