• Üres a kosara!

Campingaz Powerbox Plus 36L hűtőbox


Bruttó 47.900Ft

  • Kód: 2000024957

Oszd meg mással is

 

 

A videón megtekintheti a Campingaz Powerbox Plus 36L hűtőbox bemutatását.

 

 

 

Vastag, prémium PU szigetelés

Az új modellek a fedélen (Icetime Plus Extreme & Powerbox Plus) és az alaplemezen fokozott szigetelést és az oldalak szigetelésének csökkentését eredményezik, ami kisebb külső méreteket eredményez, mégis megtartva a belső kapacitást és a teljesítményt.

A piacon elérhető legmagasabb minőségű szigetelőanyagot poliuretánt használja a Campingaz.

Antimikrobiális bélés - ellenáll a szagnak, a penésznek és a penésznek

 

Az antimikrobiális adalékanyag van a hűtőbox anyagában, és nincs veszélye annak, hogy lemosódik. Nagyon erős, és idővel sem gyengül a hatása. Az antimikrobiális gát biztosítja, hogy a termék ellenáll a penész és a penészgomba növekedésének, és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

Teljesen biztonságos. Az antimikrobiális anyag hatóanyagát például a korpás samponokban és mesterséges élelmiszer-adalékokban is alkalmazzák. A fogyasztók naponta érintkezésbe kerülnek az anyaggal, lenyelés esetén kellemetlen mellékhatások nélkül megemésztik. Az antimikrobiális felület környezetbarát.

 

 

 

Zárva és lezárva

A hűtő a fedélen lévő szegély tökéletesen záródik a tömítéshez. Kattintási és zárolási rendszerünk megnyugtató „kattanás” hangot hallat, mikor bezárja a fedelet, így tudja, hogy a hűtő szilárdan lezárt!

 

 

 

Csuklós fedél és széles fedélnyílás

A csuklós fedelek illeszkednek a hűtőládába, míg a bail-style fogantyú tökéletesen mögé simul. A hűtő a tetején szélesre nyílik, hogy az élelmiszer elhelyezése gyors és egyszerű legyen. A fedél tökéletes szögben van kialakítva, így a hűtő nem fog felborulni sem üres, sem teli állapotban.

30%-kal több prémium szigeteléssel ellátott a Campingaz Powerbox Plus 36L elektromos hűtőtáska, mint a Powerbox előd. Ideális társa Önnek és családjának kiránduláskor, piknikezéskor, nyaraláskor egyaránt. Az új és korszerű, erős és vastag polipropilénből kialakított hűtőláda még órákig hűvös marad akkor is, ha kihúzza a szivargyújtócsatlakozóból A modern ventilátor csendes, legfeljebb 39 dB-t bocsát ki, így éjszaka is bátran működtetheti anélkül, hogy a zaj felébresztené. Antimikrobiális bélése ellenáll a szagnak és a penésznek.
Az ételt és az italt hidegen tartja, kis asztalként is használható. A környezeti hőmérsékletéhez képest maximum 20 fokot hűt. Köszönhetően a beépített hűtési rendszernek, az elektromos hűtőtáskák hosszabb, kiváló teljesítményt nyújtanak üdüléskor. Működtethető 12 V gépjármű szivargyújtóról és 230 V-os hálózatról egyaránt (a szükséges 230 V-os adapter külön megvásárolható, nem tartozéka a hűtőtáskának). A gondosan tervezett termoelektromos hűtőtáskák kényelmesen elférnek autójában – helytakarékos kialakítással rendelkeznek, amely tökéletesen illeszkedik az ülésre, míg az egy-kezes fedél rendszer gyors hozzáférést biztosít. Jégakkuk segítségével fokozható a hűtőhatás (nem tartozék). 12 V csatlakozó kábel hossza: 2 m. Fedél használható asztalként. Minőségi poliuretán hab szigetelés. Szénkefe nélküli motor és energia kontroll.

Jellemzői:
Lekerekített forma a modern megjelenésért és az élelmiszer könnyebb elhelyezéséért, valamint a legnagyobb hűtési teljesítményért.
A fedél szilárdan rögzíthető.
Zajcsökkentett ventilátor.
Zárható fedél a „click” feliratnál.
Szag-, penész- és folt ellenálló antimicrobal bélés.
Kapacitása 36 liter.
Befogadó képessége 10x1,5 L palack függőlegesen.
Hűtési teljesítménye 22°C (külső hőmérséklettől függően).
Szorosan záródó fedél, amely „szorul”.
Oldalsó fogantyúk a könnyű szállításért.
Külső mérete 55x35x41(magaság) cm.
Súlya 4,8 kg.


230 V-os hálózatba adapteren keresztül, ami külön megvásárolható.