• Üres a kosara!

Campingaz 4 Series Woody LXD gázgrillsütő


Bruttó 169.900Ft

  • Kód: 2000031817

Oszd meg mással is

 

A 3D képet teljes képernyőn is megtekintheti a legalsó ikon segítségével.

A nagy zománcozott öntöttvas főzőfelülettel ez a grillsütő könnyedén gondoskodik a nagyobb társaságkról is. Mind a négy rozsdamentes acél égő külön állítható, eltérő hőmérsékletekre is, hogy minden alkalommal tökéletesen főzött ételeket biztosítson. 

 

Két összecsukható oldalsó asztal tökéletesen alkalmas a fűszerek és edények tárolására, és a sütő rendelkezik a kulináris modul rendszerrel is.

 

 

A Culinary Modular System segítségével készíthet pizzát, grillcsirkét, paella-t vagy süthet WOK sütőben is.  A világ minden tájáról származó ízeket varázsolhat kertjébe. Ennek megkönnyítése érdekében egyszerűen cserélje ki az öntöttvas rács központi részét az egyik választható kulináris modul kiegészítővel: Paella tál, Wok, Pizza kő vagy akár grillcsirkesütő mely a szaftban párolja a köretet.

 

A Campingaz barbecue tisztítása soha nem volt könnyebb, mint a szabadalmaztatott Campingaz InstaClean® rendszerrel. 

 

Élvezze a több időt szórakozással a családdal és a barátaival, ahelyett, hogy a grillsütő tisztogatásával bajlódna. Az InstaClean rendszer lehetővé teszi, hogy az összes tisztítandó alkatrészt kevesebb mint 1 perc alatt kiszedje és betegye a mosogatógépbe.  A méretek úgy vannak kialakítva, hogy egy standard mosogatógéphez illeszkedjenek.

 

Ez az új szabadalmaztatott rendszer minden Campingaz 3 és 4 sorozatú grillezőn található. 

 

Gyors, egyszerű és rendetlenség!

 

A tökéletes közvetlen grillezéshez és steak sütéshez 250°C és annál magasabb hőmérséklet ajánlott.

 

Fontos, hogy a beállított hőmérséklet az egész főzőfelületen egységes legye. Több, mint bosszantó, amikor az élelmiszer egy része már kész a többi része pedig még nyers.

 

A 3. és 4. Sorozat grillek képesek a 250°C feletti hőmérsékletre, és ez legalább a főzőfelület 90% -án kiegyenlített. Így a grillsütő sokkal hatékonyabban használható. A kezelőgombok lehetővé teszik a barbecue szakács eldönthesse, mely részeken szeretné, a nagyon nagy hőt, de ha azt akarja, hogy kevesebb hővel is egyenletesen dolgozhat.

A 3D kép melletti ikonok legalsójának segítségével teljes képernyőn tekintheti meg a 3D felvételt!

A 4-es sorozatú Woody LX grillező a kert és a terasz stílusos kiegészítőjeként tökéletes társ a szabadtéri főzéshez, grillezéshez. 

A nagy zománcozott öntöttvas főzőfelülettel könnyedén gondoskodik a sokféle étel elkészítéséről, mind a négy rozsdamentes acél égő önállóan állítható, hogy minden alkalommal tökéletesen grillezett ételeket biztosítson. 

Két összecsukható oldalsó asztal tökéletesen alkalmas a fűszerek és edények tárolására. Ez a sokoldalú modell kompatibilis a Campingaz Culinary Modulal System rendszerével. A világ minden tájáról származó ételek, ízek elkészítése érdekében egyszerűen cserélje ki az öntöttvas rács központi részét az egyik választható barbecue kiegészítőkkel, így süthet pizzát, készíthet paella-t, vagy sütheti húsait zöldségeit WOK sütőben. A könyebb hordozhatóság kedvéért a grillsütő nagy kerekekkel rendelkezik. Az új Campingaz InstaClean ™ rendszernek köszönhetően könnyű a gázgrillsütő tisztántartása.

Jellemzői:
Főzési felületi méretek 3500cm²
Az égők száma 4,
Teljesítmény 12.8 kW,
Gázfogyasztás 931g/h,
Campingaz InstaClean ™ rendszer,
Főzési felület zománcozott öntöttvas,
Melegítő állvány,
Rotisserie opció,
Főzési magasság 85 cm,
Összecsukható oldalasztal 2,
Fedél anyaga zománcozott acél és alumínium öntvény,
A grillkocsi anyaga akácfa,
Súly 52 kg,
Méretek (hosszúság x mélység x magasság)1410 x 642 x 1106 mm.

 

A doboz mérete kb. 70*120 cm és 60 cm magas.

 

A gázgrill nem tartalmazza a reduktor szettet, mivel a reduktor csatlakozás attól függően változhat, hogy milyen gázpalackkal fogják használni a gázsütőt.

 

A futárszolgálatok 40 kg fölött nem szállítanak csomagot. Egyedi szállításban szívesen segítünk, ha szükséges, de javasoljuk a személyes átvételt, mert a szállító cégek, csak raklaposan szállítják, ami plusz költséggel jár. Kérjük, érdeklődjön telefonon.