• Üres a kosara!

Kempinglámpák

Kempinglámpák

Zseblámpa LED 300lm KEMPING

Cikkszám: 13149

6.990Ft
"

Kompakt, kempinglámpa rendkívül magas térbeli, 360°-os megvilágítással és hosszú működési idővel az energiatakarékos LED-lámpáknak köszönhetően.

A lámpa nagy fényerejű COB-val van felszerelve. 300 lm-es fényáramú LED, amely a beépített reflektorral kombinálva nagy optikai teljesítményt bocsát ki. A lámpa bárhol használható a természetben, sátorban, de akár a kertben is a tábortűz mellett, stb. Ezen kívül a burkolat levétele és felakasztása után lámpaként is használható, például olvasáshoz.

A világítást a karosszéria elülső részén található kapcsoló kapcsolja teljes, gazdaságos és szakaszos világítási módban.

A házban tárolt 3x LR20 elemmel működik, amely élettartama kb. 3 óra világítás teljes megvilágítású üzemmódban. Az elemeket a csomag nem tartalmazza.

A zseblámpa pontosan plexiből és tartós, részben gumírozott műanyagból készült. Ezenkívül összecsukható fogantyúval van felszerelve a könnyű szállítás vagy felakasztás érdekében, és ellenáll a fröccsenő víznek is.

Műszaki adatok
fényforrásCOB LED
fényáram300 lm
tápegység3x D LR 20 elem (nem tartozék)
akasztó a felfüggesztéshezigen
vízállóigen, IP44
méretek85 x 185 mm
színzöld, fekete
"
"Kompakt, kempinglámpa rendkívül magas térbeli, 360°-os megvilágítással és hosszú működési idővel az energiatakarékos LED-lámpáknak köszönhetően.A lámpa nagy fényerejű COB-val van felszerelve. 300 lm-es fényáramú LED, amely a beépített reflektorral kombinálva nagy optikai teljesítményt bocsát ki. A lámpa bárhol has...
6.990Ft
6.990Ft

Zseblámpa MULTILAMP LED 150lm újratölthető

Cikkszám: 13165

7.890Ft
"

Többfunkciós kemping LED-es zseblámpa összecsukható testtel, Li-Ion akkumulátorral, powerbank funkcióval.

A zseblámpa erős spot 3W-os, 150lm fényáramú LED-del van felszerelve, amely reflektorral és lencsével kombinálva nagy optikai teljesítményt bocsát ki. A lámpa a test középső részének SMD LED-es megvilágításával is fel van szerelve, mely kellemes, nem vakító megvilágítást biztosít, illetve a ház kibontása után praktikus asztali lámpaként is különösen alkalmas

A világítás megoldott a fogantyún található 4 állású kapcsolóval. A világítási módok erős és halvány megvilágítást biztosítanak a lámpa közepén, a kapcsoló elülső állása pedig az elülső LED-et világítja meg.

Az áramellátásról egy 18650-es Li-Ion akkumulátor gondoskodik, melynek kapacitása 1500 mAh. a test. Az akkumulátor a mellékelt USB-kábellel tölthető.

A zseblámpa powerbankként is használható a gumiburkolat alá rejtett szabványos USB-aljzat segítségével. A mellékelt tápkábel powerbank funkcióra is használható, a kábel microUSB, USB-C és Iphone csatlakozóval van felszerelve

80 mm átmérőjű és 155 mm magasságú ház, lehet a fogantyú segítségével kényelmesen hordozható. Ezen kívül a gombbal az elülső rész elengedhető, majd a fogantyúval és a csuklós rögzítéssel az asztali lámpa tetszőleges szöge állítható.

A zseblámpa precízen strapabíró gumírozott műanyagból készült, mely tökéletesen illeszkedik a kézben.

