• Üres a kosara!

Hálózsák RIGA 0°C


Bruttó 10.490Ft

  • Kód: 13403

Oszd meg mással is
"

A Riga takaró hálózsák 230 x 80 cm-es hálózsák, sokrétű használhatósággal és magas fokú kényelemmel.

Ideális természetjáráshoz, csónakázáshoz vagy túrázáshoz. Sokoldalúsága miatt pokróc helyettesítésére is alkalmas, például kempingben, lakókocsiban, nyaralóban.

Azonban széles körben elterjedt, mint könnyen hordozható hálózsák, amit a hálózsákja biztosít. kis méretek, mindössze 22 x 38 cm-es csomagban. A Riga hálózsák három réteggel van felszerelve, külső anyaga poliészter taft 220T Rip-Stop felületkezeléssel, aminek köszönhetően az anyagon lévő repedések nem nőnek tovább. A következő réteg a belső, kényelmes selyemre emlékeztet és 170T poliészterből készült. Az utolsó réteg egy 300g/m2 tömegű poliészter szál szigetelő réteg.

A hálózsákokat elsősorban a hőmérsékleti határaik alapján választjuk, ahol a komfort azt a hőmérsékletet jelenti, amelyen jól érezzük magunkat, a határ a hőmérséklet aminél még melegünk lesz, és nem utolsósorban ott van az extrém hőmérséklet, ami a maximálisan elviselhető hőmérsékletet jelzi.

A Riga hálózsák hőmérsékleti határait ld. asztal alatt. Az egyes hálózsákok határértékei mindig a termék címkéjén vannak feltüntetve.

Műszaki adatok
méretek230 x 80 cm
csomag méretei38 x 22 cm
súly1,68 kg
hőmérsékleti határ (Kényelem)10°C
hőmérsékleti határ (Limit)5°C
hőmérsékleti határ (Extrém)0°C
"