• Üres a kosara!

Sevylor Fish Hunter FH360 csónak


Bruttó 94.590Ft

  • Kód: 2000014706

Oszd meg mással is

 

Fish Hunter – Több légkamra a biztonság és a stabilitás érdekében

Minden Sevylor Fish Hunter csónak összesen 6 légkamrával és megerősített PVC-vel rendelkezik, a nagyobb biztonság érdekében. A szokásos főkamrák mellett a kiegészítő, biztonsági és oldalsó kamrák további védelmet nyújtanak. 

 

1. Főkamra
2. Biztonsági kamra
3. Kettős kamrapadló
4. Oldalsó kamrák
5. Nagy teherbírású PVC

 

Boston szelep

A Boston szelep egy kétirányú szelep, mivel a levegőt tartja a csőben, a visszazáró fedél megakadályozza a levegő kiszivárgását a pumpa eltávolításakor. A leeresztéshez a teljes szelepet ki kell csavarni. A felfújáshoz csavarja le a felső sapkát. A légkontrollnak köszönhetően a felfújás és leeresztés gyors és egyszerű.

 

Sevytest, optimális levegőtartalom

Beépített Sevytest nyomásmérővel van ellátva a Caravelle csónak a pontos felfújás érdekében. A piros sáv jelzi, ha levegőt kell hozzáadni, csökkenteni kell, ha a sáv a zöld területen van, így a légnyomás mindig megfelelő.

Négy személyes csónak, ideális nyaraláshoz, horgászatra, mely erős PVC anyagból  készült. 4 evező gyűrű, 2 zseb a kellékeknek, zsinór a csónak körül,  felfújható ülőke. SBM 18-as motor felszerelhető. A Boston szelepnek köszönhetően könnyű a feljfújás és leeresztés. A beépített Sevytest segít az optimális levegőtartalom beállításában.

Jellemzői:
Anyaga erős PVC.
ISO 6185-1 szabvány.
Mérete 338x137 cm.
Csomagolás mérete 57x50x25 cm.
Teherbírása 400 kg,
Súlya 18,8 kg.