Műszaki adatok
fényforrás3W LED, SMD LED
fényáram150 lm
tápegységLi-Ion 18650 1500 mAh
töltésmicroUSB
Powerbankigen, USB aljzat
tápkábelmicroUSB, USB-C, iPhone
méretek80 x 155 x 120 mm
színfekete-zöld
"
"Többfunkciós kemping LED-es zseblámpa összecsukható testtel, Li-Ion akkumulátorral, powerbank funkcióval.A zseblámpa erős spot 3W-os, 150lm fényáramú LED-del van felszerelve, amely reflektorral és lencsével kombinálva nagy optikai teljesítményt bocsát ki. A lámpa a test középső részének SMD LED-es megvilágításával is fe...
7.890Ft
7.890Ft

Zseblámpa LED 300lm CAMPING TÁVIRÁNYÍTÓ

Cikkszám: 13150

8.890Ft
"

Kempinglámpa sokféle funkcióval és rendkívül magas térbeli, 360°-os megvilágítással, távirányítóval.

A lámpa nagy fényerejű COB LED-del van felszerelve, 300 lm fényárammal , nagy optikai teljesítményt sugározva klasszikus fehér fénnyel és egyben világos pirossal. Ezen kívül van egy kis kézi lámpa nagy teljesítményű LED-del, 120 lm fényárammal a tárolótérben. A lámpa a természetben bárhol használható, sátorban, de akár a kertben a tábortűznél stb.

A világítást a karosszéria elején található kapcsoló kapcsolja fehér módban, teljes és gazdaságos fény és piros, teljes és szakaszos világítás. A csomag tartalmaz egy távirányítót a zseblámpával együtt, az egyes üzemmódok lehetséges váltásához

A lámpás tápellátása 3x LR20 elemmel a testben tárolva, amely 3 órás világítási időt biztosít teljes fény mód. A kis kézi zseblámpa 3x AAA elemet, a kontroller pedig 2x AAA elemet tartalmaz. Az elemeket a csomag nem tartalmazza.

A zseblámpa precízen tartós és részben gumírozott műanyagból és plexiből készült. Ezenkívül összecsukható fogantyúval van felszerelve a könnyű hordozhatóság vagy felakasztás érdekében, és ellenáll a fröccsenő víznek.

Műszaki adatok
fényforrásCOB LED, LED
fényáram300 lm, 120 lm
távirányítóigen
tápegység3x D LR20 3x AAA 2x AAA elem (nem mellékelve)
horog a felfüggesztéshezigen
vízállóigen , IP44
méretek100 x 210 mm
színzöld, fekete
"
"Kempinglámpa sokféle funkcióval és rendkívül magas térbeli, 360°-os megvilágítással, távirányítóval.A lámpa nagy fényerejű COB LED-del van felszerelve, 300 lm fényárammal , nagy optikai teljesítményt sugározva klasszikus fehér fénnyel és egyben világos pirossal. Ezen kívül van egy kis kézi lámpa nagy teljesítményű...
8.890Ft
8.890Ft

Zseblámpa süllyesztett LED 20 / 60lm újratölthető

Cikkszám: 13151

5.790Ft
"

Kemping LED zseblámpa behúzható testtel, Li-Ion akkumulátorral és napelemmel.

A zseblámpa 20 lm fényáramú spot LED-del van felszerelve, amely reflektorral és az üveglencse nagy optikai teljesítményt bocsát ki. A lámpa 6x 60lm fényáramú LED-es rejtett világítással is fel van szerelve, ami a tolótestben rejtve kellemes vakításmentes megvilágítást biztosít.

A fényszóró világítását a kapcsolón a kapcsolóval kapcsoljuk a ház és a lámpatest oldalán.

Az áramellátást egy 18650-es Li-Ion akkumulátor biztosítja, amelynek kapacitása 1200 mAh a testben tárolva. Az akkumulátor a mellékelt USB-kábellel tölthető. A zseblámpa töltése fényben is történik a készülék tetején található napelem segítségével.

Ezenkívül a zseblámpa a készülék oldalán található szabványos USB-aljzat segítségével powerbankként is használható.

A 90 mm átmérőjű és 135 mm magas karosszéria a dönthető fogantyúval kényelmesen szállítható.

