• Üres a kosara!

Gázlámpák

Gázlámpák

Campingaz Lumogaz Plus gázlámpa

Cikkszám: 204351

7.290Ft

Easy Clic Plus rendszerű szelepes gázpatronnal működő kempinglámpa. Nagyon megbízható és egyszerűen, biztonságosan kezelhető. Az ergonomikus vezérlőgomb lehetővé teszi, hogy können beállítsuk a gázlángot, ezáltal a teljesítménye szabályozható. Üveg lámpabúrával, fém búravédővel és fogantyúval felszerelt gázlámpa. Campingaz CV300 és CV400 szelepes gázpalackkal használható, mely külön rendelhető, nem tartozéka a gázlámpának.
Kiváló útitárs kempingezőknek, túrázóknak, horgászoknak egyaránt, de kellemes, meghitt hangulatot teremt a teraszon is.

Jellemzői:
Teljesítménye 80 W.
Könnyű csatlakozás.
Beépített hordozófül, mely a felakasztást is biztosítja.
Működési ideje CV270 Plus gázpatronon 6 óra.
Működési ideje CV300 Plus gázpatronon 6 óra 20 perc.
Működési ideje CV470 Plus gázpatronon 12 óra.
Súlya 280 g.

Easy Clic Plus rendszerű szelepes gázpatronnal működő kempinglámpa. Nagyon megbízható és egyszerűen, biztonságosan kezelhető. Az ergonomikus vezérlőgomb lehetővé teszi, hogy können beállítsuk a gázlángot, ezáltal a teljesítménye szabályozható. Üveg lámpabúrával, fém búravédővel és fogantyúval felszerelt gázlámp...
7.290Ft
7.290Ft

Gázlámpa forrasztáshoz

Cikkszám: 9339

4.780Ft

Tökéletesen alkalmas grillezéskor faszén begyújtásához, vagy barkácsoláskor különböző lágy forrasztási munkákhoz, előmelegítéshez és vezetékek kiolvasztásához egyaránt.
Ergonomikus kialakításának köszönhetően használata egykezes és könnyű, háza ütésálló műanyag. Használata 190 grammos gázpatronnal történik, mely külön megrendelhető, nem tartozék.

Jellemzői:
Teljesítménye 1,7 kW.
Gázfogyasztása 60 g/h.
Háza ütésálló műanyag.
Színe piros.
Átmérője 105 mm.
Hosszúsága 260 mm.
Magassága 160 mm.
Súlya 0,45 kg.

Tökéletesen alkalmas grillezéskor faszén begyújtásához, vagy barkácsoláskor különböző lágy forrasztási munkákhoz, előmelegítéshez és vezetékek kiolvasztásához egyaránt.Ergonomikus kialakításának köszönhetően használata egykezes és könnyű, háza ütésálló műanyag. Használata 190 grammos gázpatronnal történik...
4.780Ft
4.780Ft

Fémházas gázlámpa forrasztáshoz piezzo gyújtással

Cikkszám: 9336

5.980Ft

Biztonságos és gyors begyújtás. Kényelmes egykezes használatú, pontosan beállítható gázlánggal rendelkező fémházas gázlámpa forrasztáshoz.
Ideális megoldás barkácsolóknak és grillezőknek egyaránt. Nagy segítséget nyújt a különböző lágy forrasztási munkáknál, de használható előmelegítéshez és vezetékek kiolvasztásához, vagy grillszén begyújtásához. 190 grammos gázpatronnal működik, mely külön rendelhető.

Jellemzői:
Teljesítménye 2,25 kW.
Gáztípusa PB-gáz.
Fémház burkolat.
Piezzo gyújtás.
Színe kék.
Működése 190 grammos gázpatronnal (nem tartozék).
Átmérője 140 mm.
Hosszúsága 260 mm.
Magassága 160 mm.
Súlya 0,75 kg.

Biztonságos és gyors begyújtás. Kényelmes egykezes használatú, pontosan beállítható gázlánggal rendelkező fémházas gázlámpa forrasztáshoz.Ideális megoldás barkácsolóknak és grillezőknek egyaránt. Nagy segítséget nyújt a különböző lágy forrasztási munkáknál, de használható előmelegítéshez és vezetékek kiolv...
5.980Ft
5.980Ft