• Üres a kosara!

Sevylor Tahiti Plus kajak


Bruttó 98.900Ft

  • Kód: 205516

Oszd meg mással is

 

BPS hátizsákrendszer - hihetetlen hordozhatóság

A kajak leeresztése után tekerje fel a kajakot, majd a hevederek segítségével egyszerűen hátizsákká alakíthatja. Könnyen szállítható, nem kell külön hordtáskával bajlódni.

  • Nyissa ki a hevedereket és gördítse fel a kajakot
  • Tekerje a fekete hevedereket a kajak köré. Helyezze át a fekete hevedereket a fekete gyűrűkbe és húzza meg. Helyezze át a szürke hevedereket a fekete gyűrűkbe, és állítsa be a vállszíjakat kívánt módon
  • Kényelmesen hordozza a kajakot hátizsákként vagy hordtáskaként

 

Boston szelep

A Boston szelep egy kétirányú szelep, mivel a levegőt tartja a csőben, a visszazáró fedél megakadályozza a levegő kiszivárgását a pumpa eltávolításakor. A leeresztéshez a teljes szelepet ki kell csavarni. A felfújáshoz csavarja le a felső sapkát. A légkontrollnak köszönhetően a felfújás és leeresztés gyors és egyszerű.

 

Sevytest, optimális levegőtartalom

Beépített Sevytest nyomásmérővel van ellátva a Caravelle csónak a pontos felfújás érdekében. A piros sáv jelzi, ha levegőt kell hozzáadni, csökkenteni kell, ha a sáv a zöld területen van, így a légnyomás mindig megfelelő.

Tavakra és csendes folyókra ajánlott kényelmes kajak két felnőtt és egy gyerek számára. A teljes kikapcsolódást az egyszerű Boston szeleppel, nagyon kényelmes üllőkékkel és háttámlákkal biztosíja. Anyaga ellenálló PVC.  A BPS hátizsákrendszernek köszönhetően hihetetlenül egyszerű a szállítása. A beépített Sevytest segítségére van az optimális levegőmennyiség beállításában.

Jellemzői:
BPS hátizsákrendszer, ROLL & PACK.
Boston szelep.
Sevytest.
Mérete: 363x88 cm.
Csomagolási mérete: 61x23x41 cm.
Súlya: 11,3 kg. Teherbírása: 200 kg.