Műszaki adatok
fényforrás1x LED, 6x LED
fényáram20lm , 60lm
világítási időkörülbelül 2,5 óra
tápegységLi-Ion 18650 1200 mAh
töltésmicroUSB, napelem
méretek90 x 135 mm
színfekete
"
"Kemping LED zseblámpa behúzható testtel, Li-Ion akkumulátorral és napelemmel.A zseblámpa 20 lm fényáramú spot LED-del van felszerelve, amely reflektorral és az üveglencse nagy optikai teljesítményt bocsát ki. A lámpa 6x 60lm fényáramú LED-es rejtett világítással is fel van szerelve, ami a tolótestben rejtve kellemes vakítás...
5.790Ft
5.790Ft

Flashlight COB 560lm MULTI EMBLEM with lighter

Cikkszám: 13154

5.390Ft

Multifunkcionális zseblámpa, öngyújtó és praktikus eszköz egyben.

A zseblámpa több világítási módot kínál, de a fényhőmérséklet is kiválasztható. Az 560 lm maximális fényáramával minden helyzetben elegendő fényerőt biztosít.

A zseblámpa kialakítását úgy tervezték, hogy megfeleljen a sokoldalúság és a könnyű használat követelményeinek. A zseblámpa karabinerrel van ellátva, amelynek köszönhetően övre, kulcsra stb. rögzíthető. Az alsó rész felhajtható állvánnyal van ellátva, mágnessel és síppal. Ha az állványt kihajtjuk, az öngyújtó is láthatóvá válik.

A zseblámpa áramellátása egyszerű és kényelmes a beépített 500 mAh-s akkumulátornak köszönhetően, amely akár 3 óra folyamatos világítást is biztosít. Az akkumulátor egyszerűen, gyorsan és hatékonyan tölthető USB-C kábellel. A teljes feltöltés körülbelül 1 órát vesz igénybe, és a zseblámpa hátulján található villogó diódáknak köszönhetően mindig könnyen láthatja, ha az akkumulátor teljesen feltöltődött.

Akár kalandra, akár kempingezésre indulsz, vagy megbízható világításra van szükséged a mindennapi tevékenységekhez, ez a zseblámpa mindent kínál, amire szükséged van.

 

 

Technikai adatok
Fényforrás COB
Fényáram 380/360 (560) lm
Üzemmódok száma 7x
Üzemidő 2-3 óra
Tápegység 500 mAh akku
Töltés csatlakozó USB-C
Töltési idő kb 1 óra

"

Multifunkcionális zseblámpa, öngyújtó és praktikus eszköz egyben.A zseblámpa több világítási módot kínál, de a fényhőmérséklet is kiválasztható. Az 560 lm maximális fényáramával minden helyzetben elegendő fényerőt biztosít.A zseblámpa kialakítását úgy tervezték, hogy megfeleljen a sokoldalúság és a könnyű has...
5.390Ft
5.390Ft

Flashlight COB 600lm MULTI TRIPOD with stand

Cikkszám: 13153

5.390Ft

Multifunkciós zseblámpa és praktikus eszköz egyben, összecsukható állvánnyal.

A zseblámpa több világítási módot kínál, de a fényhőmérséklet is választható. A 600 lm maximális fényáramával minden helyzetben elegendő fényerőt biztosít.

A zseblámpa úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a sokoldalúság és a könnyű használat követelményeinek. A zseblámpa karabinerrel, övre, vagy kulcsra stb. rögzíthető részekkel van ellátva. Az alsó részen lévő menetet állványra (összecsukható állványra) való felhelyezésre szánták. A zseblámpa bitekkel és univerzális kulccsal is fel van szerelve az alapvető szerelésekhez. A zseblámpa tetején egy palacknyitó és egy vészhelyzeti üvegtörő hegy található, így igazán sokoldalú és hasznos eszközzé válik. A zseblámpa áramellátása egyszerű és kényelmes a beépített 400 mAh-s akkumulátornak köszönhetően, amely 2-3 óra folyamatos világítást biztosít. Az akkumulátor egyszerűen, gyorsan és hatékonyan tölthető USB-C kábellel. Egy teljes feltöltés körülbelül 1 órát vesz igénybe, és a zseblámpa hátulján található villogó diódáknak köszönhetően mindig könnyen láthatja, ha az akkumulátor teljesen feltöltődött.Függetlenül attól, hogy kalandra indul, kempingezik vagy megbízható világításra van szüksége a mindennapi tevékenységekhez, ez a zseblámpa mindent kínál, amire szüksége van.

