• Üres a kosara!

Campingaz 3 Series Woody LX gázgrill


Bruttó 156.900Ft

  • Kód: 2000015632

Oszd meg mással is

Tekinse meg 3D nézetben.

Az egérrel körbeforgathatja a legalsó ikonnal teljes képernyős nézetben láthatja.

 

 

A videóban bemutatásra kerül a Campingaz 3 Series Woody LX gázgrill.

 

 

A Culinary Modular System segítségével készíthet pizzát, grillcsirkét, paella-t vagy süthet WOK sütőben is. A világ minden tájáról származó ízeket, ételeket varázsolhat kertjébe. Ennek megkönnyítése érdekében egyszerűen cserélje ki az öntöttvas rács központi részét és helyezze be a megfelelő sütőeszközt: Paella tál, WOK, Pizza kő vagy akár grillcsirkesütő, melynél a szaftban párolhatja a köretet.

 

 

250°C fölötti hőmérsékletet érhet el, így a grill hatékonyabban használható. A vezérlőgombok lehetővé teszik, hogy eldönthesse, hol szeretne igazán forró felületet használni, és hol van kevesebb hőre szüksége.

 

 

A Campingaz barbecue tisztítása soha nem volt könnyebb, mint a szabadalmaztatott Campingaz InstaClean® rendszerrel. 

Élvezze a több szabadidőt, töltse szórakozással a családdal és a barátaival. Nem kell órákat súrolással töltenie, időt takaríthat meg a grillezés után egy kellemes grillparti után.  A méretek úgy vannak kialakítva, hogy egy standard mosogatógéphez illeszkedjenek.

Stainless Steel Burner System

Az új, erős és tartós rozsdamentes acélcsövek élvezetes BBQ élményt nyújtanak!
Élje át a nagyszerű grillezési élményt az intelligens égőrendszerrel, melyet kifejezetten a különböző húsok és zöldségek sütésére képeztek ki. 

A közvetlen grillezés kezdetétől a sütés végéig a közvetett hő felhasználásával az égő sokoldalú felhasználást tesz lehetővé:
• Egyenletes hőelosztás a sütőfelületen
• Erőteljes hő a közvetlen grillezéshez
• Állítható hő még alacsony hőmérsékletekre is, ideális közvetett főzéshez
• A tartós anyagok hosszú élettartamot biztosítanak az égők számára

A járvány miatti gyárleállások következtében ideiglenes készlethiány lépett fel.

Köszönjük megértésüket!

Kiválóan alkalmas ízletes ételek széles skálájának elkészítésére. A grill három, egymástól függetlenül állítható, rozsdamentes acélból készült égővel rendelkezik, amelyek erőteljes és egyenletes hőt nyújtanak a tökéletesen grillezett ételekhez.
A nagy, zománcozott sütőfelület megkönnyíti a sütést, míg a praktikusan összecsukható oldalsó asztalok ideálisak az edények és ételízesítők tárolására.
A Culinary Modular System lehetővé teszi, hogy Wok ételeket, paella-t, grillcsirkét vagy pizzát süssön. A kocsi nagy kerekeinek köszönhetően a mozgatása kényelmes, míg a Campingaz InstaClean ™ rendszerének köszönhetően a barbecue tisztítása egyszerű.

 

Hogyan működik a Stainless Steel Burner System?
• A speciálisan kialakított égők V-alakú lángokat hoznak létre, amelyek a sütőrács felé irányulnak, és egyenletesen elosztják a hőt a sütőfelületen
• A csöves égők úgy állíthatók be, hogy kisebb lángokat hozzanak létre, amelyek tökéletesen alkalmasak arra, hogy alacsony hőt biztosítsanak a közvetett (indirekt) grillezéshez
• Az újonnan kialakított égő sátor védett szellőzőnyílásokkal támogatja a hő egyenletes eloszlását és megakadályozza a begyulladást

Élvezze a szabadtéri sütést és étkezést családjával, barátaival!

Jellemzői:
Sütőfelülete 2800 cm²
Öntöttvas rács és vaslap
Campingaz Culinary Modular System-mel kompatibilis.
Égők száma 3.
Teljesítménye 9,6 kW.
Gázfogyasztása 698g/h.
Két oldalsó tároló polc.
Kerekek száma 2.
Mérete 124,5x64,2x110,6 cm.

 

Figyelem!
Egyes webáruházak olyan grillsütőket kínálnak (ugyanezzel a típusnévvel), melyek nem a magyarországi piacra és nem itteni használatra készültek. A garanciális ügyön túl az is probléma, hogy azokank a készüléknek eltérő az üzemi gáznyomása, eltérő a cső csatlakozása, és a hozzá adott nyomáscsökkentőt sem lehet a hazai gázpalackokhoz csatlakoztatni. Így azokat grillsütőket nem lehetséges a biztonságosan használatba venni. A használhatóság csak valamilyen átalakítással valósítható meg, ami már eltér a gyári kialakítástól.

Mivel cégünk a Campingaz hazai disztribútora, természetesen a Magyarországon használt szabványok szerinti grillsütőket forgalmazunk, és a garanciális problémákat is mi oldjuk meg. A nyomáscsökkentő-gázpalack csatlakozása a gázpalacktól függ, de minden variációt megoldunk. Egyeztessünk, hogy Önnek melyik lehetőség az ideális!

 

A gázgrill nem tartalmazza a reduktor szettet, mivel a reduktor csatlakozás attól függően változhat, hogy milyen gázpalackkal fogják használni a gázsütőt. Szívesen segítünk a választásban. Hívjon!

 

A futárszolgálatok 40 kg fölött nem szállítanak csomagot. Egyedi raklapos szállítást tudunk rendelni melynek ára 15.000 Ft.
Ezért javasoljuk a személyes átvételt. A doboz bármelyik 5 ajtós személyautóban elfér, csak a lépcsőshátúakkal lehet gond.
Kérjük, érdeklődjön telefonon.

Járványügyi eljárásmenet a személyes átvételhez!
Tekintettel a járványhelyzet által megkövetelt óvintézkedésekre a személyes átvétel lehetőségét kizárólag a 40 kg feletti grillsütők átvételére korlátozzuk.
A biztonság érdekében a készpénzforgalmat is felfüggesztettük, így a grillsütők átvétele jelenleg csak átutalással lehetséges.

A vásárlás menete a következő:
A grillsütőt és a szükséges tartozékokat tegye be a kosárba és rendelje meg webáruházunkban.
A megrendelés végén válassza a "Grillsütő személyes átvétele Törökbálinton"
A megrendelése után felhívjuk egyeztetünk és küldünk egy visszaigazolást, mely alapján elutalhatja a vételárat (mobil applikációval akár itt a helyszínen is megteheti, csak akkor lehet, hogy kicsit várnia kell.)
Az átvétel időpontját egyeztetjük telefonon (Önhöz igazodunk)
A grillsütőt és a tartozékokat a megbeszélt időpontra kikészítjük az udvarra, Ön betolat és betesszük az autójába.
Kesztyűben dolgozunk és garantált, hogy a termékekhez előtte 5 napon belül senki sem nyúlt.
Papíralapó átvételi elismervény aláírása helyett fényképen rögzítjük az átvételt.
Vásárlóink biztonsága fontos nekünk is.