Hősugárzó gázfőző és grill


Bruttó 9.990Ft 11.600Ft

Akció vége: 2019-05-26
  • Kód: 8818_2

Oszd meg mással is

Mikor sátorfűtést választunk mindig nézzük meg milyen palackról üzemel, tehát, hogy mennyibe fog majd kerülni a használata.

Ez a kombi sátorfűtés a legolcsóbb eldobható palackról, a kiszúrható gázpalackról üzemeltethető, és egyeben egy nagyon klassz kemping gázfőző is.

(Nagyobb teljesítményű sátorfűtésként pedig a PB palackra szerelhető hősugárzót ajánljuk).

Ez egy remek kis kompakt készülék. Picike, kevés helyet foglal, könnyű, egyszerű és még jól is néz ki.
Olaszok gyártják, jó is a minősége. A hőmérséklete és így persze a gázfogyasztása is jól állítható.

A hagyományos eldobható palackos gázfőzőkhöz képest a kerámiasugárzó sokkal takarékosabban bánik a gázzal, ugyanakkor erős hőt ad le. Horgász fűtésnek kiváló!
Jól jön a szabadban  üldögélés közben is, mert használható kézmelegítőnek, vagy közel rakva a kempingszékhez jól eső meleget áraszt.
A hőt nem viszi el annyra a szél, mert a kerámialap nem lánggal ég hanem izzik, tehát sugározza a hőt. Persze a tűzveszélyre azért vigyázni kell, mert elég forró tud lenni.
A kerámia sugárzónak köszönhetően eloltani sem tudja  a szél a lángot, merthogy láng az nincs. Tehát gázfőzőként is jobb.

 

Két kiegészítő tartozék van a dobozban.

Edénytartó:
Ezt felpattintva kapunk egy kemping gázfőzőt, amire még nagyobb edényeket is simán rátehetünk. Ez így egy kedvelt kamionos gázfőző a kisgáz.  Remekül lehet rajta a kajákat melegíteni, és főzőcskézni is.

Grillserpenyő:
Az edénytartóra rátéve kapunk egy mini grillsütőt, és lehet sütögetni husit, vagy a köretet, vagy bármit IS. Mivel bordázott így a hússzeletek nem tapadnak le, és még jobban is sülnek.

 

A hősugárzó a jól ismert kiszúrható 190 g-os gázpalackról üzemel.

Gázpatron nincs a dobozban, de külön megrendelhető, amennyi szükséges.

 

Ha viszont egy nagteljesítményű "műnap"ot szeretnél akkor nézd meg a Palackra szerelhető hősugárzót.