 

Technikai adatok

Fényforrás: COB

Fényáram: 460/420 (600) lm

Fénymódok száma: 7x

Üzemidő: 2- 3 óra

Tápellátás: 400 mAh akkumulátor

Töltés: USB-C

Töltési idő mindössze kb. 1 óra

 

Multifunkciós zseblámpa és praktikus eszköz egyben, összecsukható állvánnyal. A zseblámpa több világítási módot kínál, de a fényhőmérséklet is választható. A 600 lm maximális fényáramával minden helyzetben elegendő fényerőt biztosít. A zseblámpa úgy lett kialakítva, hogy megfeleljen a sokoldalúság és a könnyű...
5.390Ft
5.390Ft

LED zseblámpa 160+15lm CAMPING

Cikkszám: 13152

2.290Ft

Lámpa kampóval és mágnessel kempingezéshez, például sátorba.

A zseblámpa 160 lm fényerejű COB lámpával és egy 15 lm fényerejű elülső LED-del van felszerelve. Mindkét lámpa reflektorral van felszerelve a maximális energialeadás érdekében.

A sokféle felhasználás érdekében a lámpa egy összecsukható kampóval és egy erős mágnessel van felszerelve a hátoldalon.

Az áramellátásról három AAA elem gondoskodik, amelyek a test alsó részén találhatók. Az elemek 8-12 órát bírnak. Az elemeket a csomag nem tartalmazza.

Műszaki adatok
fényforrás COB / 4x LED
fényáram 160/15 lm
tápegység 3 x 1,5 V AAA elem (nem tartozék)
méretek 58 x 95 x 33 mm

 

Lámpa kampóval és mágnessel kempingezéshez, például sátorba. A zseblámpa 160 lm fényerejű COB lámpával és egy 15 lm fényerejű elülső LED-del van felszerelve. Mindkét lámpa reflektorral van felszerelve a maximális energialeadás érdekében. A sokféle felhasználás érdekében a lámpa egy összecsukható kampóval és egy e...
2.290Ft
2.290Ft

Zseblámpa LED 120lm zseblámpa

Cikkszám: 13163

3.390Ft

Pici zseblámpa két fényforrással és USB-kábelen keresztül újratöltési lehetőséggel.

A zseblámpa egy nagy fényerejű CREE XP-E LED-del van felszerelve, amely 120 lumen fényerejű és 6500K színhőmérsékletű, további világításként a zseblámpa oldalán egy COB LED található. Az elülső oldalon lévő lámpa reflektorral van ellátva a kibocsátott fénysugár nagy optikai teljesítménye érdekében.

A zseblámpa három világítási módot kínál: teljes izzás, alacsony teljesítményű izzás és COB oldalvilágítás. Az üzemmódok között a zseblámpa hátulján található gombbal lehet váltani.

A tápellátásról egy 14500 (400mAh) Li-Ion akkumulátor gondoskodik, amely a lámpa testébe van beépítve. A töltés a mellékelt micro USB kábellel történik, a teljes feltöltési idő 2 óra.

A zseblámpa precízen megmunkált alumíniumötvözetből készült, tökéletesen illeszkedik a kézbe, és kis méretével tűnik ki. A zseblámpa teste hátulján egy praktikus kézi hurokkal van kiegészítve.

Technikai adatok
fényforrás CREE XP-E LED
fényáram 120 lm
oldali világítás COB LED
teljesítmény Li-Ion 14500 3, 7V 400 mAh
töltés mikro USB
anyag alumínium (ALU)
méretek 21 x 85 mm
szín fekete

"

Pici zseblámpa két fényforrással és USB-kábelen keresztül újratöltési lehetőséggel. A zseblámpa egy nagy fényerejű CREE XP-E LED-del van felszerelve, amely 120 lumen fényerejű és 6500K színhőmérsékletű, további világításként a zseblámpa oldalán egy COB LED található. Az elülső oldalon lévő lámpa reflektorral va...
3.390Ft
3.390Ft

