• Üres a kosara!

Cooler The Office Messenger bag 17L


Bruttó 6.490Ft

  • Kód: 2000036892

Oszd meg mással is

Antimikrobiális bélés - ellenáll a szagnak, a penésznek és a penésznek

 

Az antimikrobiális adalékanyag van a hűtőbox anyagában, és nincs veszélye annak, hogy lemosódik. Nagyon erős, és idővel sem gyengül a hatása. Az antimikrobiális gát biztosítja, hogy a termék ellenáll a penész és a penészgomba növekedésének, és megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását.

 

Teljesen biztonságos. Az antimikrobiális anyag hatóanyagát például a korpás samponokban és mesterséges élelmiszer-adalékokban is alkalmazzák. A fogyasztók naponta érintkezésbe kerülnek az anyaggal, lenyelés esetén kellemetlen mellékhatások nélkül megemésztik. Az antimikrobiális felület környezetbarát.

Kétrekeszes hűtőtáska, egyik rekesz az ételek és italok hűvösentartására, a másik rekesz a laptop tárolására szolgál. A Cooler The Office Messenger bag 17L munkához, kiránduláshoz egyaránt kitűnő választás. Modern formája divatos megjelenést kölcsönöz, miközben bárhová elviheti ebédjét. A hűtőtűska külső anyaga kiváló minőségű poliészter, míg a belső anyagában antimikrobális adalék van, mely teljesen biztonságos, ellenáll a penész-, a gomba- és a szagképződésnek.
Kiegészítői a vállpánt, a teljesen cipzározható felső és a nem szigetelt külső zseb.

Jellemlzői:
Űrtartalma 17 liter.
Szigetelése 6 mm-es EPE zártcellás hab.
7 db 1.5 literes flakon fér el benne.
Szigetelési teljesítménye (+/- 1°C) 12 óra FreezPack kiegészítővel.
Mérete 16x43x33 cm.
Súlya 0,55 kg.