• Üres a kosara!

Broil King Sovereign gázgrill sorozat


Broil King Sovereign XL90 gázgrill

Cikkszám: 988883

599.000Ft

A Broil King Sovereign grillsorozatának egyik prominens tagja, ami a teljességre törekszik a kültéri grillezés kiszolgálásának tekintetében. A klasszikus vonalvezetésű erőteljes XL 90 remekül felszerelt és gyakori használatra tervezett gázgrill. Teljes rotisserie szettel, oldalégővel valamint a forradalmi és egyedi Dual-Tube rozsdamentes acél égőkkel érkezik. Tágas és zárható rakodótérrel és két oldalra nyíló polccal rendelkezik, de a grillezők talán még ennél is többre tartják a négy nagy teljesítményű égőfejet, amelyek a beépített flow controllnak köszönhetően egyenletes sütést és könnyű hőfokbeállítást tesznek lehetővé. A Sovereign 90-nél méretben és stabilitásban is többet mutató XL a nagy összejövetelek sztárja lehet kiváló alapanyagának és sütési kvalitásainak hála. Az égőfejeknél valamivel gyengébb teljesítményű oldalégő tökéletes a húsokhoz és zöldségekhez társítható szószok, mázak, pácok elkészítésére, míg a kiváló hőtartásáról és hőkontrollról a Linear Flow gondoskodik. Egyszerű begyújtás, első osztályú alapanyagok és sütési feltételek, valamint tartós és tágas szerkezet, ez a Broil King Sovereign XL90.

Tulajdonságai:
Rozsdamentes acél Dual-Tube™ égő rendszer 4 db,
Rozsdamentes acél oldalsó égő,
Rozsdamentes acél hátsó grillező égő,
Porcelán bevonatú melegentartó rács,
Rozsdamentes acél rács,
Rozsdamentes acél Flav-R-Wave™ rendszer (hőelosztó és zsírterelő),
Elektronikus gyújtás,
Deluxe Accu-Temp™ hőmérő,
Rozsdamentes acél kezelőpanel és lerakó rész 2 db,
Stílusos rozsdamentes acél fűszertartó,
Rozsdamentes acél ajtók, zárt tároló,
Teherbíró, fixálható kerekek,
2 év teljes körű garancia + 5 év garancia az égőkre.

Méretei:
Hossza 165 cm,
Szélessége 62 cm,
Magassága 128 cm,
Főzőfelület hossza 83 cm, szélessége 43 cm,
Súlya 93 kg.

2 év teljes körű garancia + 5 év garancia az égőkre!

A Broil King Sovereign grillsorozatának egyik prominens tagja, ami a teljességre törekszik a kültéri grillezés kiszolgálásának tekintetében. A klasszikus vonalvezetésű erőteljes XL 90 remekül felszerelt és gyakori használatra tervezett gázgrill. Teljes rotisserie szettel, oldalégővel valamint a forradalmi és egyedi Dual-Tube ro...
599.000Ft
599.000Ft

Broil King Sovereign 90 gázgrill

Cikkszám: 987983

469.000Ft

A nagyméretű sütőfelülettel, terjedelmes rakodó résszel és jól felszerelt kiegészítő parkkal ellátott grill minden kezdő és profi szakács által megfogalmazott igényt kielégít. Rozsdamentes acél rácsai tartósak és kibírják a legvehemensebb grillezők rohamait is, az előmelegítési rendszere gyors és megbízható, még szeles napokon is remekül teljesít és az alapfelszereltségen kívül a Sovereign 90 egy kiválóan teljesítő rotisserie szettel érkezik. A Broil King Sovereign 90-es gázgrillje egy komplett grillsziget, ami tökéletes társ a szabadtéri sütéshez. A könnyen összeszerelhető grill hatalmas, zárható raktérrel rendelkezik, amelyhez rozsdamentes acélból készített, lenyitható polcok csatlakoznak. A masszív kerekeken guruló gázgrill hatalmas teljesítménnyel bír, megbirkózik a nagyobb húsok és a többfogásos menük elkészítésével is.
A Broil King büszke a konstrukció minőségére és bízik a grill tartósságában, amit mi sem bizonyít jobban, minthogy 5 év garanciát vállal az égőkre, 2 évet az alkatrészekre és a festésre, minden másra pedig örök érvényű garancia vonatkozik.

Tulajdonságai:
Gázüzemű grillsütő,
Elektronikus gyújtó rendszer,
Rozsdamentes acél Dual-Tube™ égő rendszer 3 db,
Rozsdamentes acél Flav-R-Wave™ hőelosztó rendszer,
5,27 kW rozsdamentes acél hátsó grillező égő,
Deluxe Accu-Temp™ hőmérő,
Porcelán bevonatú melegen tartó rács,
3 kW oldalégő serpenyőnek, lábasnak,
Forgó grillnyárs elektromos motorral a nagy sütőtérben,
Minőségi anyaghasználat miatt rendkívül jól tartja a hőt,
Kiváló hőtartó képessége miatt kevésbé szennyeződik,
Kerekei miatt könnyen mozgatható, de rögzíthető is,
Higiénikus rozsdamentes felületek.

Méretei:
Hossza 158 cm,
Szélessége 62 cm,
Magassága,128 cm
Sütőfelület hossza 64 cm, szélessége 43 cm,
Súlya 68 kg.


5 év garancia az égőkre és 2 év garancia az alkatrészekre és a festésre!

A nagyméretű sütőfelülettel, terjedelmes rakodó résszel és jól felszerelt kiegészítő parkkal ellátott grill minden kezdő és profi szakács által megfogalmazott igényt kielégít. Rozsdamentes acél rácsai tartósak és kibírják a legvehemensebb grillezők rohamait is, az előmelegítési rendszere gyors és megbízható, még sz...
469.000Ft
469.000Ft