Zseblámpa LED 120lm ZOOM újratölthető SILVER

Cikkszám: 13164

3.390Ft

Kisméretű zseblámpa ZOOM funkcióval és USB kábel töltéssel.
A zseblámpa nagy fényerejű CREE XP-E LED-del van felszerelve, melynek fényereje 120 lumen, színhőmérséklete 6500 K.
Reflektorral van felszerelve, amely üveglencsével kombinálva nagy optikai teljesítményt bocsát ki, valamint ZOOM funkcióval is rendelkezik, ahol a kibocsátott fénysugár folyamatosan állítható a lámpafej meghosszabbításával. A lámpa három világítási módot kínál: teljes fényt, energiatakarékos fényt és villogást. Az üzemmódok a zseblámpa hátulján található gombok között válthatók.  Az áramellátást a vázba épített 14500-as (400mAh) Li-Ion akkumulátor biztosítja. A töltést a mellékelt micro USB kábellel oldják meg, ahol a teljes feltöltési idő 2 óra.  A zseblámpa precíziósan megmunkált alumíniumötvözetből készült, tökéletesen illeszkedik a kézbe, és kis méreteivel is kitűnik. A lámpatestet egy praktikus kézszíj egészíti ki hátul.  </p> <table> <tbody> <tr> <th colspan="2"> Műszaki adatok </th> </tr> <tr><td> fényforrás </td> <td> CREE XP-E LED </td> </tr> <tr> <td> fényáram </td> <td> 120 lm </td> </tr> <tr> <td> tápegység </td> <td> Li-Ion 14500 3,7 V 400 mAh</td> </tr> <tr><td>töltés </td>      <td> micro USB </td> </tr> <tr> <td> funkció ZOOM </td> <td> igen </td> </tr> <tr> <td> anyaga </td> <td> alumínium (ALU) </td> </tr> <tr> <td> méretek </td> <td> 21 x 85 mm </td> </tr> <tr> <td> szín </td> <td> ezüstszürke </td> </tr> </tbody> </table> 

Kisméretű zseblámpa ZOOM funkcióval és USB kábel töltéssel.A zseblámpa nagy fényerejű CREE XP-E LED-del van felszerelve, melynek fényereje 120 lumen, színhőmérséklete 6500 K. Reflektorral van felszerelve, amely üveglencsével kombinálva nagy optikai teljesítményt bocsát ki, valamint ZOOM funkcióval is rendelkezik, ahol a kiboc...
3.390Ft
3.390Ft

Zseblámpa LED 150lm ZOOM 3funkciós

Cikkszám: 13162

2.590Ft
"

Klasszikus zseblámpa hurokkal és csíptetővel az öv mögé akasztáshoz

A zseblámpa nagy fényerejű, 150 lm fényerejű CREE XP-E LED-del és fém reflektorral rendelkezik, amely üveglencsével kombinálva nagy optikai teljesítményt bocsát ki. Ezenkívül a zseblámpa ZOOM funkcióval is rendelkezik, ahol a kibocsátott fénysugár a lámpafejen lévő gyűrű elforgatásával folyamatosan állítható.

A zseblámpa három világítási módot kínál: teljes fény, energiatakarékos fény és villogó. A gomb enyhe megnyomásával válthat az egyes üzemmódok között.

A zseblámpa végén található csavaros kupak alatt a házban elhelyezett három AAA elem biztosítja az áramellátást, és akár 3 órát is kínál teljes fényű üzemmódban . Az elemeket a csomag nem tartalmazza.

A zseblámpa precízen megmunkált alumíniumötvözetből készült, tökéletesen illeszkedik a kézbe, és kiemelkedik zöld fémes színével. A használt O-gyűrűknek köszönhetően vízálló - IP44 (fröccsenő víz, páratartalom, időjárási viszonyok)

Műszaki adatok
fényforrásCREE XP-E LED 3W
fényáram150 lm
tápegység3x 1,5 V AAA elem (nem tartozék)
ZOOM funkcióigen
anyagalumínium (ALU)
vízállóigen, IP44
méretek35 x 134 mm
színfekete
"
"Klasszikus zseblámpa hurokkal és csíptetővel az öv mögé akasztáshozA zseblámpa nagy fényerejű, 150 lm fényerejű CREE XP-E LED-del és fém reflektorral rendelkezik, amely üveglencsével kombinálva nagy optikai teljesítményt bocsát ki. Ezenkívül a zseblámpa ZOOM funkcióval is rendelkezik, ahol a kibocsátott fénysugár a lám...
2.590Ft
2.590Ft

Zseblámpa LED 50lm ZOOM

Cikkszám: 13160

1.890Ft
"

Zseblámpa zoom funkcióval, a kézre akasztható hurokkal.

