• Üres a kosara!

Sevylor Fish Hunter FH250 csónak


Bruttó 50.900Ft

  • Kód: 2000014704

Oszd meg mással is

 

Fish Hunter – Több légkamra a biztonság és a stabilitás érdekében

Minden Sevylor Fish Hunter csónak összesen 6 légkamrával és megerősített PVC-vel rendelkezik, a nagyobb biztonság érdekében. A szokásos főkamrák mellett a kiegészítő, biztonsági és oldalsó kamrák további védelmet nyújtanak. 

 

1. Főkamra
2. Biztonsági kamra
3. Kettős kamrapadló
4. Oldalsó kamrák
5. Nagy teherbírású PVC

 

Boston szelep

A Boston szelep egy kétirányú szelep, mivel a levegőt tartja a csőben, a visszazáró fedél megakadályozza a levegő kiszivárgását a pumpa eltávolításakor. A leeresztéshez a teljes szelepet ki kell csavarni. A felfújáshoz csavarja le a felső sapkát. A légkontrollnak köszönhetően a felfújás és leeresztés gyors és egyszerű.

 

Sevytest, optimális levegőtartalom

Beépített Sevytest nyomásmérővel van ellátva a Caravelle csónak a pontos felfújás érdekében. A piros sáv jelzi, ha levegőt kell hozzáadni, csökkenteni kell, ha a sáv a zöld területen van, így a légnyomás mindig megfelelő.

 

Sokoldalú, két személyes csónak erős PVC-ből, ideális horgászatra. 1 fő kamra és 1 biztonsági kamra boston szeleppel, 2 oldalsó kamra, felfújható padló - 2 kamra. 2 tartó a horgászbotnak, 2 evező gyűrű, 1 zseb a kellékeknek, zsinór a csónak körül, felfújható ülőke. SBM 18-as motor felszerelhető, tartókonzol hozzáadásával benzin motor is. Méret: 232x119 cm, Csomagolás mérete 61x36x22 cm, teherbírása 220 kg, súlya 8,3 kg.

Csomagolás tartalmaz javítókészletet is.