A zseblámpa 50 lm fényerejű LED-del és reflektorral van felszerelve, amely üveglencsével kombinálva nagy optikai teljesítményt biztosít.

A kibocsátott fénysugár az elülső tag meghosszabbításával folyamatosan állítható, a ZOOM funkció így jelentősen növeli a fényerőt.

Az áramellátásról három AAA elem gondoskodik, amelyek a zseblámpa végén található csavaros kupak alatt találhatók, és 8-12 órán keresztül működnek. Az elemeket a csomag nem tartalmazza.

A zseblámpa úgy van kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjen a kézbe.

Műszaki adatok
fényforrásLED 1W
fényáram50 lm
tápegység3 x 1,5 V AAA elem (nem tartozék)
ZOOM funkcióigen
méretek32 x 105 mm
"
"Zseblámpa zoom funkcióval, a kézre akasztható hurokkal.A zseblámpa 50 lm fényerejű LED-del és reflektorral van felszerelve, amely üveglencsével kombinálva nagy optikai teljesítményt biztosít.A kibocsátott fénysugár az elülső tag meghosszabbításával folyamatosan állítható, a ZOOM funkció így jelentősen növeli a fényer...
1.890Ft
1.890Ft

LED világítás FLAME napelemes VÍZÁLLÓ

Cikkszám: 13169

11.890Ft
"

Vízálló LED-es világítás napelemes újratöltéssel integrált NiMH akkumulátorral.

A LED-es világítás használható belső világításként, kerti világításként, pavilonokban és a vízállóságnak köszönhetően úszómedencékben, tavakban stb.

A termék beépített NiMH akkumulátorral van felszerelve, amelyet a nap tölt fel a tetején található napelem segítségével.

A készülék automatikusan világít, ha sötét helyre helyezzük . 3 világítási mód létezik (lángos, normál és lágy).

Műszaki adatok
LED lámpameleg fehér
világítási módokláng, normál, fokozatos
akkumulátorNi-MH 900 mAh 1,2-1,4 V
töltésnapelem 2 V 180 mAh
világítási idő6-8 óra
védelmi fokozatIP68
"
"Vízálló LED-es világítás napelemes újratöltéssel integrált NiMH akkumulátorral.A LED-es világítás használható belső világításként, kerti világításként, pavilonokban és a vízállóságnak köszönhetően úszómedencékben, tavakban stb.A termék beépített NiMH akkumulátorral van felszerelve, amelyet a nap tölt fel a ...
11.890Ft
11.890Ft

Napelemes töltő 10W, összecsukható

Cikkszám: 13192

17.990Ft
"

A napelemes töltő mobiltelefonok és egyéb kisebb elektronikai cikkek töltésére alkalmas. Ideális kirándulásokhoz, piknikekhez és kempingezéshez.

A 44 x 16,5 cm-es készlet négy panelből (monocellából) áll, amelyek hatásfoka 19,5%, energiafogyasztása akár 10 W.

Mindössze annyit kell tennie, hogy széthajtja a panelkészletet, és napfényre helyezi, vagy a mellékelt karabinerekkel felakasztja őket például egy hátizsákra, és csatlakoztatja a panel töltőmodulját a töltendő eszközhöz. az USB-kábelt (nem része a csomagnak).

Tárolás céljából az eszköz összecsukható és rögzíthető hevederekkel, amelyek mérete 11 x 18,5 x 3 cm.

Műszaki adatok
napelemmonocella
hatékonyság19,5%
töltésUSB-kábel (nem tartozék)
teljesítmény10 W
méretek44 x 16,5 cm
"
"A napelemes töltő mobiltelefonok és egyéb kisebb elektronikai cikkek töltésére alkalmas. Ideális kirándulásokhoz, piknikekhez és kempingezéshez.A 44 x 16,5 cm-es készlet négy panelből (monocellából) áll, amelyek hatásfoka 19,5%, energiafogyasztása akár 10 W.Mindössze annyit kell tennie, hogy széthajtja a panelkészletet, és...
17.990Ft
17.990Ft